Отговори
# 180
  • София
Здравейте, момичета!

Nessa, в момента, в който видях количката, която си си избрала, направо онемях. Страхотна е - каква марка е, ако не е тайна? Специално количките на ТСМ са на много добра цена, аз ако не си харесам нещо друго, ще си взема такава... Има и зимни триколки, и летни триколки. Цената определено е доста съблазнителна.

А на снимките всички сте много сладки  Laughing И какви готини коремчета - пу-пу...

Приятна вечер

# 181
Здравейте хубавици!
Много приятно ме изненадахте като разгледах снимките - големи сте бонбони. Hug
Аз бях изоставена от татенцето за два дена и ми е мъчно. newsm45
Днес обиколих целия град за мебели и се спрях на фирма, която обеща да направи всичко за 14 дни. Всички други ми казват 40 дни...
Чшшшш, алооооууу, след 40 дни може да сме 3-ма...
Избрах си много сладурска кухня, но чакам да ми калкулират цена  smile3508 и ако всичко й е наред (на цената) ще взема да се прежаля.
кръц защо така се излага баща ти?! Не знае ли, че не трябва да ядосва бременна жена? Кръстете си детенцето, както на вас ви харесва - иначе не можете да угодите на никого.
Ние си решихме проблема кардинално - таткото каза: ако е момче на баща ти (Венцислав) ако е момиче на майка ми - Йоанна (Анна).
На мен по-така хубавки именца ми се въртяха из главата, като Рая, Аделина, Александра, Александър, но ще видим - нали аз ще кажа как ще се казва smile3521.

Много се замислям за болницата в Тутракан. Четох в Здравния справочник за там и мннооооого ме изкушава... Единственото ми притеснение е дали ще издържа от Русе до Тутракан след като усетя, че раждам....
Хайде да не ви досаждам повече.
Лека и безкиселинна Praynig вечер на всички.

# 182
Здравейте, момичета! preggo

Искам да се похваля и аз най - накрая...доки каза МОМЧЕ Е...заложи кола, апартамент и апаратура...така че слагайте  stork-boy...Боже, невярвах че така ще се радвам на този момент, когато ми кажат какъв е пола на бебо... newsm44...освен това всичко с него (ох, вече мога да говоря в мъжки род) е наред...всичко си има...даже се закани с пръст на татко си...а какви ритници раздаваше през цялото време nuts...и отсега едната ми ръчичка е в устата... newsm68
...много ми е хубаво...двамата с татко му ни се разчекнаха устите от усмивка smile3521...а МЪЖЪТ върви по-голям - около 1.600кг и е дълъг 39см., отговаря на 29-30г.с....така че май с основание съм се включила при вас, октомврийските мами...а, и е много много подвижен... newsm32
...направо незнам как ще спя тази вечер от вълнение... 1countingsheep

Спокойна и прохладна вечер и на вас! Flowers Rose

# 183
Дени, готово имаш вече момченце до името Hug
И аз така се вълнувах. Беше приказно, да го гледаме, как си прилича на истинско човече и прави номерца-плези се, лапа си пръстчетата, даже си бръкна с едно пръстче в носа. Много е мило, и сладко, и хубаво чувството Heart Eyes Преставям си какво ще е като се роди. Ние сме щастливки Two Hearts family4 Two Hearts

Клеопатра
, аз знам че ще си го кръстя както искам , но това е, че не се съобразяват и ни тормозят само.

Неса , мила дръж се. Аз лично знам какво е носталгия. Живяла съм извън Бг известно време и мъката е ужасна. Но си имаш бебче в корема, мисли си за него, то е с теб Heart Eyes

Айде, че се разчувствах - хормониии  smile3518

# 184
Благодаря ти, кръц кръц!  remybussi Flowers Rose
Усещането е невероятно...доки му направи цяла фотосесия, а той типично по мъжки по едно време си пипаше мъжкия атрибут...така сме се смяли... newsm47

доки ми препоръча да си мажа гърдите, корема, кръстта и краката с крем...да си правя масажи на гърдите с кърпа...да пия сироп HIPP, за да си набавям витамини...да ям повечко бяло месо и ядки и да намаля солта...засега да чукам на дърво нямам албумин, а само леки отоци и то най - вече на пръстите на ръцете...

...ох, мога да изпиша много...така се вълнувам...

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ ПО ПУПИТЕ!!! lovekiss

# 185
  • Стара Загора
Деничка туй със залагането на колата на доки ми звучи като за д-р Цонева Mr. Green Тя на всички си залага колата или златото Crazy

# 186
барабана и всички ,които се интересувате - изпращам ви линк с количката на ТСМ.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52546
наши приятели си купиха такава и изкараха с нея цяла зима.да си призная не съм я заглеждала мн. подробно,но те са доволни.била по-тежка ,но пък се движела като танк във всякакви условия.сниманата не е тяхната и на мен ми се струва ,че не дава съвсем ясна представа,но по улиците може да видите много такива на живо.
а количката на несса е направо трепач newsm10!
деничка,честито момченце stork-boy,да ти е живо и здраво!!!айде още една октомврийка в клуба на бъдещите свекърви!

наш тати хукна да гледа мача у един приятел и дано"Левски" да бият,че ако не -ще си развалим отношенията с момчето argue.той така като се ядоса и си намира някой ,който е виновен,че е бил на карък!пък аз попрекалих с таратора ,ама вече не мога да го върна /не съм от тия/ и ще си пухтя в леглото.

