Мъж Телец -18

• 32 329
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Любовници се казва май.

Амии не ме приемал като любовница и не ми бил любовник..

# 706
Бих го блокирала отвсякъде, щом като не може да сме заедно, значи няма да сме, готово.

# 707
Не стана ли вече доста време откакто го търпиш?
Очевидно те размотава, но не искаш да го приемеш.
Казал ти е в прав текст, че не може да сте заедно.
Само че е хитряга, и се държи мило, иска хем да НЕ поема ангажимент, хем все пак да получава от теб, каквото там получава... Вероятно секс, внимание, похвали, обожание.

В случая ти трябва да направиш някаква крачка, защото явно него го устройва нещата да бъдат такива. Ти си тази, която да му каже/покаже (ясно,с действия), че това те устройва или пък не те.
Само че теб май те устройва. Толкова си се вкопчила в него, че според мен не искаш да погледнеш реалността право в очите и предпочиташ да се самозалъгваш, че нещо някога ще стане. Голям мазохизъм, голямо нещо...

Звучи унизително и никоя жена не трябва да го преживява това

# 708
Да мина доста време вече.И ми писва... Унижение е няма спор.. Дори му го казах.

# 709
Мими, ти си от същата порода, как не намираш подхода, а питаш тук разни Раци и др. Не си блъскате рогата, не се разправяте (мразят скандали), со кроце, со благо към разбирателството.

# 710
Мими, ти си от същата порода, как не намираш подхода, а питаш тук разни Раци и др. Не си блъскате рогата, не се разправяте (мразят скандали), со кроце, со благо към разбирателството.

Да телче съм... Ама с този младеж ми е доста трудно... Появява се, изчезва.. После пак и пак..

# 711
изненадай го - изчезни ти

# 712
изненадай го - изчезни ти

Това ми харесва!

# 713
  • Тра-ла-ла
Да телче съм... Ама с този младеж ми е доста трудно... Появява се, изчезва.. После пак и пак..
Ама четете я тази тема. На всяка страница има "Телецът ми изчезна". Взимай си самоуважението и самочувствието под мишница и "Аре, чао!". Или очакваш, че като му слугуваш на егото и му даваш безропотно всичко, което очаква - ще вземе да прогледне и ще те пожелае докато смъртта ви раздели?!

# 714
Жените телец са много чувствителни, почти като рак:) Така че добре е дошла да пита "раците", ама като гледам и Бубанка й е писала, и Account, а те със сигурност не са раци.
Този мъж не си заслужава и звучи голям играч и манипулатор

# 715
  • Тра-ла-ла
Жените Телци са чувствителни?! Кога това?! Малкото, с които съм се сблъсквала, са доста джаста-праста, мъжкарани и нахалнички. И бая палави. Чувствителност може, но като маска, за да те накарат да свалиш гарда. Stuck Out Tongue Winking Eye Явно и с жени Телци не ми върви, не само с мъже Телци Joy

# 716
Ама четете я тази тема. На всяка страница има "Телецът ми изчезна". Взимай си самоуважението и самочувствието под мишница и "Аре, чао!". Или очакваш, че като му слугуваш на егото и му даваш безропотно всичко, което очаква - ще вземе да прогледне и ще те пожелае докато смъртта ви раздели?!

Точно това правя. Давам всичко за него.. И той го вижда много добре, знае го .. Може би това ми е грешката, че съм винаги там.. Когато има нужда от нещо независимо какво.. Затова обмислям да се покрия..

# 717
  • Тра-ла-ла
Затова обмислям да се покрия..
Дай си обещание и го спази. От уважение към себе си. И да не се подлъжеш по някое "коледно чудо"?!

# 718
Затова обмислям да се покрия..
Дай си обещание и го спази. От уважение към себе си. И да не се подлъжеш по някое "коледно чудо"?!

Коледните чудеса са само в приказките.. Не вярвам на такова.

# 719
Жените Телци са чувствителни?! Кога това?! Малкото, с които съм се сблъсквала, са доста джаста-праста, мъжкарани и нахалнички. И бая палави. Чувствителност може, но като маска, за да те накарат да свалиш гарда. Stuck Out Tongue Winking Eye Явно и с жени Телци не ми върви, не само с мъже Телци Joy

Моите наблюдения са точно обратните, не само за телци, не само за жени. По-скоро джасто прастовото поведение при хората е вид самозащита, докато на тях не им падне гарда, оказват се нежни душици, просто са го разбрали преди другите и си се пазят. Това за мен е отявлено качество на скорпиона, и мъже и жени, допускам, че е едно от всичките по които си приличат с телеца.
Палавостта не знам точно, за всеки различни измерения и степени на палавост са допустими. Мъжкарана мен лично никой не ме е наричал, аз самата имах период, в който бях сигурна, че съм точно такава, от друга страна, никой от околните ми не изрази такова мнение, не знам, то беше за кратко. За разлика от приятелка скорпионеска, която си й идваше отвътре да "мъжкарее", докато не реши да стане същинско олицетворение на женствеността. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт