Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на продуктите на BioLogique Recherche?
Какви са отзивите за продуктите на BioLogique Recherche?
Къде мога да намеря продуктите на BioLogique Recherche в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на продуктите на BioLogique Recherche?
Цените на продуктите на BioLogique Recherche варират в зависимост от конкретния продукт и неговия размер. Например, лосионът P50 е около 40лв за 50мл, докато кремът Placenta е споменат с цена от около 80 лева за стандартния размер от 50 ml. Серумите се предлагат в размери от 8 ml, 30 ml и 125 ml, като цените варират от приблизително 45лв за 8мл до 134лв за 30мл. Маската е на цена от 97лв за 100 мл. В българските салони цените обикновено са малко по-ниски от тези на чуждестранните уебсайтове. Важно е да се консултирате със специалист или салон за точни цени на конкретни продукти.
-
Какви са отзивите за продуктите на BioLogique Recherche?
Отзивите за продуктите на BioLogique Recherche са разнообразни. Някои потребители съобщават, че са доволни от продуктите, отбелязвайки подобрение в състоянието на кожата си, намаляване на черните точки и петната и по-гладка, сияйна кожа. Други споделят положителен опит с маската Vivant, която им помогна да изчистят лицето си. Въпреки това има и хора, които предпочитат да използват разнообразие от продукти вместо да се фокусират само върху един бранд.
-
Къде мога да намеря продуктите на BioLogique Recherche в София?
-
Как мога да се свържа с представител на BioLogique Recherche във Варна за консултация и продукти?
-
Какви са впечатленията от продуктите и консултациите на марката BioLogique Recherche?
)) Искам да ви споделя, че останах леко объркана от вашите коментари и може би дори леко подведена (но може би и всички тук са били подведени). 🙁 Тук прочетох, че е възможно продукти да се закупят онлайн, след такъв тип дистанционна консултация, но се оказа, че това е невъзможно. Звъннах в няколко центъра в гр. София и ми отказаха - в Нуши, в Анели и в Дюн. И от трите места ме отрязаха, въпреки че бяха много учтиви и ми обясниха, че подходът на марката е силно персонализиран и онлайн консултация не е възможна, освен това е и противопоказна. Реших да се обадя и на центъра във Варна, за да говоря с Яна, но тя също ми обясни, че такъв тип консултация не е възможна. Беше много мила и ми каза, че ако някога имам път към Варна, ще се радва все пак да ме посрещне. 🙂 Имало е опция за онлайн консултация и изпращане на продукти с куриер единствено по време на първата изолация в началото на годината, но това е било някакво супер изключение и прецедент, и е било много за кратко, поне така ми каза Яна. Иии след като се убедих от всички места, че няма да ми продадат онлайн 😃, реших да посетя Нуши (Алис беше посетила Есте, но ми е по - далеч от вкъщи и предпочетох по - близък салон). И изобщо не съжалявам - Илияна (момичето, което работи в Нуши) е най - положителната личност, която съм срещала през последните години. След Диагностика (както я наричат от марката) с нея за кожата ми, тя ми зададе много въпроси за начина ми на живот и досегашната ми грижа, и така ми подбра продукти конкретно за нуждите на моята кожа, а не на някой друг 😃 и за момента смятам, че това е най - доброто решение, което съм взимала за кожата си!!! Отделно дори не мога да си представя как някой би могъл да ми препоръча толкова точно продукт по телефона, при положение, че те са супер много. Илияна ми каза, че са над 100. Реших да ви споделя моя опит, за да ви кажа, че съм супер доволна (използвам продуктите вече 10 дена някъде) и да ви кажа да не търсите начин за онлайн закупуване - такъв няма. 😃 Само ще си изгубите времето, както направих аз. Но както казах, накрая дори съм щастлива, че такава опция не съществува.