Мъж Телец -18

• 32 409
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Тц. Joy Луната и асцендента не са едно и също.

# 586
  • Пловдив
В коя интернет страница бихте ми препоръчали, за да проверя луни, слънца и там каквото още касае зодията ми, според датата и часа на раждане? Simple Smile Само да не се окажа накрая четворен Телец...

# 587
Не заемам страна, обаче често сме склонни да задълбаваме в представите и да идеализираме обектите на желание, после трудно се съвземаме от удара.
Но и понякога сме склонни волно и неволно да подвеждаме.

# 588
  • Атина
Аз съм пас( и две яки пики).
Кимам умно, давам кърпички и отварям вино, при нужда.
Феникс, не е незаинтересованост. Ти ще търсиш ли червеи за проект на чуждо дете по тъмно, за да го занесе то на другата сутрин?

# 589
  • Агент под прикритие
Феникс, не е незаинтересованост. Ти ще търсиш ли червеи за проект на чуждо дете по тъмно, за да го занесе то на другата сутрин?
Помагал съм на напълно непознати хора на улицата. Просто ей така. Помагам на всички, стига да мога. Simple Smile

Това, че е търсил червеи на чуждо дете по тъмно (да е тъмно, да е тъмно, колко да е тъмно.... все пак трябва да виждаш какво събираш) нищо не значи. Мисля, че бъркаш дружелюбното и дори приятелското отношение с романтично такова. Нищо общо... Simple Smile

# 590
Телците дват много, особено ако имат на всеки - познат, непознат. Това пак от личен опит твърдя.

# 591
Тя го е помолила да събира червеи?
Аз не бих... Joy
Не създава романтично настроение. Grinning
Феникс, човекът дали е разбрал, че го свалят? Thinking

# 592
  • Атина
Не ме питай мен, Лори. Добре, че имам коса, иначе щях да я събирам от килима.
Няма оправия. Везни с Телец, какво да ги правиш(!?!

Послепис.. аз не бих помолила за нещо такова

# 593
  • Тра-ла-ла
Тя го е помолила да събира червеи?
Аз не бих... Joy
Не създава романтично настроение. Grinning
Ми те Телците не са много по романтиката. Направо са като дървени човечета. По-скоро ще покажат интерес и/или чувства чрез грижа. Ако ще и да са червеи. Не им е проблем да направят услуга.

# 594
Няма оправия. Везни с Телец, какво да ги правиш(!?!
Например да ги оставиш да си решат нещата сами? Ако е имало нещо да се случва вече е щяло да се случи.
Продължавам да си мисля, че не става въпрос за някакви приятели в тази история ...

Това не е само за мъжете и жените от определена зодия, но винаги съм била на принципа, че ако едни отношения стават “насила”, с много премисляне, планове, обмисляне значи не им е писано.

# 595
  • Агент под прикритие
C. , нека все пак да не забравяме, че "сценария", че Телеца проявява интерес, като не проявява такъв, оттам, че и прави "чакмаци" и я "манипулира", без да е реално заинтересован, беше изцяло дело на драматурзите в темата, а в постовете на Маркизата няма описани действия, които да показват поведение от негова страна като нещо повече от приятели. Grinning

# 596
  • Атина
В постовете на Маркизата няма описани действия, защото не ги е преживяла.( Да пази Господ)
С. Не съм, честна дума. Но е жално,

# 597
Не виждам и аз да има нещо по-различно от приятелство в главата му на този господин. Нека да си го ползва жената, че защо да си няма човек за ровене на червеи,  в списъка си с познати и приятели. 😂😂
 Другите неща да ги забрави.
Мисля, че се усеща, ако някой иска нещо повече от ровене на червейчета, особено някой мъж, винаги. Имах един приятел, както си бяхме приятели, почна да ме кани по някакви романтични вечери, мислех си, че е защото рядко се виждаме, но всъщност не беше точно заради това. То не, че  нещо, защото аз бях вече обвързана, то аз кога ли не съм Scream но забелязвят се тези неща, и то лесно.

# 598
C. , нека все пак да не забравяме, че "сценария", че Телеца проявява интерес, като не проявява такъв, оттам, че и прави "чакмаци" и я "манипулира", без да е реално заинтересован, беше изцяло дело на драматурзите в темата, а в постовете на Маркизата няма описани действия, които да показват поведение от негова страна като нещо повече от приятели. Grinning
Абе честно казано като върна назад и аз не виждам телецът да предлага повече от едно приятелство. Като добавим и факта, че се познават от не знам колко години става още по-категорично. На везната просто много ѝ се иска да е нещо повече и тълкува всяко негово действие в тази посока. Оттам и разочарованието защо не се получава.

Толкова ли е трудно хората да ги изговорим тия неща един с друг вместо да разказваме на трети лица и да гадаем?!?

Мнението ми изцяло се припокрива с това на Account също.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 17:49 от bubanka

# 599
Обаче като се замисля, този добродушен Телец ходи да събира червеи (бррр!), само за да помогне на жената (вероятно съжалявайки я, че се е разделила с мъжа си и няма кой да й помогне с тая задача), и хич и не подозира, че тук някои го изкарват злодей и манипулатор, а Маркизата иска да го пече на шиш ли беше?! Joy Да беше отсвирил Везната, чувайки какво го моли, а не да си създава грижи и да го изкарваме гадняр, докато всъщност е услужлив човек. Grinning Ей затова човек не бива да бъде прекалено добър.
А твоята приятелка, Маркизо, за такава гадост (червеите имам предвид, не друго) можеше поне да го почерпи един обяд. Везните толкова ли са пестеливи, че не й хрумна или тя не смята, че жена може да черпи мъж?

Общи условия

Активация на акаунт