Слънцезащита 2020 - V

• 67 850
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Eliff и Lale_Lili, благодаря ви! Ще ги разгледам.
А да питам някоя от вас ползвала ли е:
REN Clean Skincare Clean Screen SPF 30
Skinseuticals SHEER PHYSICAL UV DEFENSE SPF 50

# 466
За Shaka fluid La roche искам да питам ( след като и в приложение не е много хвален) от съставките  дадени за потребители - към слънцезащита с химични филтри ли спада..
Да. Ethylhexyl Salicylate, Uvinul T 150, Tinosorb S , Avobenzone, Mexoryl XL , Mexoryl SX.

сърдечно благодаря , сега ще го сравнявам с Avene флуид да видя кое ще е

# 467
Здравейте, момичета,
Моля да ми препоръчате минерална слънцезащита, понеже съм бременна.
Ползвах до сега на Australian gold, но не се усетих да си поръчам пак и останах без. А тези които се предлагат ня нашия пазар не съм ги ползвала и нямам идея какво да взема.

На АГ тонираната ли ползвахте или безцветната?

Иначе на Heliocare минерал флуид е също доста добра и стои мат на лицето.

# 468
Eliff и Lale_Lili, благодаря ви! Ще ги разгледам.
А да питам някоя от вас ползвала ли е:
REN Clean Skincare Clean Screen SPF 30
Skinseuticals SHEER PHYSICAL UV DEFENSE SPF 50
Погледни в това приложение INCI beauty за безвредните слънцезащити. От Search - > най-долу solar product - > solar cream.
Има рейтинги на сигурно 99% от продуктите за слънцезащита на пазара. Плюс обяснение коя съставка е вредна или има подозрения за нея че влияе на хормоните.

Аз искам да благодаря на любезната съфорумка, която тъй мило ми писа за да ми обясни за това приложение и да ми помогне. Благодаря ти! 🌺
Предавам щафетата, за да си помагаме взаимно повече ❤️

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 18:31 от Lale_Lili

# 469
Лаленце, извинявай, не се разбира кое е приложението Rolling Eyes
Благодаря, че споделяш и предаваш знанието Hug

# 470
Tiriti, ползвах тонираната слънцезащита на АГ. Взех си я миналата година от САЩ, да ме пита човек защо не се заредих с повече бройки. В началото ми беше малка мъка да свикна, но след 3-4 нанасяне вече ми беше ок. Въпреки, че е тонирана при мен си личеше т.н white cast, но се преживява Simple Smile

Lale_Lili, би ли допълнила за кое приложение става въпрос Simple Smile

Да ви кажа след драмата с корейската слънцезащита съм в голямо чудене! Бях голям фен на техните продукти и продължавам да ползвам някои неща, но определено сега искам да заложа на изпитана слънцезащита, че да не стана като петниста хиена 🤣
Сега загледах и още един продукт, като невидяла съм.... така става като човек дълго време не е разглеждал какво се предлага тук като продукти
Ползвали ли сте:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010029685
Май се води с физични филтри, ама не съм на 100% сигурна.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 18:31 от Bels

# 471
Редактирах поста момичета. Нещо картинката не де виждаше.
INCI beauty е приложението.

# 472
Здравейте, някой с мнение за този продукт?

# 473
Bels, защо не си я поръчаш пак - аз си поръчвам от Амазон до Англия и оттам с превозвач и даже смея да твърдя, че идва бързо Simple Smile Честно казано имам една опаковка резерва - ако искаш, мога да ти я пратя, пък ти като поръчаш и дойде, ще ми я върнеш Simple Smile За да не оставаш без... пиши ми на ЛС, ако искаш...

# 474
Bels, защо не си я поръчаш пак - аз си поръчвам от Амазон до Англия и оттам с превозвач и даже смея да твърдя, че идва бързо Simple Smile Честно казано имам една опаковка резерва - ако искаш, мога да ти я пратя, пък ти като поръчаш и дойде, ще ми я върнеш Simple Smile За да не оставаш без... пиши ми на ЛС, ако искаш...
Tiriti, много си мила! Благодаря ти за предложението! ❤
Но ми се ще да се възползвам от момента и да пробвам нещо друго, че цяла година карам с нея и малко ми омръзна. Сърце не трае за малко козметика да си понапазарува 🤣😁

# 475
Хихи, разбирам те напълно. Ако искаш суха слънцезащита, без цвят, ти препоръчвам Make P:rem Blue Sun fluid или нещо такова беше - изцяло със зелени съставки е, абсолютен мат, физични филтри, нищо вредно няма вътре, супер е! В Йестайл я има и шишето е огромно - 200 мл. Това ми е новата любима слънцезащита Simple Smile

# 476
Ще я погледна. Мерси много! 🤗

# 477
Този флуид 66 долара в ибей! Сериозно?
В Yesstyl го няма наличен, за да видя цената...
Но това е нереално!

# 478
Този флуид 66 долара в ибей! Сериозно?
В Yesstyl го няма наличен, за да видя цената...
Но това е нереално!
Ако имаш предвид флуида на p:rem e около 30-40$, много завишена ми се струва цената в eBay

# 479
  • Prismatica Aerie
Ето го make p:rem в yesstyle. Все пак е 200 мл, с кодове  излиза и по-изгодно, а понякога го пускат на промоциална цена. За суха кожа трябва солидна хидратация под него, защото изусшава много. Също така белее, ако кожата е по-тъмна.

Общи условия

Активация на акаунт