Мъж Телец -18

• 33 530
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • Тра-ла-ла
От 3 години. Затова го казах. Доказал ми го е.
От 3 години сте заедно или от 3 години се навърта около теб?! Преди колко време е зарязал бившата?!

Касае се за мъж - там обикновено няма скрити сценарии и нужда от тълкуване на думите.
Разсъждаваш от мъжка гледна точка и най-вече за отношенията мъж-мъж. Да, там обикновено са такива. Факт обаче, че при отношенията с жени - мъжете често се притесняват да разкриват чувства, да действат, нямат топки да кажат искат ли нещо с една жена или не...или просто си въртят игричките.

# 511
От 3 години сте заедно или от 3 години се навърта около теб?! Преди колко време е зарязал бившата?!

Касае се за мъж - там обикновено няма скрити сценарии и нужда от тълкуване на думите.
Разсъждаваш от мъжка гледна точка и най-вече за отношенията мъж-мъж. Да, там обикновено са такива. Факт обаче, че при отношенията с жени - мъжете често се притесняват да разкриват чувства, да действат, нямат топки да кажат искат ли нещо с една жена или не...или просто си въртят игричките.

Върти се около мен от 3 години. От както се запознахме. За показването на чувства съм абсолютно съгласна, има притеснение сякаш да си излее нещата. Затова казах, че усещам, че съм важна за него чрез жестове и самото отношение. Но само един път събра смелост да си признае колко ме харесва (аз не го очаквах бях изумена), защото изглежда супер железен а реално е доста чувствителен.

# 512
  • Пловдив
Скрит текст:

Игрички въртят единствено играчите. Ако една жена не се занимава с изпечени играчи, тогава няма защо да се притеснява, че мъжът насреща ѝ крои някакви пъклени планове и крие нещо от нея. Въпрос на личен избор на жената.

Колкото до "притеснението" много мъже да споделят чувствата си и да се показват като романтични и хлътнали по дадена жена, това при някои се дължи на факта, че самите жени така са ги приучили през годините. Много мъже са съжалявали, когато са разкривали чувствата си към някоя жена, защото впоследствие тя се е подиграла с тях или само ги е използвала за почерпки, ухажване, безплатни услуги, получаване на внимание и хвалебствия, разчитайки на това, че те са хлътнали и готови "да се доказват" пред дамата на сърцето си. Затова и след като си натрошат главата с няколко подобни жени, много мъже се научават да не са така открити и себеотдайни в началото, за да не си изпатят отново като с предишни жени в живота им.

А когато мъж каже на жена "Искам да живеем заедно", в повечето случаи това значи преди всичко "Искам да те опъвам редовно". Не, че не може да се развият и съкровени чувства помежду им, но често първопричината е животинското привличане и желание за ежедневно обладаване. Малко мъже обаче имат смелостта да го заявят направо, защото се боят да не прогонят жената по такъв откровен начин.

# 513
Скрит текст:

Игрички въртят единствено играчите. Ако една жена не се занимава с изпечени играчи, тогава няма защо да се притеснява, че мъжът насреща ѝ крои някакви пъклени планове и крие нещо от нея. Въпрос на личен избор на жената.

Колкото до "притеснението" много мъже да споделят чувствата си и да се показват като романтични и хлътнали по дадена жена, това при някои се дължи на факта, че самите жени така са ги приучили през годините. Много мъже са съжалявали, когато са разкривали чувствата си към някоя жена, защото впоследствие тя се е подиграла с тях или само ги е използвала за почерпки, ухажване, безплатни услуги, получаване на внимание и хвалебствия, разчитайки на това, че те са хлътнали и готови "да се доказват" пред дамата на сърцето си. Затова и след като си натрошат главата с няколко подобни жени, много мъже се научават да не са така открити и себеотдайни в началото, за да не си изпатят отново като с предишни жени в живота им.

А когато мъж каже на жена "Искам да живеем заедно", в повечето случаи това значи преди всичко "Искам да те опъвам редовно". Не, че не може да се развият и съкровени чувства помежду им, но често първопричината е животинското привличане и желание за ежедневно обладаване. Малко мъже обаче имат смелостта да го заявят направо, защото се боят да не прогонят жената по такъв откровен начин.

Малко странно сравнение отностно живеенето заедно. Според вас всяка двойка която е в съвместно съжителство е в такова положение поради животинският инстинкт?! 😂😂

# 514
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:

Малко странно сравнение отностно живеенето заедно. Според вас всяка двойка която е в съвместно съжителство е в такова положение поради животинският инстинкт?! 😂😂
Не искам да казвам нищо лошо за мъжкия пол, но обикновено мъжете имат влечение само към жените, които ги възбуждат. Няма значение Телец ли е, или е от друга зодия. Изключваме разни редки случаи, когато някой на дърти години от няма накъде е решил да хване последния влак и се хваща с жена, която не харесва физически, само и само да има семейство и дете/деца. Друго рядко изключение са мъжете, които имат паричен или имотен интерес към някоя по-състоятелна жена.

И, да - ако на един мъж на сравнително млада възраст му спреш или силно разредиш половия живот, голяма е вероятността той рязко да се промени като отношение; а някои направо ще започнат да си търсят любовница или ще зарежат жената, което ги държи на сухо. Справка: случващото се в истинския живот!

