Слънцезащита 2020 - V

• 68 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някой ползвал ли е тези продукти, да даде мнение, че съм хвърлила око:
https://www.notino.bg/payot/sunny-uspokojavassh-gel-sled-slnchevi-bani/
https://www.notino.bg/payot/sunny-magic-pjana-za-zagar-za-lice-i-shija/

Досега нищо на тази марка не съм купувала и ми е интересно да опитам.

# 136

За този, специално.Не е особено удачен за суха кожа, и за такива ползващи ретиноидна киселина.Цветът не е подходящ за светли кожи, освен, ако не го ползвате вече придобили загар по останалата част на тялото.

# 137
Някой да е ползвал стиковете, Avene имат такъв продукт от слънцезащитата - дали запушва порите и бял ли седи ?

а пудрите с фактор какво покритие имат- плътно ли е и може ли да се разчита на плажа на такива за повторно нанасяне или са само за града ?
мерси

# 138
  • Нидерландия
Аз си купих още миналата година стик на La Roche Posay още ми стои цял, много ми е мазен, не се разнася добре на моята кожа, лепка. Имам и стик за устни 50 ф. Пак на марката. Ужасен, горчив лепкав става ми лошо от него. Спрея на марката пък ми люти на очите и ми е адски мазен. А когато пръснеш няма как да не ти влезе във във очите, дори и след време. Дори миризмата му ми стана противна.
Имам и другите им продукти, за лице и тяло, от серията им Anthelios но не са за мен. Консистенцията им е много плътна. Правят им много силна реклама, явно маркетинга им тук в Холандия е много силен и се излъгах да купя една торба с тяхни продукти.
Това което ползвам за лице е на марката ISDIN уникални! Имат различни варианти както и на водна основа. Нито мазнее нито люти. Дори за база на грим го ползвам. Намерих ги по препоръка на съфорумка тук, за което съм и много благодарна! 🌸🌸🌸
За тяло купих дрогериина марка.
А през март когато бях на ваканция във Бразилия купих от една, аптека туба на Neostrata, за лице и тяло. Уникален, но го няма на европейските пазари. Ще го измажа със удоволствие лятото в България 😁

# 139
На мен ми свършва Австралийското злато и Ла рош и скоро ще трябва да закупя нови. Много се изкушавам да си взема  ISDIN с насоченост към мелазма. Не знам какво да очаквам от него обаче. Не искам да е мазен, тежък, гъст, бял...Само за лице ще го ползвам. Ще го поръчвам от някакъв канадски сайт, че в Щатите не съм видяла да го предлага някой.

# 140
  • където си пожелая...даааа...
На мен ми свършва Австралийското злато и Ла рош и скоро ще трябва да закупя нови. Много се изкушавам да си взема  ISDIN с насоченост към мелазма. Не знам какво да очаквам от него обаче. Не искам да е мазен, тежък, гъст, бял...Само за лице ще го ползвам. Ще го поръчвам от някакъв канадски сайт, че в Щатите не съм видяла да го предлага някой.
Аз съм с ISDIN-a за мелазма и НЕ Е гъст, тежък, мазен, не оставя бял филм. Като крем, че и основа за грим ми е супер, но както казах и преди - не ме опази от нови петна (НО стоя по 12ч на слънце, все пак).

# 141
Благодаря. Аз няма да стоя на слънце. Винаги съм с една огромна козирка минимум. Дано ми свърши работа. А иначе аз не знам дали има крем който ще опази ако се излгаш на слънце толкова Simple Smile

# 142
Аз си поръчах тази година ISDIN и съм доволна! Но аз го използвам за под грим и в града. Като това значи с колата до офиса и обратно! За излизане на разходка в парка слагам Piz Buin по-обилно. Но това пак е не повече от 1-2 часа.
За Apivita мога да кажа, че това е най-ужасният крем за мен. Първо най-светлият ми беше тъмен.
Второ- много гъст и трудно разнасящ се!
След 1-2 проби го изхвърлих! Бях се увлякла преди години след многото хваления тук във форума, поръчавах го онлайн, че тук не се среща, излезе ми добра сума- накрая ужас!

# 143
  • Бургас
Здравейте момичета, днес взех 50-ти фактор за лице на Каротен , нямам представа дали е добър, някой ако го е пробвал нека сподели, беше 10 и нещо , така че и да не е много подходящ за мен ще го мажа за тяло. Друго, което забелязах днес в Лили е , че имаха продукти на Австралийското злато, припомнете ми кой техен з алице хвалехте, днес видях един 45-ти фактор, чудя се дали да го пробвам?

# 144
Здравейте момичета, днес взех 50-ти фактор за лице на Каротен , нямам представа дали е добър, някой ако го е пробвал нека сподели, беше 10 и нещо , така че и да не е много подходящ за мен ще го мажа за тяло. Друго, което забелязах днес в Лили е , че имаха продукти на Австралийското злато, припомнете ми кой техен з алице хвалехте, днес видях един 45-ти фактор, чудя се дали да го пробвам?
Хваленият за лице на АГ е BOTANICAL SPF50 tinted face lotion, който не се внася тук все още.

# 145
Момичета, можете ли да ми препоръчате слънцезащита за тяло, не много висок фактор, не я искам за плаж, а защото съм доста бяла и ми се образуват като лунички на ръцете, за това искам нещо, което не е толкова мазно, а с по-лека формула.

# 146
Ползвала съм каротен 50 фактор в син флакон. Бях доволна, факт.
Едит- гледам, че синият е 30 фактор, та може и него да съм ползвала.

# 147
  • Бургас
Ето този взех :

# 148
За тяло има доста голям избор, въпрос на предпочитание. Стига да е крем или лосион, не олио, няма проблем да се носи ежедневно. По лицето нямам петна, но по ръцете и на мен ми излизат нещо като малки лунички. Купувам Аvon с фактор 30 или Clarins. И двата вършат работа.

# 149
Благодаря, light beam. Просто са ми много мазни повечето, на които съм попадала, ще потърся тези, които си написала Wink

Общи условия

Активация на акаунт