Минути преди това е бил наакан и тя го е мила на чешмата - сама! Така здраво го е стискала, че му беше направила червени белези по китките. После му е "сложила" памперс залепен не по средата, а на дясно
И като за капак и тя се разплака, та трябваше да успокоявам 2 бебета
Ооох не знам до кога ще я кара тази депресия моята свекърва ... дано вече й минава, че започва да разтройва сериозно и Ники. Тя просто изпада в паника, когато той се разплаче и се гипсира от всякъде. И понеже до сега аз все си бях в къщи, апък и той си беше малък, го успокоявах на гъдрата. Но от тук нататък трябва сериозно да работя по въпроса. Ето на, пак ви се оплаках 

.... Преди месец пуснах запитване до Министерството на труда и социалната политика относно новата ситуация със яслите и майчинството (нали не беше много ясно как да се тълкува новия текст) и получих категоричен отговор, че когато майката запише детето на ясла или градина майчинството й се спира
Ето и самото писмо:
. Просто да им се не начудиш. А да не ви разправям колко съм се обяснявала как трябва да се залепят лепенките и къде трябва да е картинката. Аз вече съм се примирила да живея без нормален сън. И ние се залъгваме с гърда. Първия месец приемаше биберон, но сега дай му гърда и повече не му трябва. Надявам се това да не се окаже проблем. За сега това е от нас. Целувки!
Аз също ставам тогава и това ме зарадва страшно много.Даже целият й сън премина в нейното си креват4е.
).Е- в 6ч. се е размрънкала,защото..се е напишшкала.Памперса е пропуснал.за първи път ми се слу4ва с Либерото
ТО е запо4нало едно ровене за дрехи..........
Абе- накрая таткото е извикал на помощ свеки да я преобле4е и тя я е отнесла в хола.Дремала за по 10 мин утки на няколко пъти,но- като цяло- отново будуваме сутрин
А после нещо не е искала да яде
Тя така си се хили
Слевд малко си тръгвам,така 4е - ще видя каква е ситуацията наяве.Хайде стига толкова.После- пак!Днес ще тър4а цял ден по зада4и.Лек ден на вси4ки!
на бебето!

Права си, че бабите обичат истински внуците си, но също така и много ги разглезват. Но при все това, бабите или дядовците са по-малката злина от непознатия човек. Аз мрънкам за моята баба основно затова, че се паникьосва безпричинно и по тая причина не мисли като зрял човек, но сигурно като тръгна на работа ще се успокои и ще "улегне"
Още по жалкото е, че няколко дена преди да родя мъжа ми се подложи по собствено желание на операция на носа за да му коригират хъркането и кривината, която имаше. Е пустото му, остана си само с пластичната корекция и болката, която нямаше как да го подмине. Гадното хъркане си остана със същите децибели.
Май този проблем няма оправяне

. Поне да се похваля вече не ме мъчи съвестта , че съм изоставила детето си и вечер като се прибирам му купувам по някоя джунджурия и си се наслаждаваме на времето което прекарваме заедно. Иначе да се похваля , че успях да си издействам да се прибирам 2часа по рано докато бебчо стане на 8 месеца
.
. А на вас мамита много ви се радвам и всеки ден ви чета , така знам че не съм сама и ми е много по добре 
Вчера бебка целия ден плака почти веистово. Както установихме по-късно от коремче. Докито ни каза,че били колики
А аз тъкмо се зарадвах,че сме ги свършили. На вас нещо подобно случвало ли ви се е? За сега, чао и лека работа, ние сме на консултация.