# 515
  • Тра-ла-ла
Ех, тия чувствителни мъже....някога някоя жена нещо постъпила кофти и после цял живот се влачите белязани, обезкръвени и сърцето в джоба. Ще излезе, че жените по-лесно се изправяме и продължаваме. Жребчо...имам усещането от постовете ти, че личността ти се люшка между образа на крехката чувствителност на добър човек и цинизмът на първичен еВ@ч, който няма нужда от чувства.  

Върти се около мен от 3 години. От както се запознахме. За показването на чувства съм абсолютно съгласна, има притеснение сякаш да си излее нещата. Затова казах, че усещам, че съм важна за него чрез жестове и самото отношение. Но само един път събра смелост да си признае колко ме харесва (аз не го очаквах бях изумена), защото изглежда супер железен а реално е доста чувствителен.
3 години си играе на иди ми-дойде ми и мята по някое високопарно твърдение?! И продължава да хлипа по бившата?! УжасТ. Не вярвай винаги на усещанията си. Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат...или каквито ни се иска да изглеждат. Например "притеснява се да излее чувства" реално може да значи, че няма такива, а ти си мислиш, че има чувства, защото цели 3г се навърта. Еднократното признание може да не е свенливост, а трик да те задържи, ако е усетил, че ще се изплъзнеш. Телците могат да бъдат големи играчи...ако не ги мързи и имат капацитета да играят Joy

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 19:51 от Джулая

# 516
  • Пловдив
Скрит текст:
Ех, тия чувствителни мъже....някога някоя жена нещо постъпила кофти и после цял живот се влачите белязани, обезкръвени и сърцето в джоба. Ще излезе, че жените по-лесно се изправяме и продължаваме. Жребчо...имам усещането от постовете ти, че личността ти се люшка между образа на крехката чувствителност на добър човек и цинизмът на първичен еВ@ч, който няма нужда от чувства.  

3 години си играе на иди ми-дойде ми и мята по някое високопарно твърдение?! И продължава да хлипа по бившата?! УжасТ. Не вярвай винаги на усещанията си. Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат...или каквито ни се иска да изглеждат. Например "притеснява се да излее чувства" реално може да значи, че няма такива, а ти си мислиш, че има чувства, защото цели 3г се навърта. Еднократното признание може да не е свенливост, а трик да те задържи, ако е усетил, че ще се изплъзнеш. Телците могат да бъдат големи играчи...а,ко не ги мързи Joy
За едно си права. Simple Smile Опарилите се романтични мъже обикновено си вземат поука, дори и да не е след първото опарване, а след още 1-2 опита с увъртащи и "изпитващи ги" да се доказват към тях жени.
 От друга страна, много от опарилите се жени са "смели" и също така смело се впускат в поредната заигравка с мъж-играч, на когото отвсякъде му личи, че е такъв. Определено се иска голяма смелост за повторението на това упражнение с десетки играчи. Но дали такава смелост е за добро? Може пък и някоя жена по този начин да уцели бингото. Smiley Но в хазартните залагания рядко се печели, докато загубата е почти сигурна. Блажени да са вярващите и самонавиващите се, че непременно ще успеят.

# 517
  • Бургас
Mim_09, преди няколко години на моя телец му поставих срок, примерно до края на юни ако не вземе категорично решение аз няма да чакам. Прекалено ни е кратък живота.

# 518
  • Пловдив
 Откъде ги намирате тези мъже, от които с месеци и дори години да чакате решения и разрешения дали да имат връзка с вас или не?

# 519
  • София
3 години без развитие. Понякога хората ме удивляват с наивността си...

# 520
3 години без развитие. Понякога хората ме удивляват с наивността си...

Няма какво толкова да се удивявате. Първо опознаваш един човек,виждаш как реагира в различни ситуации.. След това започваш да го харесваш, да изпитваш нещо.. След това започвате да прекарвате повече време заедно. За вас е нормално от вратата за краката така ли да разбирам?! 😉

# 521
Три години са много време, Мим. Хората се женят и деца правят за това време, вие се мотаете в опознаване още. Ми от разстоянието, на което те държи няма да го опознаеш, само това ще ти кажа.  Още повече, че ако го познаваше нямаше да пишеш във форума през два месеца, за да му тълкуваме думите и поведението.

# 522
  • Тра-ла-ла
Mim_09, препоръчвам ти да се върнеш и да проследиш мненията си в темата от началото. И развитието на взаимоотношенията ти с Телеца. Да видиш синтезирано всичко и барем ти светне нещо.

Аз се върнах да чета за друго и се сетих коя е историята ти. Телецът се връщал при бившата, но постоянно говорил лоши неща за нея. Бил ти казал, че иска само секс чат-пат. Но ти е правил фасони, че не си се закотвила с него, а си си намерила и ти някой друг. А ти стоиш и го чакаш ли чакаш. И по-лошото - оправдаваш го защо се държи тъпо. Бил искрен, държал си на думата....офффф. Ама видиш ли как бил признал, че те харесва. Уау!!! Ами не, не е свенлив. Гъз е!!! Искал да живеете заедно, НО!!! изчезнал. Нарекъл те "дар от Бога", НО!!! има нужда от време. 3 години - се навърта около теб, НО!!!

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 19:34 от Джулая

# 523
  • София
[Искал да живеете заедно, НО!!! изчезнал. Нарекъл те "дар от Бога", НО!!! има нужда от време. 3 години - се навърта около теб, НО!!!
Добър синтез. Действията и думите реално лежат в различни равнини.
Пускал е кукички с харесването.

# 524
  • Пловдив
О, и такава предистория ли имало? Значи правилно ще се самоцитирам:

Общи условия

Активация на акаунт