Банята - 36 тема

• 58 726
  • 796
  •   1
Отговори
# 450

Относно тези с изхвърлящи панти - твърдо бях решена да намеря такава извън Русия и след повече от месец търсене намерих с доставка до България - ето я https://sanluk.eu/en/inspection-hatch-tiles-covering
ето и клипа - https://www.youtube.com/watch?v=92hygU00uQs

Ах, моя радост и моя печал. Не намерих такава, когато ми трябваше....

# 451
Папи Hands Plus1 Дето му се носи славата сред майсторите, че "огъва" плочки. И пили ръбове като за световно.
Видях го наскоро на улицата, но не беше удобно да го заговоря.
Страшен е той! Много ме е яд, че не можа да ни поеме обекта, имаше много по-големи поръчки, но го ползвах за консултант след като намерения ни тук във форума майстор ни строши нервите. Наложи се разбиване на пода и нови наклони. Защото, получихме под,  на който излята вода си стои и не пътува по пътя към сифона - ей това си имахме. За наша сметка, нали имаме странни изисквания - да се оттича водата! Хем предварително наблегнах на по-голям наклон. И категорично се разбрахме да няма лепене на кюфтета, това ми е най-голямата отврат - като ходихме едната плочка падна и как беше залепена - на кюфтенца. 4 броя на голяма плочка.
Жалко, че не пия и
Скрит текст:
не бия
Simple Smile.

# 452
Хах, и нашата ревизия такава, че и майстора Simple Smile

Всичко е казано, аз отварям с един вакуум, а е огромна нашата- две плочи 60х30. Силикон е отвън. Мапей имат силикони във всички цветове, в които имат фугиращи смеси.
Alcarin, може ли да ми я снимаш? Според теб дали може моята да я фугирам така със силикон, както на клипа? Дали ще си стои силикона после след многократно отваряне? Много ме дразни както е сега....Иначе фугата ни е точно Мапей

# 453
Може според мен, а дори и да не стане от първи път може да се премахне силикона и да се опита повторно. Simple Smile

# 454
Папи, и при мен така - огледа, каза ОК, но след това все два пъти ме отклоняваше. Иначе на огледа, без инструменти, там, където каза "на око", че ще "дойде" сифонът, там си се падаше, с разлика от около 5 см., като пуснах точно линиите.

# 455
Здравейте! Следя ви от скоро, тъй като ми предстои същото, през което доста от вас са минали в последно време. В тази връзка, ще съм много благодарна, ако може да ми препоръчате майстор за ремонт на баня НС (София), който също да лепи гипсокартон и да слага лунички. Може и на лично.

# 456
Относно тези с изхвърлящи панти - твърдо бях решена да намеря такава извън Русия и след повече от месец търсене намерих с доставка до България - ето я https://sanluk.eu/en/inspection-hatch-tiles-covering
ето и клипа - https://www.youtube.com/watch?v=92hygU00uQs

Мисля, че точно в тази тема я видях Simple Smile

Юхууу, мерси мерси, така вече и по името и номера излизат резултати не само в руски сайтове. Предлагам в следващата тема отгоре да се закачи този линк, както и всякакви други видове ревиозионни отвори по възможност със снимки.

# 457
Здравейте момичета, някоя от вас да е слагала опънат таван светещ в банята? Предложиха ни и сме в чуденка.

# 458
А какъв е въпроса точно?

Иначе преди имаше изложен в Керамо на околовръстното, ако не сте виждали как стои.
Много е яко, стига да не е с някви картини.

# 459
  • София
Здравейте момичета, някоя от вас да е слагала опънат таван светещ в банята? Предложиха ни и сме в чуденка.
Колко ви искат, като цена за него?

# 460
Не идеята е вместо луни, тавана да е осветен целия, без картини.

# 461
Да, аз разбирам какво означава опънат таван. Просто казвам че много хора се изкушават да сложат шарен плат(напр.небе) в да кажем баня с два цвята плочки плюс декорни. (такива снимки съм виждала)
Иначе при едноцветен текстил е страхотно-може да се сложи димиране, топла+студена светлина.. идеално е!
Трябват едни 8-9 см от височината на банята, за да се постави лед лентата, разните там трансформатори и това е всичко.

# 462
Благодаря ти, може би ще се възползваме. И на мен ми изглежда хубаво и изчистено. За цена още не сме говорили, като разбера ще пиша. Фирмата е Барисол.
Да, аз разбирам какво означава опънат таван. Просто казвам че много хора се изкушават да сложат шарен плат(напр.небе) в да кажем баня с два цвята плочки плюс декорни. (такива снимки съм виждала)
Иначе при едноцветен текстил е страхотно-може да се сложи димиране, топла+студена светлина.. идеално е!

# 463
При нас ревизията е с цяла плочка прикрепена с магнити за отвора, вади се със съвсем малки и елегантни дръжки за мебели.

# 464
  • София-в сърцата на моите деца
При нас ревизията е с цяла плочка прикрепена с магнити за отвора, вади се със съвсем малки и елегантни дръжки за мебели.
Покажи!!!

Общи условия

Активация на акаунт