Biologique Recherche

• 43 551
  • 382
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен! Отдавна се каня да се включа и аз в темата.

Ползвам продукти на марката от 1 година вече. Реших се след като кожата ми рязко се беше влошила след спиране на кърмене, връщане на цикъл, имах адски много пъпки преди цикъл. Започнах с млякото Lait VIP O2, Lotion P50W, серумите Плацента и Ирибиол, крем Плацента. Ами смея да твърдя, че ми оправиха кожата, не ми излизат вече така пъпки, най-много 1 преди цикъл и бързо после завяхва. Кожата ми е много по-хидратирана и мека. Основен проблем винаги ми е била хидратацията и пъпки. Също пигментацията от стари пъпки почти я няма вече, особено ако съм редовна с маските.

След като ми свършиха продуктите на втората консултация вече имах нужда от други продукти, идваше и лято. Замених серумите с Extraits Tissulaires и Amniotique, изключително за хидратация, както и освен крем Плацента за вечер, за сутрин взех Crème Echinoderm au Complexe Bio Marin. От него като че ли съм била най не впечатлена. Трябваше да се бори с комбинираната ми кожа и да редуцира омазняването в Т-зоната. Не ми беше особено приятен, но си го изхабих наскоро. Общо взето в момента привърших почти всичко, което имах и искам да отида пак да си купя. В момента ползвам мостри на кремовете BIOFIXINE (Ботокс в крем, еми наистина много ми харесва, ама и цената е ....) и вечер слагам GEL ADN SILKGEN. За очи не съм ползвала нищо. Имам и мостра на маската Вивант, искам да си я взема определено. След едно нанасяне кожата беше видимо подобрена.

# 121
Каква е цената на BIOFIXINE?🤗

# 122
  • Варна
Каква е цената на BIOFIXINE?🤗
Май е около 500лв.
Съставът му е
Скрит текст:
WATER (AQUA), STEARIC ACID, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, CETYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 40, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, PEG-2 STEARATE, TEA-STEARATE, JUGLANS REGIA (WALNUT) SEED EXTRACT, LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, PIMPINELLA ANISUM (ANISE) FRUIT EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, PERFLUORODECALIN, POLYPERFLUOROMETHYLISOPROPYL ETHER, POLOXAMER 188, CAPRYLYL GLYCOL, P-ANISIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM METABISULFITE
Има доста acne triggering ingredients и е вероятно за зряла кожа, която вече не е предразположена към такива неща.

# 123
Имате ли представа каква е цената на слънцезащитата за лице?

# 124
Имате ли представа каква е цената на слънцезащитата за лице?
25 фактор е 190 лв, а 50 фактор е 220 лв, това са цените в които ходя.

# 125
  • Варна
Не ми хареса слънцезащитата им, върху моята кожа белее. Като съм ходила на процедури ми нанасят накрая 25ти фактор и определено не бих си го взела.

# 126
Не ми хареса слънцезащитата им, върху моята кожа белее. Като съм ходила на процедури ми нанасят накрая 25ти фактор и определено не бих си го взела.

Моята козметичка беше споменала, че уж разработвали нова формула точно по тази причина, но не знам дали има развитие

# 127
Здравейте, момичета!
Много се радвам, че мога и аз вече да споделя своите впечатления от марката, защото от много време съм я забелязала, но след като и любимата ми Алис Симеонова я изпробва, и сподели положителни впечатления, вече се реших! Simple Smile)) Искам да ви споделя, че останах леко объркана от вашите коментари и може би дори леко подведена (но може би и всички тук са били подведени). 🙁 Тук прочетох, че е възможно продукти да се закупят онлайн, след такъв тип дистанционна консултация, но се оказа, че това е невъзможно. Звъннах в няколко центъра в гр. София и ми отказаха - в Нуши, в Анели и в Дюн. И от трите места ме отрязаха, въпреки че бяха много учтиви и ми обясниха, че подходът на марката е силно персонализиран и онлайн консултация не е възможна, освен това е и противопоказна. Реших да се обадя и на центъра във Варна, за да говоря с Яна, но тя също ми обясни, че такъв тип консултация не е възможна. Беше много мила и ми каза, че ако някога имам път към Варна, ще се радва все пак да ме посрещне. 🙂 Имало е опция за онлайн консултация и изпращане на продукти с куриер единствено по време на първата изолация в началото на годината, но това е било някакво супер изключение и прецедент, и е било много за кратко, поне така ми каза Яна. Иии след като се убедих от всички места, че няма да ми продадат онлайн 😃, реших да посетя Нуши (Алис беше посетила Есте, но ми е по - далеч от вкъщи и предпочетох по - близък салон). И изобщо не съжалявам - Илияна (момичето, което работи в Нуши) е най - положителната личност, която съм срещала през последните години. След Диагностика (както я наричат от марката) с нея за кожата ми, тя ми зададе много въпроси за начина ми на живот и досегашната ми грижа, и така ми подбра продукти конкретно за нуждите на моята кожа, а не на някой друг 😃 и за момента смятам, че това е най - доброто решение, което съм взимала за кожата си!!! Отделно дори не мога да си представя как някой би могъл да ми препоръча толкова точно продукт по телефона, при положение, че те са супер много. Илияна ми каза, че са над 100. Реших да ви споделя моя опит, за да ви кажа, че съм супер доволна (използвам продуктите вече 10 дена някъде) и да ви кажа да не търсите начин за онлайн закупуване - такъв няма. 😃 Само ще си изгубите времето, както направих аз. Но както казах, накрая дори съм щастлива, че такава опция не съществува. Simple Smile)) Мисля като мине малко време да изпробвам и продуктите за тяло на марката, защото някъде четох за маслата им и останах впечатлена от прочетеното. Някой може ли да ми каже малко повече, ако ги е използвал? P.s. Когато звъннах за онлайн консултация информативно попитах за цена на Lotion P50 и жените и в трите центъра ми казаха една и съща. Вие къде сте получили различни цени? Може и аз просто да съм имала късмет.

