Мъж Телец -18

• 33 481
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Тра-ла-ла
Dream7, овладей Рачето, вечно търсещо доброто у хората и готово да изтърпи какво ли не в името на компромиса. Не си го причинявай. Казвам ти го като зодия Рак, в темата има и други Рачки. С Телците цял живот е настъпване-отдръпване. Значи, че и ти цял живот ще трябва да го играеш...по-точно до когато спре да действа тактиката. Ако си мислиш, че един път ще се дръпнеш и той рязко ще отвори очи, осъзнавайки как ще те изгуби...забрави.

Аз обаче ще го защитя. Защото тя написа, че тя му е дала игнор и не отговаря... И то без ясна причина. И на мен да ми пишат за кориди и да ми избягат и аз няма да си дам зор... Няма как така да се градят сериозни отношения.
Просто с неговите номера - по неговата глава. Няколко поста по-нагоре точно ти написа, че подкрепяш когато Телецът се отдръпне - и жената да се дръпне. Дължи ли му обяснение защо е замлъкнала?! НЕ!!! Вероятно достатъчно се е опитвала да се изясняват във времето. И както самата тя е написала "конкретен отговор на въпроса си не получих". И вероятно не само на 1 въпрос.

Тя му е размахала червен плат с "коридата", за да го "събуди". А той се е направил на голям мъжкар и после хоп! назаден. Общо взето - ала-бализми. Това, че е дал няколко обяснения - нищо не значи на фона на общото му поведение. По-скоро е част от типичното Телешко push-pull.

# 556
  • Агент под прикритие
Ми подобно отдръпване значи липса на интерес. Независимо от зодията и пола...
Много жени си мислят, че само те имат ексклузивното право да "размислят", ако забележат нещо по пътя, което не им хареса и в следствие се отдръпнат. Когато същото това нещо обаче дойде на тяхната глава, драмата е гарантирана.
И това пак не е до зодия. Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 11:37 от Phoenix Wright

# 557
Скрит текст:
Dream7, овладей Рачето, вечно търсещо доброто у хората и готово да изтърпи какво ли не в името на компромиса. Не си го причинявай. Казвам ти го като зодия Рак, в темата има и други Рачки. С Телците цял живот е настъпване-отдръпване. Значи, че и ти цял живот ще трябва да го играеш...по-точно до когато спре да действа тактиката. Ако си мислиш, че един път ще се дръпнеш и той рязко ще отвори очи, осъзнавайки как ще те изгуби...забрави.

Аз обаче ще го защитя. Защото тя написа, че тя му е дала игнор и не отговаря... И то без ясна причина. И на мен да ми пишат за кориди и да ми избягат и аз няма да си дам зор... Няма как така да се градят сериозни отношения.
Просто с неговите номера - по неговата глава. Няколко поста по-нагоре точно ти написа, че подкрепяш когато Телецът се отдръпне - и жената да се дръпне. Дължи ли му обяснение защо е замлъкнала?! НЕ!!! Вероятно достатъчно се е опитвала да се изясняват във времето. И както самата тя е написала "конкретен отговор на въпроса си не получих". И вероятно не само на 1 въпрос.

Тя му е размахала червен плат с "коридата", за да го "събуди". А той се е направил на голям мъжкар и после хоп! назаден. Общо взето - ала-бализми. Това, че е дал няколко обяснения - нищо не значи на фона на общото му поведение. По-скоро е част от типичното Телешко push-pull.

Благодаря ти, Джу! 🤍 Наистина ми е малко по-леко като те чета. Ще мине, нужно ми е време, достатъчна заетост, за да не премислям нещата по стотици пъти и разбира се някакви приятни емоции. На Рачетата ни е необходимо малко повече време, за да се отърсим, знаеш. 😊 А аз определено вложиш емоции и надежди. Той породи в мен очаквания. Подведе ме и после даде заден ход. Изобщо темпото му може да се сравни с това на костенурка в момента. Само, когато щурмуваше в началото, беше категоричен и настоятелен до степен омалем. Събуждал се е посред нощ и ми е пишел, за да разбере къде съм и какво правя в този момент(предвид голямата часова разлика). Дори и да се е появила жена около него или дори допускам вероятността преди да се заиграе с мен, да е преживял нещо с някоя, която в определен етап от комуникацията ни да е напомнила за себе си и съответно това да го е разколебало, но дори и това да е, редно е да си коректен и честен, и да си го кажеш в прав текст. След което си стискаме ръцете и всеки продължава живота си. А не да ме държи в състояние на безтегловност, защото видиш ли като си дойде, може да му се прииска да звънне на онази “хубавелка”, ама трябва и да е сигурен, че тя ще му откликне отново със същия ентусиазъм, затова що да не я държа на кукичка.

