Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за увеличаването на бюста?
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за увеличаването на бюста?
-
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
-
Какви са мненията за срещата на майките във Варна?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?
Благодаря ви за пожеланията! 
...явно и той беше усетил, защото тази нощ беше по-спокоен и остави майка си да спи... 
...честно казано съжалих, че до момента не съм го направила
...едно че ми каза пола и второ толкова хубаво обяснява и видяхме всичко...днес пак ми се ходи... 
...време е за работа
,освен пазаруване и сладки срещи с мами бременлийки!
!

Поигра си чедето и то заспа...ама аз като оцъклих едни очи...до като звънна на тати часовника.
Добре дошла в отбора.
Честито за хубавите новини...само такива дооо краяяя 
Маневрена е горната част става и за стол за кола, лесно се сгъва, тя се беше научила поне при мен това упражнение все ми отбягваше, ама ще се науча и аз къде ли ще отида 

. Аз преди една седмица го правих за последно с кола маска и направо не ми се мисли... То не беше пуфтене, не беше схващане, не беше чудо. Сега съм подготвила мъжо за тази работа ама с кремче вече.

Но тава така ме разглези, че май таткото ще си го пазаря и за в бъдеще.Дори се справя по-добре от мен.
Ето и сега пиша и сълзите ми текат. Ебаси, ненормалната бременна съм. Много ми е кофти без работата и сега ми се обадиха колеги и се разциврих. Ужас, дано по-бързо се регулират тия хормони, че ще побъркам народа около мен... 

, но пък бяхме в мола по късно - таткото ни води на 3д кино и дъщеря ми ръкомаха през цялото време за да хване нещо
татко ни е обещал че ще го има впредвид а все сме на заден план
и трикрилен гардероб