Мъж Телец -18

• 32 405
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Канех се да се изкажа по темата, но вече я бяхте сменили. Иначе съм 100% на мнението на Phoenix Wright.
Не мисля, че трябва да се укорява човек, че имал нужда от време да помисли - даже евала от мен, че ти го казва. Да си мисли. Ти обаче далеч не си длъжна да го чакаш. Истината е, че дори свестни хора се разминават - просто не са се срещнали в подходящия житейски етап, за да има съвпадение.
Възпитано и коректно е да кажеш това, което Фениксът предлага.

Иначе като прочетох другите включвания... 3 години, този сега осъзнава какво си съкровище и как не си за изпускане, не, не, забрави. Щеше да е наясно, да си те е заявил и да не те пуска. Нищо няма да стане там, според мен, живей си живота и търси своя човек Simple Smile

# 571
Момичета ...аз съм силно разочарована от тези телци,тъкмо си мислех,че този няма да е като бившия ми и ......пълно разочарование!!! Само драми! Най-големите лъжци,използвачи и манипулатори,винаги те са света вода🤦🏻♀

# 572
  • Атина
Развитие!!!
Пили са кафе!!!
Предистория: Везничка му е звъннала късно вечерта, с молба да ѝ помогне с проект на синът ѝ. Рано сутринта е бил готов, чакал я е пред училище и я поканил на кафе. Даже не бил закусвал.Минус- говорел е за работа и не я е поканил да излязат после. Плюс- не зная.
Не съм добър съветник, очевидно. Виждам я, че се измъчва и ми идва го изпека на шиш.

# 573
Знаеш ли как цялата история си идва на мястото, ако си представиш, че според него са просто приятелчета? Тогава всичко става логично.
Иска се помощ - помага и отива да си гледа работата. Grinning Твоята дружка напразно се вълнува. Ще си спести време и нерви, ако каже просто: "Знаеш ли, напоследък почвам да гледам на теб някак с други очи. Ти си много готин мъж и го забелязвам. Мислиш ли, че можеш и ти да погледнеш на мен по някакъв различен от приятелския начин?"
Той ще отговори или "О, Иванке, след 20 години дружба не бих могъл!" (по-вероятното) или ще предприеме целените от нея действия. Sunglasses

# 574
  • Атина
Лори, хАбсурд тя да каже нещо такова.По- скоро ще прекъсне всичко, отколкото да се сваля. Защото, аз като Рак, щях да се засегна, ако ми се каже" Зает съм, изморен съм", а за нея незнам. А в същото време, тича в 7 сутрин, за нещо, което не го засяга.

# 575
Приятел в нужда се познава. Rolling Eyes

# 576
Отчаяни опити за контакт. Просто да приключи, унизително е !

# 577
  • Атина
Пандора, съгласна съм. Но да ви кажа, по- добре да си мисли, че е влюбена, отколкото да лее сълзи и да изпразва банковата сметка на неверния си бивш съпруг. Телецът може и да се прави на заспал едър добитък, но поне съм сигурна, че няма да я нарани.
Пък кой знае, след още 20 години, могат някъде да се срещнат по оста на желанието.

# 578
  • Тра-ла-ла
Пандора, съгласна съм. Но да ви кажа, по- добре да си мисли, че е влюбена, отколкото да лее сълзи и да изпразва банковата сметка на неверния си бивш съпруг. Телецът може и да се прави на заспал едър добитък, но поне съм сигурна, че няма да я нарани.
Пък кой знае, след още 20 години, могат някъде да се срещнат по оста на желанието.
Сигурна ли си, че си зодия Рак?! Bowtie

# 579
  • Атина
Напълно. Според документите и родителите съм на 10.07.

# 580
Той телеца достатъчно я наранява според мен. Била съм в подобна ситуация и след толкова много години направо се надсмивам над глупостта си. Млада е още жената, да се огледа в друг, с телеца няма да й се получи, колкото и да упорства. Всички знаем колко упорити могат да бъдат везните, това е и ключ към успеха, но  ако иде реч за взаимоотношения, не зависи само от тях, а от взаимността.

# 581
  • Пловдив
Добре, че не се е оказал Телец с луна Телец (като мен), че иначе горко ти. Smiley

# 582
Жребчо, Слънце, Луна и асцендент в Телец ли?! FlushedFlushedFlushed

# 583
  • Агент под прикритие
Телецът наранява.... с пълната си незаинтересованост. Сега, освен всичко друго, е И виновен, че не я иска и го демонстрира явно.
Ни моа.... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 584
  • Пловдив
О, не ги чаткам тези слънца. Но аз съм зодия Телец с асцендент Телец. Това не е ли същото като луната?

Общи условия

Активация на акаунт