Мъж Телец -18

• 32 251
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
В реалния живот все съм била заобиколена от Телци (колеги, приятели, познати), като най-близките ми приятели са двама Телци и един Близнак.
Имала съм и партньор Телец, ама там работите се развалиха поради асцендента му (Везни) според мен. Раздялата беше цивилизована.
Така че хич не ме плаши мисълта да бъда пак с Телец. Sunglasses

# 721
Да се цопна и аз при вас.Наскоро се запознах с мъж Телец .Аз съм Близнаци .Още не съм го опознала така да се каже идеално ,ама за сега ми се струва доста ревнив Flushed
Дали ще има някаква съвместимост между нас ,така по зодиите.Ще ми е интересно да чуя мнения Nerd

# 722
  • София
От една страна телецът търси стабилност, еднообразен е, има неговата си гледна точка, харесва си дома и си стои там, мълчалив е, доминантен, обсебващ. От друга страна близнакът е любопитен, флиртуващ, обича пътешествията, комуникацията е важна (има близнаци, дето не спират да говорят), свободолюбив и избягващ всякакви ограничения. Един съюз, базиран на толкова големи различия би бил доста труден.

# 723
Да се цопна и аз при вас.Наскоро се запознах с мъж Телец .Аз съм Близнаци .
Дали ще има някаква съвместимост между нас ,така по зодиите.Ще ми е интересно да чуя мнения Nerd
  Виж сем. Тръмп като уж успешна такава комбинация. Работата е там, че от тях нищо не излиза за да знаем със сигурност, доколко са успешни и доколко всъщност са семейство.

Историята помни и неуспешна комбинация  - Деп + Амбър Scream
Но там пък все жените са телкини.
За мен лично Земно+ Въздушно  е отчайваща комбинация. Smile
Телецът очаква да му се предлагат неща, по дифолт, които, според него самият, всеки решил да се занимава с него му дължи, а това е трудно да се разбере от някой толкова зает със...всичко и нищо наведнъж, като близнакът.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 17:22 от Account

# 724
  • Тра-ла-ла
При комбинацията Телец-Близнак май ще пада голямо помайване. А дали някога някой от тях ще се реши на сериозно действие?! Телецът с неговото настъпване и отстъпване и да не се мине с избора си. Близнаците по дефолт се двоумят. Телците не харесват жени многознайки, Близначките все много знаят. Ще се бият кой е по-голям дървен философ Joy Интровертност срещу екстровертност.

Познавам само 1 двойка Телец-Близначка и се бракуваха след 7-8г връзка. Младоженецът се реши на 38г...
3 познати Близначки са с дългогодишна връзка/брак с мъже Деви и изглеждат щастливи.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 22:04 от Джулая

# 725
Телето наистина трудно ще издържи на въображението и темпото на един Близнак, голямо напрежение ще е. Той непрекъснато ще се опитва да вкарва всичко в релси и предвидимост, което е немислимо състояние за близнашката душа.

# 726
  • Агент под прикритие
Телец и Близнаци..... Олеле, малеле... Grinning

На теория (от дебелите книжки за зодиите) Телето, ако няма Близнаци поне в асцендент, Близначката ще го направи див, крив и щастлив. Joy

На практика обаче, нещата стоят по следния начин:

- Тате, кога ще порасна?
- @ба ли му майката, тате...

Поне така звучат въпроси от типа "Аз съм зодия Х, той/тя е зодия Y, имаме ли някакъв шанс?". Grinning
Докато не пробвате...

# 727
Брей, отчаяхте ме:grinning: Ревнив много, планове прави с мен, ама аз Близнакът за сега не мога да изляза от зоната си на комфорт.

# 728
Близнаците нали сте сладкодумци, излъжи го, че всъщност много те е грижа за неговият комфорт, телците, като чуят комфорт и очите им светват, божа кравичка, ако не си виждала, ще видиш.

Сетих се, че всъщност имам позната близнакиня с мъж телец, много са си добре, но тя е на последния ден от близнак, почти рачка.
Много гости кани у дома, откакто са заедно като семейство, страшна домошарка и домакиня стана. Мъжът й предпочита никой да не идва, понякога, просто си поляга в друга стая, докато ние си купонясваме, че оптимален си е.
 Промени се типично по близнашки, друг човек все едно. И се прехласва по мъжа си все едно е Господ, много си го хвали, по 5 пъти на ден говорят по телефона, най-вече за  планове за вечеря, това е адски важно!
 Радвам им се, тя много страда преди това, той й е вторият съпруг, заслужава да е щастлива най-после. Само малко, докато се реши да се ожени за нея и да "инвестира" във връзката, доста я поизнерви, но, струвало си е явно.

# 729
Не смятам, че Телецът е ревнив. Доста години въобще не съм знаела що е то ревност, само на края, на финала, вече като се разделяхме, реши да изревнува малко, което беше по-скоро като усещане за загуба според мен. Оказа се, че като се видим (поради разни обстоятелства и без това живеехме на различни места) съм гледала през него и не съм искала да общувам. Което аз си признах, че е вярно, и като пообсъдихме нещата, решихме, че няма смисъл да продължаваме.
Аз съм с Марс и Венера в Близнаци.

Други Телци също не съм виждала да проявяват ревност, напротив, един приятел от тази зодия скъса с гаджето си, защото тя го... нашамарила от ревност. Joy Тъй че всякакви случаи има. Joy

# 730
  • Пловдив
Аз съм чувал, че Телците вярват на действия, а не на думи и обещания за удобство. Те удобството искат да го усетят на практика. И не само временно - като за показно с цел правене на добро първо впечатление, а както е било в началото, така да бъде и по-нататък (или още по-добре).

# 731
Правилно си чувал, но аз пък съм чувала, че човек дори и действия може да фейк-не, особено съм чувала, че близнакът го умее това. 😂😂😂 Рано или късно бива разкрит, тъй като всяка игричка му става безинтересна за 0,0002 секунди, но въпросът е да му се върже някой/я, после не му е важно и без това. Има си неговите си "неща" да мисли.

# 732
  • Пловдив
Скрит текст:
Правилно си чувал, но аз пък съм чувала, че човек дори и действия може да фейк-не, особено съм чувала, че близнакът го умее това. 😂😂😂 Рано или късно бива разкрит, тъй като всяка игричка му става безинтересна за 0,0002 секунди, но въпросът е да му се върже някой/я, после не му е важно и без това. Има си неговите си "неща" да мисли.
И как точно при 94 минус 25 тя ще се преструва пред Телеца, че действа, ако не действа наистина? Тези неща се усещат моментално. Или при готвене, пазаруване, работене? Все неща, които и много мъже Телци правят и то наистина, защото те няма как да са престорени действия. Или съществуват на практика, или не. Среден вариант няма. Ако се преструва, че готви, или няма да има ядене, или веднага ще си проличи, че е скалъпено надве-натри.  Ако не пазарува, няма да има какво да донесе като покупки вкъщи. Ако не работи, няма да има парички (е, винаги може да се окаже скрит банков обирджия, но това са изключения 1 на няколко хиляди).

# 733
Аз пък съм чувала, че телците са големи буквалисти и май ще излезе вярно.

# 734
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз пък съм чувала, че телците са големи буквалисти и май ще излезе вярно.
Да, огромно предимство е да общуваш с хора, които са точни, държат на думата си и се изразяват ясно и недвусмислено.

Общи условия

Активация на акаунт