Банята - 36 тема

• 57 477
  • 796
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тъп въпрос. На Rimless тоалетните как се закача ароматизатор? Simple Smile

# 601
  • Велико Търново
Те нали ги водят антибактериални, няма нужда от ароматизатор Simple Smile

# 602
Те нали ги водят антибактериални, няма нужда от ароматизатор Simple Smile

Порцеланът може и да е антибактериален (не че има значение за миризмата), ама акито на хората си е баш бактериално. И то мирише Grinning

# 603
Досега съм открила само такъв вариант
Скрит текст:

# 604
  • София
Поразрових се малко и имало начин за Grohe специално. Тe имат някаква приставка Grohe Fresh, която се слага в казанчето, бутона става отваряем и отваряш бутона и пъхаш таблетка-освежител във въпросната приставка и освежителя изтича с водата.

Та по този повод мнения за този магазин, че си намерих въпросната структура с въпросната приставка на много добра цена:

# 605
  • Пловдив
Няколко майстори в Англия ми казаха,че таблетки те в казанчето го увреждат.Аз,ползвах редовно и спрях.
Гелът ,който се апликира,също не ми е любим,с по-силна струя си заминава,дори на неримлес тоалетна,залепен в периферията на струята ,където водата е слабичка.На римляните може да се държи по-добре,но предпочитам да си слагам препарат един път седмично.

# 606
Здравейте, в търсене съм на шкаф с мивка за баня, която да разчупи малко интериора. Банята е малка. Плочките ще са еднакви на под и стени - тези: https://siko.bg/45-45-i-52064.html
Мислех за дървен плот и мивка от камък. Въпросът е, че не съм виждала изложени такива. Някакви съвети къде да намеря?

# 607
  • София
Ей тези правят такива мивки, имат и страница във фейса.

Скрит текст:
Много си падам по ей тая им измишльотина:

# 608
Мивки от естествен или технически камък, дори от дърво, има в Каем Борисов и Студио Сенс.

И плотове от дърво има.

Цените, естествено, са уау.

# 609
# 610
Мисля, че и в Керамо съм виждала мивки от камък.

# 611
Не знам от къде са им материалите ( има ли в Бг кариери въобще?),  но тези  цени са същите като в Испания, Португалия, Франция...

# 612
Благодаря! Ще разгледам вариантите. А дали подобна мивка има нужда от по-стабилен шкаф?

# 613
Здравейте, идвам с едно питане...направихме поръчка в магазин Баня стил Пловдив в сряда, за плочки за баня, смесители, мебели, абе всичко нужно за една баня. В четвъртък ни се обадиха че от подовите плочки които избрахме нямат достатъчно квадрати за нашата баня, сменихме ги с друг вид. Срока за получаване на стоката беше 1 седмица, като ние ще си ги взимаме от магазина с наш транспорт. Днес звъня след скандал с мъжа ми и искам да попитам дали мога да ги променя плочките с друг модел, ами изненада те вече са в магазина в Пловдив и ме чакат. Питам какво може да се направи за да ги сменим с други, да платя транспорта обратно до София на тези които първо избрахме или...незнам какво се прави в моя случай, те ми казват звъннете в понеделник, колежката която ми е обслужила ще е тогава на работа сега я няма ние нищо не можем да кажем. За първи път ми се случва нещо такова, на какво имам право и какво може да се направи, има ли други сблъсквали се с такъв проблем. Знам че е глупаво от моя страна да си сменя решението, но го правя заради мъжа ми който ми идва да убия в момента.

# 614
Ако не сте ги платили не би следвало да има проблем. Най добре ще ви кажат от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт