Отговори
# 165
  • Стара Загора
Мерси за снимките...точно влизам да видя дали сте се отчели...иначе щеше да има бой Mr. Green Много хубави бъдещи мами сте всички. Оска ти да не си се боядисала...като че ли преди беше нещо светло Rolling Eyes
Относно количките съм харесала нещо такова но съмо в нета...т.е в Стара Загора няма магазин на Штъркел и може и до Пловдив да отскочим с татито след като живот и здраве се родим. Но още не съм обикаляла по нашите магазини да видя какво що.

# 166
ъхъ,взех ,че се боядисах,но това си е естественият ми цвят.нали ви бях писала ,че използвах безамонячна боя.тя хвана само изсветлените кичури,дори белите косъмчета не се оцветиха добре.
а обривите,ту по-добре ту по-зле,ама вече им свикнах.преди не смеех да се покажа никъде така.
имаме си и снимки в цял ръст,но те са от фотоапарата на кикиники.
Ей издивях без работа ви казвам, само се чудя какво да забърша, какво да премия-ужааас  ooooh!
ами заповядай тогава у нас-приятел в нужда се познава-ще ти услужим с къща за почистване! Joy
хера,количката е супер!големите единични гуми били мн.подходящи за зимата.

# 167
е момичета толкова ме успокоихте Heart Eyes сега даже и се радвам като шава, въпреки че понякога е болезнено Simple Smile
oska може ли да ми покажеш какво представляват тези колички ТСМ, много евтини ми се виждат.
Хера и аз я бях набелязала тази количка, моя приятелка си взе само че с 4 колела и е много доволна, единствено няма голям избор на цветове(поне аз това което гледах) и малко тежичка ми се струва newsm78

снимките са страхотни, чакаме ощеее Hug

# 168
Геленце,
една от комбинираните колички на Бертони с четири колелета ще е на промоция от 01.09 - 135лв ще е тук във Варна
ама нали съм деменция забравих модела - Симона ми се върти из главата.. Поразпитай ако искаш ..

# 169
Ама много елегантни всички, браво на Вас  Hug и салати ми ядат, вие не сте ли бременни нещо мръвчица да сложите,а  newsm78 Шегувам се  Wink и аз като Кръц чакам още снимки ако не ми свърши раб.ден  Confused

за бирата няма да споменавам, че ще ме вземете за алкохолик/ако не сте ме взели вече  Embarassed/

# 170
  • Ботевград
Много сте елегантни, много хубави снимки!
 Hug
Надявам се сте си прекарали чудесно!?   bouquet
Очакваме още снимки и впечатления  Heart Eyes разкажете подробности!   bouquet

# 171
 Hug:Минавам на бързо да се отчета, че само се каня, а напоследък си имам проблеми с компа и май скоро ще го сменяме, че и работата ми не върви така.
Поздравления на Кръци и на Хера за новата тема и аз като Вилиан докато се наканя, ще вземете да я напълните  bouquet.
Момичета, наистина имате много готини придобивки, а и снимките от срещата са готини, ама малко Mr. Green-я продължавайте да качвате.
Ние ще започваме боядисването другата седмица живот и здраве, когато евентуално таткото е свободен-като си помисля има време, ама на мен ми е все притеснено докато не свърши.Чак след това мисля да взимаме креватчето и останалите по-едри неща, ама вече разглеждам и да ви кажа и мен ме тресе една треска - снощи от превъзбуда /цял ден гледах легла и колички по магазините/ не можах да спя, че и бебче и то до 6 часа и сега едвам гледам, ама имам работа пък и мисля да отидем на купим нещичко с татито, че тая нощ сигурно пак ще има вълнения.
И да не забравя -  smile3525добре дошли на новите майчета-успешен финал на всички ни.

# 172
В цял ръст не всички сме толкова елегантни!  Joy  Но трябва КикиНики да се появи и да качи нейните снимки, а и Омни ни издебна в гръб. Но като гледам не бързат да показват....

# 173
Здравеите!
Прегледът мина добре. Всичко с бебо е наред. Тежи 2,860кг и има ..... 20,7мм. Д-рът каза, че на 13.09 ще ми направи и преглед за разкритие и ще изберем близка дата за раждане. Направо ме хваща шубето.
Много сте хубави, софииски мами!
PCkote - нямам предвид бани, а вани само на дупето, например в по-голям лиген, както при промивки.
Галенце, на тази цена имаш избор между Маг, Чиполино, Бертони и ТСМ количките. Количката, която показва Хера наистина е ф-нална, а и големите гуми са железни за трудни условия през зимата.

# 174
Здравейте!
Нямам време да пиша повече сега,ама качих снимките:) Вижте е цял ръст кви сме готини:) Трябва по-често да ги правим тия срещи сега,като се поосвободят повечето мами,доста са полезни и приятни,а и е чудесен начин да запълним месеците,дето ни остават до раждането,аз лично ще подивея без работа:( ще взема и аз да чистя..
Приятна вечер на всички!

# 175
    цитата под снимката е култов rotfImbo
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=41377&photo=17

# 176
Тъкмо това и аз щях да пиша, умрях от смях smile3532

Ех, много сте сладки. Така ми се идва и на мен на тия срещи. Като гледам и Мола е як. Ще накарам аз моето мъжленце да се разходим до София. Ще го изврънкам smile3508 Има ли още намаления, поне да не се разкарваме напразно?

Браво Мачо, само дето се тревожеше. Виждаш ли колко е голям бебо и пък надарееен Mr. Green

Херка, нещо не мога да ти отворя страницата с количката, пак ще пробвам

# 177
Много сте сладки на снимките Hug
Хера и на мен ми препоръчаха Маг Ингланд били много стабилни,но още се чудя.
Днес си взех гребенче за бебешка кал и прах-Сано Максима.
Вече сънувам кошмари и се будя често вир вода . а има доста време още!

# 178
Ау, много сте ми готини мамета! Уф много искам да съм си там и аз. Нещо ме е хванала носталгия ли, какво ли и направо съм ги зарони цял следобяд едни крокодилски, че и солени. Намокрих си бюрото чак. Не знам ко ме прихвана днес. Много си искам БГ сега и да ви видя аз какви сте ми патета.

Мерлийс, и аз имам същия проблем като теб с изтръпването на ръцете (нали, както когато няма кръв в тях или при теб е друго?). Нямам идея от какво е, но много често и много бързо ми изтръпват. Все забравям да питам доки. Ставите на пръстите много ме болят също.

За количката - аз съм се спряла на такъв тип, но в тъмно синьо:

За сега още не сме убедени за производителя, но да видим...

# 179
  • Откъм Варната
Браво момичета страхотни сте, и сте едни такива слабички, пък аз  Embarassed

Варненки хайде другата седмица и ние да се съберем, за сега сме само 3 желаещи, нека и другите да се включат, за време сме решили да е към 17 - 18 часа за да не е много по жегите, но кой ден и каде не сме решили давайте идеи и да се видим

Общи условия

Активация на акаунт