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 22:43 от oska

# 187
Кръц-кръц, ще те разочаровам - няма вече нищо останало от намаленията  Sad всичко е опоскано... Обаче в Бенетон какви бонбонски кукленски дрешки са докарали, от зимната колекция, останаха ни очите на всички, които се мотахме по магазините... Заплюх си роклички, жилетки, дънки и т.н., но ще поизчакам мъничко. Пък ти може да дойдеш за зимните намаления, ако има на кой да оставите бебешока живот и здраве!

Ще ходя да видя и аз какво пък толкоз интересно има в тоя мач! Лека нощ от мен!

# 188
Дени4ka честито момченце

# 189
Кръци, благодаря ти за вниманието! Имах нуждата да усетя, че все пак думите ми стигат до някого. А що се отнася до гордостта, тои и доки беше впечатлен Embarassed
Деничка, честито ти момченце!
Лека нощ, мамчета и спокоини сънища!

# 190
  • София
Момичета, скапана съм, дано утре мъжо да успее да ме изрита за училището на 9 м., та пак да се видим с някои. Днес след като хукнах от срещата ходих да дебна доктори за подписи на болничния, после в работата цял следобед, от стая на стая Simple Smile Всички много ми се радваха, най вече шефът (да не повярваш), но беше много разочарован като разбра, че смятам да се възползвам от новия закон Twisted Evil Колежката ми, която уж ме заместваше избягала и никой не ще да работи на моето местенце, та размитат за мен, ама им казах, че нямам намерение да си давам зор засега.

И на мен ми изтръпват ръцете, особено нощно време, даже понякога като се събудя са схванати. Но четох, че това е нормално през бременността и се дължи на липса на нормално оросяване, т.е. нещо има връзка с кръвообращението. Иначе май магнезия оправя тоя проблем, но дори не съм питала докторката дали да го пия заради това.

И аз много сънувам, главно супер странни сънища или кошмари.

Хайде лека нощ, че скоро ще забия мутра в клавиатурата.

# 191
  • Виена
Здравейте сладуранки  love001
 Мерси на всички за вниманието и съветите за проблема ми Hug.На никого не го пожелавам!Такава болка незнам с какво да я сравня.Цяла нощ нямаше спане.Сутринта веднага се обадих на докито и ми изписа едно мазило и свещички,сега не боли толкова,но като седя на едно място.
 Ma4o и аз не вярвам да е 3 300 бебока.Ама не вярвах и твоя бебок пък да е толкова малко,виж че притесненията са ти били напразно.Корема ми наистина е мн.голям ама чак пък толкова...Важното е да се роди живо и здраво пък няма значение колко е кг.И аз със каката бях наддала мн.повече,същата работа както ти я описваш Simple Smile.
 Мами наистина сте много хубави на снимките Heart Eyes.Пу пу да не ви е уроки.И мен така като Неса ме хваща носталгията,ама сега като дойде бебчо се надявам да нямам време да ми е мъчно,чак толкова.А и малката си идва след 2 седмици,нямам търпение вече да я задуша с прегръдки и целувки.
 А пък с тия колички се побърках и аз вече.Направо свят ми се зави Crazy,ама май вече си избрах.На Hauck е,наистина мн.ми хареса,само,че на снимката,ще си я поръчвам по интернет и дано и на живо ми хареса.
 Ами Само Левски smile3503татито голям фен,голямо викане голямо чудо.Че искаше да ходи във Верона да го гледа,ама не го пуснах ooooh!.
 Хайде Лека Вечер от мен мамчета,ще почвам да чета какво сте писали днес,че набързо само хвърлих 1 поглед.

# 192
Здравейте момичета
Направо с глас се смях на коментара под снимката ни Дори и мъжът ми се посмя с мен А той сега е в прекрасно настроение защото Левски се класират за шампионската Laughing
Днес бригадата ми се провали Уговориха се за събота Дано стане най накрая
А от жената съм доволна за сега пу-пу да не се обаждам много
Деничка честито момченце  

Кръц кръц не дей да рискуваш сега
После живот и здраве елате с бебчо Обади се да се запознаем  moresmile
Веничка дрешките на бебетон са супер не мърдат с години Аз съм им голям фен Смятам и тая зима там да облека малката Или по-скоро тя тогава живот и здраве май ще е голямата Още не мога да го осъзная на мама мъничето да ми се струва голямо
Хайде до утре че утре лекцията ще е доста интересна После ще разказеаме
Поздрави и лека вечер

# 193
здравейте, момичета,
наистина сте си изкарали страхотно днес на срещата, много сте сладки Hug
А тези колички на ТСМ само летни и зимни ли са или има и комбинирани? И някой има ли идея къде може да се видят "на живо"?
аз направо вече не знам какво да правя с количката, толкова се обърках от модели newsm78
бях си набелязала тези ама само по картинка и цена, не знам на практика как са:
http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=494
http://www.family-bg.com/catalog/prX_1331.htm
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=459
http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1589
и MAG ENGLAND като на оска
Ох а докато излезна в тези 45 дни сугурно ще се чувствам като слон и хич няма да ми се обикаля, аз и сега пухтя само Blush
Хайде от мен приятни сънища, че утре ще ставам рано за работа много  Hug

# 194
     Бясна съм,написах цял ферман и не можа да се публикува и се изтри.Сега ще съм много кратка.
     Ходих на доки,вси4ко е ОК.Няма диабет,няма разкритие(прегледаха ме вагинално заради постоянните контракци),ве4е мога да излизам полека.Много ми е кеф.
     Ходихме да поръ4аме коли4ката и легълцето и разни дреболийки.След около две седмици ще ми ги докарат удома.
     Утре ще пиша пове4е затова което сте коментирали и вие,защото сега найстина се ядосах.
     Лека нощ и без кошмари Hug

Общи условия

Активация на акаунт