Мъж Телец -18

• 32 249
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Ама не знаех, че под фейк действие някой си представя фейкване на готвене и чистене, що за сексизъм?!?

Жребче, излез от кухнята, наблюдавай "действията" на някой политик, който си избереш, произволен, български, ако искаш.
Сигурна съм,че там е пълно с близнаци и водолеи . Sparkling Heart По- голям примерза имитацияна действия, несъотвествие между думи и дела,  по-грубо казано - лъжи и манипулации, не мога да дам.
 През ум не ми беше минало готвенето и домакинството.
Как ще фейкнеш чиста къща, или вкусна манджа, не знам наистина и аз.

# 736
  • Пловдив
Ти даде пример, който е наистина труден избор за една жена: Дали да си избере добре обработващ с приказките си Близнак или Водолей политик, или обикновен Телец, който само умее да е честен и откровен.

# 737
  • Тра-ла-ла
обикновен Телец, който само умее да е честен и откровен.
Да, беее...на всяка 2ра страница нова потребителка се жалва, че не може да разбере поведението на Телеца. Иска ли я, не я ли иска, какво иска, защо изчезва изведнъж и т.н. Мани такава "честност" и "откровеност".

П.П. утре като изтрезнея и събера сили да отворя и третото око - ще пусна нова тема Stuck Out Tongue Winking Eye

# 738
  • Пловдив
Скрит текст:
Да, беее...на всяка 2ра страница нова потребителка се жалва, че не може да разбере поведението на Телеца. Иска ли я, не я ли иска, какво иска, защо изчезва изведнъж и т.н. Мани такава "честност" и "откровеност".

П.П. утре като изтрезнея и събера сили да отворя и третото око - ще пусна нова тема Stuck Out Tongue Winking Eye
Тогава тази постоянно питаща се потребителка да си избере някой мъж от друга зодия (без непременно да е политик) и да е спокойна след това, че всичко в отношенията им ще е наред. Smiley Ако обаче после пак пропищи от неТелеца (както четем в другите зодиакални теми тук), да не се окаже, че всъщност проблемът се корени не в зодията, а в личния ѝ избор на определен проблемен тип мъже? Многократно.

# 739
  • Агент под прикритие
а, беее...на всяка 2ра страница нова потребителка се жалва, че не може да разбере поведението на Телеца. Иска ли я, не я ли иска, какво иска, защо изчезва изведнъж и т.н. Мани такава "честност" и "откровеност".
....както в повечето теми "Мъжът еди-коя-си зодия". Там се върти (почти) същата плоча. Почти, заради нюансите на това, за което се чудят. Единствената съществена разлика е, че там почти няма опозиция на хейта, който се лее. Grinning
Различни зодии, пък почти еднакви чуденки... Мен ми говори за генерален бъг в доста глави: хора, които ще се оплакват от всичко, стига да има за какво. Ако няма, ще си го създадат, както уважаващи себе си drama queens. Joy
Но.... за мен е "нищо ново под слънцето". Simple Smile

# 740
обикновен Телец, който само умее да е честен и откровен.

Както съм ви казвала, поради някаква съдба има много Телци около мене - състуденти, приятели, колеги, всякакви (а да речем Овни или Риби никакви).
Та един от тези Телци ми обясняваше именно по този въпрос: "Как ще си мисли Х., че имам нещо към нея? Нали нищо не предприемам?"
Това, че се разхождат, лафят си, пият кафе, е в графата "нищо". "Нещо" явно е нещо сексуално, поне (опит за) целувка. Аз така разбрах концепцията.

# 741
  • Агент под прикритие
Това, че се разхождат, лафят си, пият кафе, е в графата "нищо". "Нещо" явно е нещо сексуално, поне (опит за) целувка. Аз така разбрах концепцията.
Чак "нищо" не е, ама не е и "нещо".
Най-общо казано, "приятен за компания човек, но нежелан за партньор".

