Слънцезащита 2020 - V

• 68 981
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мога да дам първоначални впечатления от крема за лице на Филорга. Има лек, класически мирис на слънцезащитен продукт. Разнася се лесно и не оставя никакъв цвят на лицето. Прави ефект на база за грим, изглажда кожата, затова го изчаквам 10 минути преди да нанасям ФДТ. Засега ми харесва много, ще видя след месец как ще ми е лицето откъм бенки и слънчеви петна, защото много лесно ми се получават.

# 151
На Avon слънцезащитата е твърде лепкава за моя вкус. Взех за проба и я подарих - 50 фактор.

# 152
Beki8, а за нещо не лепкаво сещаш ли се 😁 и с по-нисък фактор.

# 153
Може да пробвате този. Предлага се и с по-нисък фактор.

# 154
Някой доволен от Мустела - Mustela Слънцезащитен спрей с много висока защита SPF50 x200 мл?

ползвала съм един измивен от серията за атопична кожа и не беше уау , някъде по темите някой беше писал че и  за бебета серията им била  прекалено прехвалена и често давали обриви децата
слънцезащитата дали е с лека консистенция и пази добре , оставя ли бял или мазен филм ?

# 155
Beki8, а за нещо не лепкаво сещаш ли се 😁 и с по-нисък фактор.
Нисък фактор не ползвам. Имам проблем със слънцето, затова така.
Бюджетни са на ДМ, не са лепкави, но искат подновяване задължително дори 50 фактор на по-малко от час подновявам. И използвам само за тяло.
За лице пробвах, но не стават за под грим . За под грим - екрана на Кларанс, не е бюджетен, но си заслужава.

# 156
За лице и аз мажа само 50. В момента ползвам на  is clinical eclipse  и ми е добре за сега, но в момента не се и гримирам толкова. Подновявам си го, но все пак имам и спрей и пудра за всеки случай. Благодаря ви за идеите  Simple Smile

# 157
Мога да дам първоначални впечатления от крема за лице на Филорга. Има лек, класически мирис на слънцезащитен продукт. Разнася се лесно и не оставя никакъв цвят на лицето. Прави ефект на база за грим, изглажда кожата, затова го изчаквам 10 минути преди да нанасям ФДТ. Засега ми харесва много, ще видя след месец как ще ми е лицето откъм бенки и слънчеви петна, защото много лесно ми се получават.
Филорга, с лек класически аромат?? За кой точно иде реч?
Въпросният, който съм прикачила мирише ужасно силно и това ме отказа.

# 158
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно този. За мен мирише много стандартно.

# 159
  • Sofia
Аз пък мислех, че този коментирате. Него смятам да взема.

# 160
По препоръка от форума и аз съм много доволна от  последния показан.

# 161
Филорга, с лек класически аромат?? За кой точно иде реч?
Скрит текст:
Въпросният, който съм прикачила мирише ужасно силно и това ме отказа.
Аз ползвах този миналото лято. Не го препоръчвам. Излязоха ми милиуми. Не мога да твърдя, че са от него, но са факт.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 23:55 от bubanka

# 162
Само да подпитам - доволни сте от Piz Bun и става за чувствителна кожа , така ли
от много време  ги гледам, но мисля бяха по - скъпи преди 5 години да кажем и ги нямаше толкова масово или аз съм била в различен от дрогерия магазин сиг

PIZ BUIN HYDRO INFUSION Слънцезащитен крем-гел за лице SPF 30, 50мл

дали този ще се държи добре на мазна кожа ?

# 163
Реших да взема Sunsimed Avene https://sanita.bg/kozmetika/avene-3807/osnovna-grizha-za-litse/a … /?search=sunsimed

, но за всеки случай искам и един минерален, ако не се спогодим с другия  .

Имате ли отзиви за този стик  :
https://sopharmacy.bg/avene-slyncezashtiten-mineralen-fluid-spf50-40ml.hml

Avene Слънцезащитен минерален флуид за нетолерантна кожа SPF50

или този
https://douglas.bg/clinique-spf50-mineral-sunscreen-fluid-for-face-037533

CLINIQUE SPF50 MINERAL SUNSCREEN FLUID FOR FACE

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 10:20 от alethea

# 164
Да ми препоръчате  крем за лице със склонност към атопичен дерматит -spf 30 -50 за възрастен ? Имах подобни симптоми зимата и сега не смея да слагам от стандартните кремове.

Общи условия

Активация на акаунт