# 128
Могат да се поръчат дистанционно, може би просто ти си представяш онлайн магазин, където сама си избираш, кликаш и плащаш, затова се бъркаш и подвеждаш Simple Smile Simple Smile
Аз по време на първия локдаун поръчах дистанционно като попълних онлайн формуляри и в Амбър, и в Есте.  Въпросите са за начина ти на живот, сегашна грижа, оплаквания - същите, които са ти задали и на място. Пращах и снимки. Но и на двете места съм клиент и ставаше въпрос за включване на допълнителен продукт в рутината ми. Според мен грешно си разбрала, че онлайн консултацията е "противопоказна". Когато салоните бяха затворени 3 месеца - си беше напълно възможна, даже бе единствената опция.

Имайки предвид, че салоните вече работят, а ти нямаш досег с марката, много правилно са ти казали, че е безмислено да се опитваш да избереш на сляпо продукти, без да си грам запозната със състава им (онлайн няма качени lists of ingr) затова е и безплатната консултация със специалист на марката, който е запознат с цялата продуктова линия. Когато си клиент, разбира се, че можеш да получиш нови опаковки на продуктите дистанционно без да се налага да ходиш специално за това в салона.

Относно цените, в Есте цените са по-високи, има си ценоразпис на процедурите, който е качен онлайн.

От продуктите за тяло - в момента ползвам Creme b-stria, за заличаване стриите след раждането, нищо друго не съм пробвала.

# 129
starburst8, От колко време ползвате крема за стрии и можете ли да споделите впечатления? Благодаря Ви!

# 130
starburst8, От колко време ползвате крема за стрии и можете ли да споделите впечатления? Благодаря Ви!
2 месеца, аз ползвам този за стари стрии, има и за "млади червени стрии". Комбинирам крема с упражнения, масажи, криотерапия и екстра количество вода и се повлиява добре, но моите не са много и са от около година. Съжалявам, че не го започнах когато бяха прясни стриите, защото приятелка има страхотен ефект с този за скоропоявилите се стрии.

Кремът сам по себе си не мога да кажа колко допринася за целия ефект, със сигурност кожата след него става много мека, нежна и се създава усещане за заглаждане и запълване на стриите. Съветвам Ви да питате в салон, прекалено малко го използвам, за да препоръчам с две ръце.

# 131
Привет, @starburst8 Simple Smile

Не си представях онлайн магазин, защото освен в тази тема си направих труда да напиша в Google - Biologique Recherche в България и прочетох както в сайта на марката, така и в други статии, че опция за онлайн продажба няма и винаги трябва да се отиде до салон. Но тук имаше много категорични мнения, че такъв тип продажба е възможна, затова се подведох. Реших да опиша опита си, за да няма други подлъгани момичета. Simple Smile

Както споделих - Яна (от центъра във Варна) - ми каза при разговора ни по телефона, че такъв тип диагностика е била изключение и е била възможна само по време на първия локдаун. А си позволявам да напиша, че е противопоказна, защото след като настоях за консултация по телефон, Яна ми каза най - любезно, че по телефон, със снимка или онлайн, тя няма как да направи пълноценна диагностика и препоръка за продукти, каквато би била, ако види кожата ми на живо. И смятам, че всеки ще се съгласи, че живият контакт винаги е по - различен. Simple Smile

Както и да е, просто мисля, че няма нужда да има подлъгани момичета, след като това е било временно. Ако на вас все още продължават да ви изпращат продукт, който ви е свършил - това е напълно различно, защото вие вече сте клиент и те вече са виждали кожата ви на живо. А ако като цяло продължават с онлайн консултациите, доколкото разбирам това вече е забранено и не им прави чест на тях самите. Особено след като други центрове работят по правилата и не си позволяват такива волности.

