Слънцезащита 2020 - V

• 68 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.
Бих искала да попитам нещо тези ползващи слънцезащита на Bioderma от серията Photoderm.  Закупих продукт за лице крем от тази серия в опаковка 40мл, но тубичката е пълна наполовина. Обърнали ли сте внимание дали по принцип са така ?

# 166
  • Нидерландия
Да ми препоръчате  крем за лице със склонност към атопичен дерматит -spf 30 -50 за възрастен ? Имах подобни симптоми зимата и сега не смея да слагам от стандартните кремове.
Заинтересува ме с въпроса си и това което намерих за проблемна кожа и слънцезащита е
Eucerin Sun Sensitive Protect Crème SPF 50+
Не съм го ползвала но на сайта на Eucerin това е дадено като препоръка за дерматит.

https://www.eucerin.nl/producten/zonbescherming/sun-sensitive-pr … -creme-spf-50plus

# 167
  • София
В момента ползвам Екрана на Кларанс за градски условия, под фдт. Незаменим продукт е и постоянно си го подновявам.

Отразихме и едно море. За лицето за втора поредна година бях със СС крема на It Cosmetics 50-ти фактор, той е с физични филтри, подобен е на Неострата като ефект, доволна съм. За тялото пробвах Ла Рош 30-ти фактор и не съм доволна, защото слънчевата ми алергия се прояви... Явно трябва да се придържам към Пиз Буин.

# 168
Аз също ползвам Екрана през 95% от годината. Само на плажа го замествам с друга слънцезащита за лице на Кларанс понякога. Успешен заместител не съм намерила до момента.
Иначе, моята кожа също е с прояви на атопичност, ако я изпусна, както и с наченки на розацея - 2-3 спукани капиляра на лицето, вкл. един като звезда и голям под окото.
Уж специализираните аптечни продукти за такъв тип кожа ми действат по-зле.

# 169
Може ли да споделиш коя друга защита на Кларанс използваш?

И аз съм с Екрана в момента, много ми допада.

# 170
Имам двата варианта плажна слънцезащита за лице - едната е гелообразна, другата - крем. Миришат на диня и са ми приятни, но ползвам, когато съм без грим. Някой тук сподели, че и под грим стават. Признавам, че аз не съм пробвала. Слънцезащитните за тяло и за след слънце на Кларанс също са много хубави. Лошото е, че моите момчета също ги харесаха и ми ги ползват през лятото, та влизам леко в преразход Joy Притъмнява ми, като ги видя преди плаж да пълнят шепа от екрана "да не почернявали",.... хем и ММ и синът са с доста по-тъмни и плътни кожи от моята и без проблем ще "оцелеят" с произволен продукт,... Joy

# 171
  • Нидерландия
Ligt Beam: направи като мен: една чантичка с мои продукти които само аз ползвам и една за останалите в семейството така всеки си знае. Няма как да дам на мъжа ми да се маже с моята Neostrata.  За тях е слънцезащита е от дрогерията, което не я прави по малко ефектна.

# 172
Някой ползвал ли е това , някакви нови са , дали наистина имат някакви добри филтри

Vichy Ideal Soleil Слънцезащитна вода с антиоксидантен ефект SPF30 х200 мл

# 173
  • София
Здравейте.
Бих искала да попитам нещо тези ползващи слънцезащита на Bioderma от серията Photoderm.  Закупих продукт за лице крем от тази серия в опаковка 40мл, но тубичката е пълна наполовина. Обърнали ли сте внимание дали по принцип са така ?
Не, моят не е до половината.

# 174
Някой използвал ли е този спрей за подновяване през деня на лицето https://www.laroche-posay.bg/tretirashti-produkti/Anthelios/Anth … d0%b9-p20955.aspx
За каква кожа е, и как се държи на кожата?

# 175
Изчетох много мнения от първите теми, които са необятни...Ползвам Екран. Супер доволна съм. Точно такава текстура ми допада. Обаче.....ми идва скъпо. Търся нещо подобно,с голям фактор, тъй като ползвам и ретин А. Да е леко и да не остава кир или да лъщи. Кожата ми е нормална към суха, бяла, чувствителна и не почернява.
Ползвам и на Биодерма Photoderm Spot-age 50+. Пак, нелоша текстура, но остава като кир отстрани на лицето. Това е единственото заради, което не ми харесва.

# 176
Откакто се появи екрана започнах да го ползвам и за толкова години не съм намерила заместител. Вече се отказах и да търся, защото само купувам продукти, които не отговарят на търсенето и накрая пак си купувам екрана.

# 177
# 178
Аз пък някъде тук четох мнения, че Екрана на Кларинс не предпазва от появата на петна.

# 179
Не съм ползвала екрана, но все пак си зависи каква е цялата грижа. Със сигурност какъвто и продукт да се нанесе еднократно, без да се подновява, без допълнителна физическа защита, стои се на силно слънце и т.н няма как да предпази.

Общи условия

Активация на акаунт