Скрит текст:
Ми подобно отдръпване значи липса на интерес. Независимо от зодията и пола...
Много жени си мислят, че само те имат ексклузивното право да "размислят", ако забележат нещо по пътя, което не им хареса и в следствие се отдръпнат. Когато същото това нещо обаче дойде на тяхната глава, драмата е гарантирана.
И това пак не е до зодия. Simple Smile

Разбирам, така е. Но колко време е необходимо, за да премисляме нещо? Неговото отдръпване е от август. Вече трети месец съм на hold и в същото време ми се пуска по някоя троха, за да не се откажа напълно.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:08 от bubanka

# 558
  • Пловдив
Такива са. Не те иска съвсем, но пък да си на разположение. Тоест воден изцяло от егоизма - много телешка черта.
Не само жените Телци са такива. Много жени от другите зодии също го въртят този номер. Искат удобни мъже на разположение, създават измамни усещания и очаквания, но си правят оглушки за останалото.

# 559
  • Агент под прикритие
Разбирам, така е. Но колко време е необходимо, за да премисляме нещо? Неговото отдръпване е от август. Вече трети месец съм на hold и в същото време ми се пуска по някоя троха, за да не се откажа напълно.
Колко време е необходимо на човека отсреща да премислил нещо, не те интересува.
Това, което би трябва да те интересува, е какво се случва в действителност и как това отговаря или не на твоите интереси.

Какво правя аз в такива случаи (не знам за кой път ще го пиша вече): казвам на човека, че това положение на "примък-отмък" не ме устройва и прекратявам контакт с него. Казвам му също така, че ако някога си отсее нещата в главата и мястото до мен е още свободно (за което не давам никакви гаранции), може да ме потърси.

Няма никакъв смисъл да стоиш на полу-съединител за нещо, което не е ясно. Губиш време, през което можеш да срещнеш някой по-подходящ.
Не вярвай на приказки, а само на действия и на това колко приказките и действията съвпадат (или не). Това е общовалидно, без значение от зодията.

# 560
  • София
По повод на отдръпването се сетих за една история. Преди 4 години излизах с телец. И един ден (понеже беше запален по фитнеса) реших да го изненадам и да му подаря Адидас маратонки. Ама не знаех кой номер носи. И му пиша - Кой номер обувки носиш? При което ми вдигна скандал и ми каза, че съм странен и задавам тъпи въпроси. Познайте дали получи подарък и дали ме видя повече 😁

Последния телец преследвач до дупка. 2 години обиди и подценяване. Ама смяташе, че като плаща вечери по скъпи ресторанти и ходим на почивки за негова сметка може да си прави каквото реши. 2 предложения за брак от негова страна и казах "не". Слава богу! После разбрах, че си падал по групови изпълнения. Още ме мога да проумея що толкова заблуден бях...

Сега с овен - коренна разлика. Само след 4 месеца връзка ми предложи брак, с пръстен, домашна храна, музика... всичко както трябва да бъде! За миг не съжалявам, че нямам партньор телец, нямаше да издържа още един  😁

Та в тоя живот разбрах, че колкото повече се съобразяваш и си траеш, толкова по-зле! Като не ви харесва нещо, шут и следващия!

# 561
  • Агент под прикритие
Михайлов, "шута и следващия" е масовата практика на хората, които не могат да се съсредоточат в нещо / някой за по-дълго време. Хората с консуматорско мислене.
Няма ли баланс, става хаос.