Това обаче няма нищо общо с интерпретациите в главите на хората за това, тъй като обикновено те интерпретират и всичко останало. Grinning

# 742
Телците определено не са откровени. Те просто никога нищо не могат да си кажат в прав текст. Всичко е винаги завоалирано, намекнато и после се чудят как някой може да не ги е разбрал и да не им е схванал "концепцията".
Да де, ама се иска малко интелигентност, за да се досетиш, че не всеки мисли като теб, че хората сме различни и един намек може да се разбере по 10 различни начина от 10 различни човека. Никой не е длъжен да живее с твойте концепции и разбирания, така че ако искаш да си правилно разбран, кажи си нещата в прав текст.
И още нещо по мои наблюдения - нямат смелост да са категорични. И затова си карат на цял живот на принципа "думам ти дъще, сещай се снахо". А и това е много удобно, понеже винаги могат да се измъкнат от ситуация ни лук яли, ни лук мирисали с думите "аз аз такова нещо не съм казал, направил, мислил, искал и т.н., ти грешно си ме разбрала". Ей това им е концепцията Joy

# 743
Fearnot, изсключително точен анализ! Не обичат да са категорични, но после често те иронизират, че си вкарваш филми в главата, когато говориш с тях в опита си да ги разбереш.

# 744
Защо сега така, ако някой ви покани на кафе, считате ли за нужно да му кажете "Добре, идвам, но имай предвид, че гледам на теб само като на приятел, не си мисли, че може да стане нещо!!!" Липса на откровеност ли е, ако не е казано това?
Някакви такива обяснения ли са нужни?
Малко ми е неуместно да предупреждавам наляво и надясно всеки, който няма шанс с мен, че няма шанс с мен, тъй профилактично.

# 745
Не, Лоре, ако си емоциално интелигентен и умееш да общуваш няма нужда от това. Ако виждаш, че човекът отсреща е привлечен от теб и иска нещо повече, пък ти нямаш интерес, откажи поканата, отдръпни се. Не давай напразни надежди. Така или иначе приятелството няма да го бъде, ако единият от двамата е влюбен. Ако човекът стане много настоятелен, тогава може деликатно да обясниш как стоят нещата за теб. Но с разговор, не с намеци. Не да излизаш на кафе с него, да си говорите с часове по телефона, да се закачаш и да флиртуваш и после да се чудиш тая/тоя защо не разбира, че нямаш любовен интерес. Пак казвам, нужна е емоциална интелигентност, за да разбреш другия, за да разбереш, че един влюбен човек е склонен да вижда това, което иска да види и да не му поддържаш уж невинно заблудите.

# 746
Разбрах ти мисълта. И все пак когато жена преценява отношението на мъж към нея, теста "Посяга ли да ме целуне или не?" е добър показател. Още повече Телецът като почитател на телесните удоволствия, ако не иска секс - нищо няма към жената. Smiley

# 747
  • Агент под прикритие
Oh, the drama.... Joy

Fearnot, ако го кажеш завоалирано, има драма. Когато го кажеш в прав текст, има драма на квадрат, а може и на куб, зависи от това какъв човек има отсреща. Средните положения често тръгват да клонят към един от двата варианта.

Само че това човек, който не му се е налагало да взима подобни решения, няма как да разбере.
А жените, които само стоят на терасата като Жулиета, а Ромеовците долу се напъват и тя само казва "този става, този не", пък съвсем няма как да го разберат. Grinning

Когато един мъж се вижда с теб, но не предприема нищо, касаещо романтичен интерес, е ясно, че те има за приятна компания и нищо повече. Приятната компания не е длъжна да прерастне в нещо повече. Какви надежди, какви 5 лева? Надеждите са явно само в твоята глава.

Въпреки, че не съм фен на дипломацията, дори на мен ми се налага понякога да я ползвам, особено пред избора "малко драма или много драма".

# 748
Първо, длъжен може да е само човек, не предмети и явления. Второ, за надеждите казах и аз същото, просто не изхождам от толкова егоистична позиция. Трето, на теб явно само драми ти се привиждат, а това са обикновени, даже банални житейски ситуации.

Спирам дотук, че модераторите пак ще трият.

# 749
  • Агент под прикритие
Трето, на теб явно само драми ти се привиждат, а това са обикновени, даже банални житейски ситуации.
За много хора, драмата и "баналните" житейски ситуации очевидно не се изключват взаимно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт