Мъж Телец -18

• 33 488
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
А на Телците как им действа, когато се отдръпнат от тях или ги игнорират?
Хващат си неукротима и свободолюбива жена зодия Стрелец или Водолей.

# 541
  • Тра-ла-ла
Аха да ги хванеш и се изплъзнали в търсене на нещо по-интересно и предизвикателно от закостенял Телец Joy

# 542
  • Пловдив
Скрит текст:
Аха да ги хванеш и се изплъзнали Joy
Стрелечките обикновено се изплъзват след 4 години, а Водолейките след 2,5 години. Твърде свободолюбиви. Smiley След години пак искат при Телеца, но Телецът разлюби ли веднъж, думата му на две не става.

# 543
Попитах го директно дали причината за заглъхването му е друга жена и започна да ми носи вода от девет кладенеца, че е зает с работата си, че пребоядисва къщата си, работи по двора си, но конкретен отговор на въпроса си не получих. Продължи да ми напомня за себе си от време на време със съобщения посред нощ “каква съм хубавелка на последната си снимка и колко много ме харесва”. Попитах го дали ще се прибере до края на тази година, за да осъществим “корида” на живо 😉 и отговорът му беше, че бикът даже е възможно да ме изненада в момент, в който най-малко очаквам. Пожелах да се чуем, както го правехме и преди с часове в разговори по телефона. Каза ми, че всичко това му действа прекалено обсебващо, че от девет месеца работел и комуникирал с колегите си виртуално и не можел и любов да дарява виртуално. Не било това за него, защото бил от старата генерация. След няколко дни добави, че не може да ми обещае кога точно ще си купи билет, защото се страхува да пътува в такава обстановка(имаше предвид вируса). Щял да се притеснява да се среща с приятели като си дойде тук, да посещава заведения - неща, които по принцип обичал да прави. Когато се почувствал спокоен отвътре, щял да предприеме крачки, за които никой не можело да го спре. 🤷🏻♀ Та аз замлъкнах след всичко това и вече седмица така.

# 544
Това на Водолей ми избива..

# 545
Това на Водолей ми избива..

Хаха, нали?! Аз съм Рак, но Луната ми е във Водолей и също не обичам да ме ограничават. На 16.05. е той, баш майско Теле с Луна в Скорпион. Може и да играе и да ме подвежда, вече не знам какво да си мисля. Но си оставя вратички и не иска да изпусне кокала. За асцендента му не знам, може той да е във Водолей.

# 546
  • София
Или ти виждаш нещата по водолейски. Е, с тия думи за кориди, таковата ти е в кърпа вързано. Ама за повече не чакай 😁

# 547
Или ти виждаш нещата по водолейски. Е, с тия думи за кориди, таковата ти е в кърпа вързано. Ама за повече не чакай 😁

Какво повече от това да чакам, след като вече година го изчаквах в една виртуално-телефонна връзка. Той е достатъчно зрял човек мисля, за да е наясно, че не го чакам само за онова дето ми е в кърпа вързано, защото ако исках само това, най-лесно е да си го набавя от някой, който е по-близо до мен, а не в другия край на света. Изгуби ми времето и се изниза, без да посочи причината за прекратяването на комуникацията, но в същото време не затвори напълно вратата. Дори, когато задавах директни въпроси, за да имам аз за себе си някаква яснота и да гледам напред, той продължаваше да бъде уклончив.
Това за “коридата” беше шега, нали не сме ампутирани от чувство за хумор, забелязала съм го, че и той не е. 😊

# 548
За теб шега, за него обещание... Sunglasses
Ама не щото е Телец, а щото е мъж. Joy

# 549
За теб шега, за него обещание... Sunglasses
Ама не щото е Телец, а щото е мъж. Joy

Съгласна съм. 😂 За мен беше нарицателно име за дългоочакваната ни уж среща на живо, която нито той, нито аз можехме да знаем какви плодове ще даде. Бяхме си казали само, че и двамата искаме и търсим сериозни и здрави отношения.

# 550
Какво повече от това да чакам, след като вече година го изчаквах в една виртуално-телефонна връзка. Той е достатъчно зрял човек мисля, за да е наясно, че не го чакам само за онова дето ми е в кърпа вързано, защото ако исках само това, най-лесно е да си го набавя от някой, който е по-близо до мен, а не в другия край на света. Изгуби ми времето и се изниза, без да посочи причината за прекратяването на комуникацията, но в същото време не затвори напълно вратата. Дори, когато задавах директни въпроси, за да имам аз за себе си някаква яснота и да гледам напред, той продължаваше да бъде уклончив.
Това за “коридата” беше шега, нали не сме ампутирани от чувство за хумор, забелязала съм го, че и той не е. 😊

Добро утро, буквално и преносно. Изчете ли темите?  Ти си сигурно 1001-та с такава история, ама не - не били такива телците.

# 551
Dream, разиграва те, и лъжите му звучат плоско.
Можел е да говори с часове с теб, сега не може. Опс... НЕ ИСКА.

А това как те игнорира, но само и само да не се откажеш, ти пуска кукички каква си била хубавелка..

Такива са. Не те иска съвсем, но пък да си на разположение. Тоест воден изцяло от егоизма - много телешка черта.

Блокирай го отвсякъде и забрави за него.
На мен всичко това ми звучи безкрайно унизително.

# 552
  • София
Аз обаче ще го защитя. Защото тя написа, че тя му е дала игнор и не отговаря... И то без ясна причина. И на мен да ми пишат за кориди и да ми избягат и аз няма да си дам зор... Няма как така да се градят сериозни отношения.

# 553
Аз обаче ще го защитя. Защото тя написа, че тя му е дала игнор и не отговаря... И то без ясна причина. И на мен да ми пишат за кориди и да ми избягат и аз няма да си дам зор... Няма как така да се градят сериозни отношения.

Не си ме разбрал. Попитах как принципно на един Телец би му подействало подобно отдръпване, мълчание и игнориране от отсрещната страна, каквото той сам прилага. Иначе на последното му писане отговорих, след което си стоим така отново в мълчание вече седмица. Нито той се интересува как съм, нито аз.

# 554
  • София
Ми подобно отдръпване значи липса на интерес. Независимо от зодията и пола...

Общи условия

Активация на акаунт