# 562
  • Тра-ла-ла
Сега с овен - коренна разлика.
Имам смътен спомен, че преди време ти бях казала, че между Овен и Козирог има някаква необяснима химия като преплетат рога. Честито :beer ПоканИ ме за шаферка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
Като чета последните страници лошо ми става.
Момичета, моля ви, имайте малко повече уважение към самите себе си. Единият 3 години “се навъртал” около момичето, другият иде ми-дойде ми. Не мога да проумея защо стоите и ги чакате, че и още ги мислите и анализирате.
И аз съм рак, и аз ги изживявам нещата, НО при положение, че не съм във връзка с някого ако той се държи по този начин директно е аут.
Един човек те търси точно толкова колкото те иска. Старо, клиширано ама вярно. Не зависи от зодията. Ако те имаха истински интерес към вас - щяха света да преобърнат ама да ви стане ясно какво искат и очакват, а не да стоим 100 човека в една тема и да гадаем. Съжалявам, но това е моето мнение.
Нещата обикновено са точно такива, каквито изглеждат.

# 564
  • София
Сега с овен - коренна разлика.
Имам смътен спомен, че преди време ти бях казала, че между Овен и Козирог има някаква необяснима химия като преплетат рога. Честито :beer ПоканИ ме за шаферка Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря!❤ Да, аз също помня и тогава отрекох, че са съвместими зодиите, а след толкова години във форума наистина би ми било приятно да те познавам и наживо. Ще си хейтим на воля 🤣😁😁😁

# 565
  • Пловдив
Ето това съм си го свалил през 2014-та година, но мисля, че и в наши дни все така важи с пълна сила:
Скрит текст:

# 566
  • София
Михайлов, "шута и следващия" е масовата практика на хората, които не могат да се съсредоточат в нещо / някой за по-дълго време. Хората с консуматорско мислене.
Няма ли баланс, става хаос.

Разбира се, че нещата се говорят. Ама като насреща имаш зрял човек, знаещ какво иска. Ако си губим времето така кога ще намерим подходящата половинка? Няма нищо консуматорско.

# 567
  • Тра-ла-ла
Благодаря!❤ Да, аз също помня и тогава отрекох, че са съвместими зодиите, а след толкова години във форума наистина би ми било приятно да те познавам и наживо. Ще си хейтим на воля 🤣😁😁😁
Blue Heart Ба, ще си губим времето и енергията за некви токсични хора. Ще джуркаме коктейлчета на плажа и ще си говорим за половинките ни Овни Stuck Out Tongue Winking Eye Демек съм ЗА познанство и на живо Smiley

# 568
  • Агент под прикритие
Скрит текст:
Като чета последните страници лошо ми става.
Момичета, моля ви, имайте малко повече уважение към самите себе си. Единият 3 години “се навъртал” около момичето, другият иде ми-дойде ми. Не мога да проумея защо стоите и ги чакате, че и още ги мислите и анализирате.
И аз съм рак, и аз ги изживявам нещата, НО при положение, че не съм във връзка с някого ако той се държи по този начин директно е аут.
Един човек те търси точно толкова колкото те иска. Старо, клиширано ама вярно. Не зависи от зодията. Ако те имаха истински интерес към вас - щяха света да преобърнат ама да ви стане ясно какво искат и очакват, а не да стоим 100 човека в една тема и да гадаем. Съжалявам, но това е моето мнение.
Нещата обикновено са точно такива, каквито изглеждат.
Не само, че са точно такива, каквито изглеждат, но и винаги другия е виновен на хората, които не знаят кога да си тръгнат навреме. Оттам и драмите, които те създават, и т.н. и т.н. Simple Smile

# 569
Колко време е необходимо на човека отсреща да премислил нещо, не те интересува.
Това, което би трябва да те интересува, е какво се случва в действителност и как това отговаря или не на твоите интереси.

Какво правя аз в такива случаи (не знам за кой път ще го пиша вече): казвам на човека, че това положение на "примък-отмък" не ме устройва и прекратявам контакт с него. Казвам му също така, че ако някога си отсее нещата в главата и мястото до мен е още свободно (за което не давам никакви гаранции), може да ме потърси.

Няма никакъв смисъл да стоиш на полу-съединител за нещо, което не е ясно. Губиш време, през което можеш да срещнеш някой по-подходящ.
Не вярвай на приказки, а само на действия и на това колко приказките и действията съвпадат (или не). Това е общовалидно, без значение от зодията.

Казах му го (написах му го) днес най-накрая! Мълчание. Няма отговор. Криво ми е, ама и на полусъединител си беше мъчение. 😏

Общи условия

Активация на акаунт