ЗАПОЧВАМЕ 18-та ТЕМА В ОПИТ ДА РАЗБЕРЕМ ЩО Е ТО МЪЖ ТЕЛЕЦ
Линк към старата тема

Казах - яяяя, ти си се научил да говориш с Раци!
Озадачена съм. Усвояват нови езици (рачешки), не са толкова невъзприемчиви, колкото ги изкарваме в темата.

аз имам честта да бъда отгледана от баща телец и мога да кажа, че от тази гледна точка са страхотни (имам и приятелки ,които го потвърждават за техните телета-бащи) .. дъъълго време повтарях как ще си намеря мъж като татко (забавен, готин, майтапи и игри по цял ден) .. е дойде деня и се омъжих за телец
колкото ми е смешно и забавно толкова и ми е тъжно, момичета
ние сме различни светове - аз съм достоен представител на Стрелците! Аз колкото не съм търпелива , той толкова не бърза .. аз колкото съм избухлива, той толкова мълчи. Повиша ли тон просто излиза . Стратегията само с добро я пробвах .. работи за няколко часа , после пак сме старата песен. Пълен непукист е . Прочетох,че една от вас споделя, че не и звъни по 4-5 дни .. оо да минах през същото ! В продължение на почти година .. та ние се изместихме заедно да живеем и пак имаше моменти, в които сякаш нарочно не си вдига телефона и изчезва някъде .. проверено беше естествено за изневери, нямах вяра, което е доста логично предвид такова поведение, но слава богу до ден днешен не съм имала този проблем. Да мога да кажа, че са супер хора за приятелство, за родители ,но за половинка в живота си е доста работа и търпение. Да прави всичко за мен, но след 5 години .. преди това беше нещоооо кошмарно