Мъж Телец -18

• 32 371
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Съжалявам, не съм тук, за да забавлявам специално теб.

И все пак ти се получава много добре. Виж като не се напъваш, как се получава Joy

# 121
  • Агент под прикритие
И все пак ти се получава много добре. Виж като не се напъваш, как се получава Joy
От теб ще го приема за комплимент. Grinning

# 122
Допуснете любовта в сърцата си, мили хора! Обърнете се към Венера, позволете й да ви докосне нежно, да отнеме напрежението, да ви покаже един друг път към вас самите! 
Обичайте се, любете се, изкачете се по венериният хълм! Всичко е любов на този свят! Heartpulse 
Само с венерическите забилявания внимавайте, че и те по хълмовете ходят!

# 123
  • София
И жените телци били забавни почти колкото мъжете Laughing

# 124
На хълма въздухът е рядък и оказва влияние.

# 125
  • Агент под прикритие
Те вариантите не са много там. Рядък или под налягане. Средно положение почти няма. Grinning

# 126
  • София
Чв ти по хълмовете ли скиташ?

# 127
Повод за запознанство ли си търсиш?

# 128
  • София
Не, ще ме разнасяш после като "приятелката" ти рачка, дето гостувала.

# 129
По-скоро ще тгоустна  с фалшив адрес. Току виж попаднеш на правлиният човек веднъж.

# 130
Имам съсед Телец - стар ерген 60+. Хората всячески избягват да влизат в спорове с него. Сетете се защо?! Joy Един път друг съсед майтапчия го литна в една тема...за дамските превръзки. Ами Телецът и за това започна да спори Joy Joy Joy Добре се посмяхме. Този Телец само бълва информация и мнения и нищо не чува и възприема от другите. Реално разговорите с него са безкраен монолог.

Спорът и дървеното философстване са спорт за Телеците. Като добавим и това, че чувстват жените по-нисши създания. Става манджа с грозде...

Браво. Много добър коментар за зодия Телец. За жените, че ги чувстват за по-нисши създания, е напълно вярно. Дори моят бивш приятел телец ми го е казвал, че жените не стават за нищо, освен за секс.

Някой беше написал, че е редно, когато си имал взаимоотношения с някого, при раздяла трябва да се дадат обяснения. И аз така смятах и обяснявах на някого защо прекратявах дадени взаимоотношения. Само аз давах такива обяснения. На мене никой не ми даваха такива обяснения. Изчезваха и изчезват безследно - не си вдигаха телефона, не ми отговаряха на съобщенията. Чувствах се наистина като боклук по начина, по който изчезваха. Спрях да давам и аз обяснения на някого. Себеуважавам се вече. Имам чест и достойнство.

# 131
И на мен не ми се стори много уместно включването на Account, малко ни в клин, ни в ръкав, колкото да се каже нещо, което всъщност също е типично телешко, да, като търсене на внимание. Rolling Eyes

Казвам просто мнение Simple Smile Не е нужно да ми вкараш и на мен някой ad hominem колко съм зла или за 'точния човек'

Ad hominem е леко тъпичко по принцип

# 132
  • София
Фикс идеите за гоустване започват да намирисват.

# 133
Наистина ли някой ви казва да се обичате и вие заподозряхте  зла умисъл в това??
бих се изумила при нормални обстоятелства, но не и точно в този форум. Laughing
Просто ми липсва Лиска!
Обичайте се!

# 134
Акаунт, тук е опасно за Телци! Спасявай се, бягай! JoyJoyJoy Hug

Общи условия

Активация на акаунт