Например според Илиянка в Нуши, може след като използвам продуктите си сега, след 3 месеца кожата ми да има нужда от други продукти, според сезона и нуждите - във всички случаи ми се струва най - удачно да се ходи на място в салон - явно така или иначе това са си някакви правила на марката и явно имат някаква идея - предполагам не случайно има такова разнообразие от продукти и ги водят лечебни, а не просто да си мажем едно и също. Simple Smile Постоянно си посещавам хранителния магазин или магазин за някоя нова рокля, не виждам нищо сложно в това да отида до салона, за да си купя необходимото. Simple Smile

За цените не мога да коментирам, просто ми направи впечатление, че в тези три центъра бяха еднакви цените конкретно на лосиона, защото за него попитах. В Есте е изключително стилно и виждам, че са печелили дори награда за най - добър СПА в света - честно казано, струва ми се напълно адекватно, ако там продукт или услуга е една идея по - скъпа. Simple Smile
Много благодаря за информацията за крема за тяло! Много ми беше полезна, тъй като наскоро родих и стриите са си проблем! Simple Smile Ще попитам Илияна следващия път, когато отида!

# 132
2 месеца, аз ползвам този за стари стрии, има и за "млади червени стрии". Комбинирам крема с упражнения, масажи, криотерапия и екстра количество вода и се повлиява добре, но моите не са много и са от около година. Съжалявам, че не го започнах когато бяха прясни стриите, защото приятелка има страхотен ефект с този за скоропоявилите се стрии.

Кремът сам по себе си не мога да кажа колко допринася за целия ефект, със сигурност кожата след него става много мека, нежна и се създава усещане за заглаждане и запълване на стриите. Съветвам Ви да питате в салон, прекалено малко го използвам, за да препоръчам с две ръце.

Сърдечно Ви благодаря! Hug

# 133
Аз пак да си питам дали някой е правил remodeling face , много добре изглежда?

# 134
Здравейте, момичета!
Много се радвам, че мога и аз вече да споделя своите впечатления от марката, защото от много време съм я забелязала, но след като и любимата ми Алис Симеонова я изпробва, и сподели положителни впечатления, вече се реших! Simple Smile)) Искам да ви споделя, че останах леко объркана от вашите коментари и може би дори леко подведена (но може би и всички тук са били подведени). 🙁 Тук прочетох, че е възможно продукти да се закупят онлайн, след такъв тип дистанционна консултация, но се оказа, че това е невъзможно. Звъннах в няколко центъра в гр. София и ми отказаха - в Нуши, в Анели и в Дюн. И от трите места ме отрязаха, въпреки че бяха много учтиви и ми обясниха, че подходът на марката е силно персонализиран и онлайн консултация не е възможна, освен това е и противопоказна. Реших да се обадя и на центъра във Варна, за да говоря с Яна, но тя също ми обясни, че такъв тип консултация не е възможна. Беше много мила и ми каза, че ако някога имам път към Варна, ще се радва все пак да ме посрещне. 🙂 Имало е опция за онлайн консултация и изпращане на продукти с куриер единствено по време на първата изолация в началото на годината, но това е било някакво супер изключение и прецедент, и е било много за кратко, поне така ми каза Яна. Иии след като се убедих от всички места, че няма да ми продадат онлайн 😃, реших да посетя Нуши (Алис беше посетила Есте, но ми е по - далеч от вкъщи и предпочетох по - близък салон). И изобщо не съжалявам - Илияна (момичето, което работи в Нуши) е най - положителната личност, която съм срещала през последните години. След Диагностика (както я наричат от марката) с нея за кожата ми, тя ми зададе много въпроси за начина ми на живот и досегашната ми грижа, и така ми подбра продукти конкретно за нуждите на моята кожа, а не на някой друг 😃 и за момента смятам, че това е най - доброто решение, което съм взимала за кожата си!!! Отделно дори не мога да си представя как някой би могъл да ми препоръча толкова точно продукт по телефона, при положение, че те са супер много. Илияна ми каза, че са над 100. Реших да ви споделя моя опит, за да ви кажа, че съм супер доволна (използвам продуктите вече 10 дена някъде) и да ви кажа да не търсите начин за онлайн закупуване - такъв няма. 😃 Само ще си изгубите времето, както направих аз. Но както казах, накрая дори съм щастлива, че такава опция не съществува. Simple Smile)) Мисля като мине малко време да изпробвам и продуктите за тяло на марката, защото някъде четох за маслата им и останах впечатлена от прочетеното. Някой може ли да ми каже малко повече, ако ги е използвал? P.s. Когато звъннах за онлайн консултация информативно попитах за цена на Lotion P50 и жените и в трите центъра ми казаха една и съща. Вие къде сте получили различни цени? Може и аз просто да съм имала късмет.
Аз също съм много доволна от Илиана  страхотен човек и професионалист. От близо 2 мес използвам козметиката и кожата ми започна да се оправя, тъй като никога не съм имала хубава кожа. Искам да пробвам много неща от марката, за сега имам 6 продукта от BR, но тези цени... Поне се радвам, че са икономични.

Общи условия

Активация на акаунт