Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за увеличаването на бюста?
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за увеличаването на бюста?
-
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
-
Какви са мненията за срещата на майките във Варна?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?

и ако всичко й е наред (на цената) ще взема да се прежаля.
.
вечер на всички. 
...Боже, невярвах че така ще се радвам на този момент, когато ми кажат какъв е пола на бебо...
...освен това всичко с него (ох, вече мога да говоря в мъжки род) е наред...всичко си има...даже се закани с пръст на татко си...а какви ритници раздаваше през цялото време
...и отсега едната ми ръчичка е в устата... 

Преставям си какво ще е като се роди. Ние сме щастливки

!
.той така като се ядоса и си намира някой ,който е виновен,че е бил на карък!пък аз попрекалих с таратора ,ама вече не мога да го върна /не съм от тия/ и ще си пухтя в леглото.
всичко е опоскано... Обаче в Бенетон какви бонбонски кукленски дрешки са докарали, от зимната колекция, останаха ни очите на всички, които се мотахме по магазините... Заплюх си роклички, жилетки, дънки и т.н., но ще поизчакам мъничко. Пък ти може да дойдеш за зимните намаления, ако има на кой да оставите бебешока живот и здраве!
Всички много ми се радваха, най вече шефът (да не повярваш), но беше много разочарован като разбра, че смятам да се възползвам от новия закон 
татито голям фен,голямо викане голямо чудо.Че искаше да ходи във Верона да го гледа,ама не го пуснах
.