Слънцезащита 2020 - V

• 67 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Не ми се струва вярно това за тестерите, мъжът ми е представител на една марка и постоянно носи мостри по аптеките, отделно се засича с други колеги-представители, които също оставят.
Да не говорим, че преди да ме карантинират си взех мостри на няколко слънцезащитни.
Отделно днес пратих ММ до аптеката и той ми взел мостри на Юсерин.
Тъй че имат си.
Кое не ти се струва вярно? Споделям как удрям на камък, от 1 месец насам издирвам слънцезащита на тестери и няма. В по-големите градове може и да има.

# 451
  • Plovdiv, Bulgaria
Като правя поръчки в онлайн аптеки, винаги ми слагат мостри. Но не съм си искала във физическа аптека. Ще търся сега на Ла рош един тониран крем (не помня в коя тема писах за него) дано да открия, че не ми се купува така.
Иначе миналия ден си поръчах на Biotrade pure skin spf50 новия им крем и помолих в допълнително поле на поръчката да сложат мостра от акне аут серията или ако нямат, то нещо друго за проблема кожа и нищичко не ми бяха сложили. А ме е яд, че поръчах от аптека (понеже и други неща имах) а не от техния си сайт, защото пише, че с всяка поръчка слагат и мини продукт..

# 452
Не ми се струва вярно това, което са ти казали - заради Ковид няма тестери. Едното няма общо с другото. В кой град си? Зависи пак какво разбираш под малък град, но е възможно в малките населени места да оставят по-малки количества и бързо да свършват. Но чак изобщо да не носят не.

# 453
  • Ланкър, планините Овнерог
..::V.I.P::.., приложение е - inci beauty, но гледам да не гледам много, щото според него нищо от бещата, които харесвам, не е ок. Например шака флуида на Ла Рош е 0 /0, пък на мен ми харесва. Но пък заради него си взех серум с колаген на Делия, които подценявах заради ниската цена, а се оказа, че ми хареса. То реално и цената не е чак толкова ниска, де - за 10мл е 6-7лв.

# 454
Здравейте  !
От няколко дни ви чета и си набелязах няколко продукта, ако успея да си взема мостра, за което добре подсетихте, ще е супер, но трябва да ида в по-голям град задължително, иначе ще поръчвам он-лайн в краен случай.
Интересува ме обаче детска слънцезащитен, за 5г дете със светла кожа,за лице нещо лесно разнасящо се и недразнещо. Имате ли препоръки ?

# 455
  • Бургас
Много благодаря на съфорумката, която спомена за промоциите, поръчах Шака флуида и VICHY SOLEIL SPF50+ крем за лице против пигментни петна
Ще съм благодарна , ако някой изкаже мнение за този на Виши, нямам пигментни петна , но описанието ме впечатли.

# 456
Това, че не дават тестери си е съвсем вярно!
Може би си взимат за лична употреба или дават на познати. Мен много пъти са ме гледали странно, когато искам такива.
Искам да попитам дамите, ползващи AVENE SunsiMed какво количество слагат? Аз една помпичка за лицето и шията( количеството на едно изпомпване си е доста голямо). На опаковката пише две помпи на лицето, за плаж съм съгласна, но за ежедневието това е много.
Доста белее в началото, мен това не ме притеснява, защото съм светла, но после сякаш попива и изравнява тена. Доволна съм от него, ползвам го и под грим. Ще ми е интересно, ако го ползвате да споделите мнение.

# 457
  • Plovdiv, Bulgaria
Относно мострите, писах на Ла рош във фб страницата им, защото не ми се ходи от аптека на аптека да си "прося" и това ми писаха:
Скрит текст:

# 458
Основно липсата на тестери е свързана с това, че се ползват от служителите в аптеките или техни близки, но не и че фирмите не носят.
Имайте предвид, че и фирмите не представят цялата си продуктова гама под формата на мостри - залага се на по-използваеми, наложени продукти, както и ако има някой от тях на брошура през месеца.

# 459
 За Shaka fluid La roche искам да питам ( след като и в приложение не е много хвален) от съставките  дадени за потребители - към слънцезащита с химични филтри ли спада ( не съм навътре със съдържанието кое какво е, търсех на има   титанов диоксид  и цинков оксид, но ако тука са с други наименования не ги знам )

Състав: Аqua/water, alcohol denat., diisopropyl sebacate, silica, isopropyl myristate, ethylhexyl salicylate, ethylhexyl triazone, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, glycerin, c12-22 alkylacrylate/hydroxyethylacrylate copolymer, propanediol, drometrizole trisiloxane, perlite, tocopherol, caprylic/capric triglyceride, acrylates/c10-30 alkylacrylate crosspolymer, caprylyl glycol,hydroxyethylcellulose, terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, triethanolamine, trisodiumethylenediamine disuccinate

# 460
  • Prismatica Aerie
За Shaka fluid La roche искам да питам ( след като и в приложение не е много хвален) от съставките  дадени за потребители - към слънцезащита с химични филтри ли спада..
Да. Ethylhexyl Salicylate, Uvinul T 150, Tinosorb S , Avobenzone, Mexoryl XL , Mexoryl SX.

# 461
  • варна
Моля ви,припомнете ми кой спрей без мазнини е добър за пръскане върху фон дьо тен.

# 462
Здравейте, момичета,
Моля да ми препоръчате минерална слънцезащита, понеже съм бременна.
Ползвах до сега на Australian gold, но не се усетих да си поръчам пак и останах без. А тези които се предлагат ня нашия пазар не съм ги ползвала и нямам идея какво да взема.

# 463
Погледни тази
https://www.notino.bg/heliocare/360-slncezasshiten-krem-fluid-spf-50/

Ако някоя потребителка има впечатления, с радост ще ги прочета, т.к. възнамерявам покупка.
Минерални или химични филтри предпочитате?

# 464
Погледни тази
https://www.notino.bg/heliocare/360-slncezasshiten-krem-fluid-spf-50/

Ако някоя потребителка има впечатления, с радост ще ги прочета, т.к. възнамерявам покупка.
Минерални или химични филтри предпочитате?
https://subra.bg/bg/heliocare/

Общи условия

Активация на акаунт