Банята - 36 тема

• 57 385
  • 796
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте! Смесителя в банята протече от главата и е стар вече. Та гледам Термосмесител на Грое. Обаче всички се къпем с различна температура. Аз и детето с по-топла вода, ММ ползва по-хладна. Не би трябвало да е проблем да се настройва според ползвателя, нали?

# 736
Не е проблем да се настройва. На мен не ми е никак удобно, защото са нарисували микроскопична точица, която не се вижда на навлажнената врътка, а тя самата със сапунисани ръце много трудно се завърта - поне нашата няма ограничител, за който да си "застопоря" пръстите.
Подобен е нашият, вижда се как може да си го въртиш до откат

https://baniap90.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/g … %88-1-2%E2%80%B3/

# 737
  • София
Здравейте! Смесителя в банята протече от главата и е стар вече. Та гледам Термосмесител на Грое. Обаче всички се къпем с различна температура. Аз и детето с по-топла вода, ММ ползва по-хладна. Не би трябвало да е проблем да се настройва според ползвателя, нали?
можете да смените частта в самия смесител.

# 738
Знам Simple Smile. Но е една Видима на около 13-14 г. и някак си ме блазни идеята за нов.
Части предполагам ще намеря в специализиран магазин?!

# 739
Знам Simple Smile. Но е една Видима на около 13-14 г. и някак си ме блазни идеята за нов.
Части предполагам ще намеря в специализиран магазин?!

Части има в Албата. Моя мъж смени нещо си на кухненския смесител. Мога да го попитам от къде е купил необходимото, но мисля в Алба има всичко. В Баня стил намерих най - добри цени на Грое за нашия град. Аз си поръчах смесител от Германия, но не е термо. Обикновен е на Хансгрое. Пуснала съм линковете тук, но ако искаш ми пиши да ти ги изпратя. Този смесител, който купих аз го няма тук или поне не намерих.
Ако държиш на Грое, в германския амазон цените са доста добри.

# 740
Ние сме с този. Аз съм супер доволна

# 741
Ще ходя да ги разгледам на живо и да ги видя кой как се върти.
Чудя се варовика за колко време ще му види сметката?! Тук водата е много твърда.

# 742
Магазин Джесика също продават резервни части за смесители

# 743
Simple Smile от Русе съм. Трябва ми нещо по-близо.

# 744
Ето и нашата баня

# 745
Когато поръчвах резервини части го направих в магазин Джесика го направих по телефона и ги получих по куриер.
Но и зависи кой как е свикнал да пазарува.

# 746
Здравейте, много добре се е получила банята, от къде е паравана и колко ви излезна, защото сме точно до там ние и търся мнения.
Скрит текст:
Ето и нашата баня

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 15:57 от AnMary

# 747
Ако не мога да върна, заменя не ми е опция. Смесителят е стар и не се знае кое как ще пасне. Лично виждане Simple Smile и опит.
С две думи гледам за нов смесител.

# 748
  • Велико Търново
Чудесна баня! Шкафа от икеа ли е? Дано скоро и аз да публикувам първата завършена баня:)

# 749
Благодаря Есито,

Параванът е от Колор баня лукс, в интернет може да го погледнете. Преди малко писах на друга съфорумка на лични, че е около 200лв. Но ММ ме поправи, че  е 270лв, но стъклото е обикновенно, матираното беше по-скъпо.
Чудесна баня! Шкафа от икеа ли е? Дано скоро и аз да публикувам първата завършена баня:)
Благодаря. Не от Бриколаж, но го има навсякъде мисля. И е доста бюджетен 400лв, имаше много по-скъпи.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 15:59 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт