Банята - 36 тема

• 58 813
  • 796
  •   1
Отговори
# 315
Имате ли впечатления от структура за вграждане Идеал Стандарт?
Според този, който я монтира, нямало да има проблеми. След 2-годишно ползване скоро се развали единия бутон на казанчето. Още ползваме само другия бутон. Друг проблем не съм установила да има.

# 316
Ние имаме и в двете тоалетни и вече 3 години работят без проблем и сме доволни.

# 317
  • Варна
Благодаря! Малко случайно се озовахме с Идеал Стандарт, а, явно, не я слагат често (когото питах).

# 318
При нас беше важно да се поберат шкафовете и да има конзола и тези на Идеал паснаха добре. В последствие решихме да вземем всичко от тях за по-лесно. За шкафовете имам някои забележки, но тоалетните са си супер.

# 319
Над тоалетната до тавана имам ниша с ширина 51-52 см.
Имам шкаф под мивката и в момента втори такъв не ми трябва. От друга страна може би място за хавлии - в момента ги държа в друг гардероб.

Рафтове не искам защото не ми се занимава да бърша прах през ден. Чудех се за някаква картина, но дали влагата от душа - зад параван е и сравнително отдалечен, ще окаже влияние?
Всякакви идеи са добре дошли, благодаря.

# 320
  • Пловдив
Скрит текст:
Имам шкаф под мивката и в момента втори такъв не ми трябва. От друга страна може би място за хавлии - в момента ги държа в друг гардероб.

Рафтове не искам защото не ми се занимава да бърша прах през ден.
Чудех се за някаква картина, но дали влагата от душа - зад параван е и сравнително отдалечен, ще окаже влияние?
Картина може да разпечатате по Ваш избор в някое рекламно студио, например върху винил. А ако държите да има по автентичен вид може и направо върху канава. Просто трябва да си подберете достатъчно качествен файл и като го разпечатат да го опънете на рамка. Ако се спрете на такъв вариянт, предполагам, че във всяко студио ще ви насочат правилно.

# 321
Да, имам опит с разпечатване на такива, но за винил не се бях сещала. Мислех си за някоя от скиците на балерини на Дега - да покажа и аз лош вкус, използвайки изкуство безплатно Grinning

# 322
  • София
Благодаря! Малко случайно се озовахме с Идеал Стандарт, а, явно, не я слагат често (когото питах).
  Ако е монтирана както трябва няма плочки.Обикновено се разваля механизма за пълнене.

# 323
  • София

Рафтове не искам защото не ми се занимава да бърша прах през ден. Чудех се за някаква картина, но дали влагата от душа - зад параван е и сравнително отдалечен, ще окаже влияние?
Можете да си сложите картина със сканфинавски мъх, те са подходящи и за бани. Ако се интересувате, можете да ми пишете на лично, за да ви пусна снимки, за да не става реклама тук

# 324

Можете да си сложите картина със сканфинавски мъх, те са подходящи и за бани. Ако се интересувате, можете да ми пишете на лично, за да ви пусна снимки, за да не става реклама тук
[/quote]

На мен много ми допада идеята и ако нямате нищо против, може ли и на мен инфо. Благодаря!

# 325
Скрит текст:
Може ли и на мен! Благодаря!

Също така да използвам да попитам за препоръка за стилен метален сифон за малка мивка  (моделът е Рока Мини)?

# 326
На какъв етап се слага алуминиевата врата за баня? При нас вече е готова, дали би могло да се сложи? Прилагам снимка

# 327
При нас я сложиха на шпаклована стена. Остана да се обърне вече с плочки.   Как ще се монтира и колко е широка касата също е от значение. Ще има ли плочки там? Ако да ѝ размера е взиман точно да пасне вратата както е сега, след като сложат плочките няма да влезе вратата. Иначе може и след плочките да се сложи, но пак ще има обръщане.

# 328
Wassermellon благодаря. Доколкото разбирам трябва да връщаме плочкаджиите за обръщане отвътре и шпакловчиците за към коридора

# 329
  • Пловдив
Wassermellon благодаря. Доколкото разбирам трябва да връщаме плочкаджиите за обръщане отвътре и шпакловчиците за към коридора

inska_maslinka на къде ще се отваря вратата? Към банята или към коридора? Би трябвло да сте я поръчали с допълнителен профил, който да ляга върху плочките или върху стената и да се обръща само едната страна. Ако е от към коридора обръщането, може да се направи с каса, като на съседните врати.

Общи условия

Активация на акаунт