Отговори
# 195
Добро утро, момичета!  love001 Благодаря ви за пожеланията!  Flowers Rose

...едвам се събудих за работа от толкова вълнения за пола на бебо  stork-boy...явно и той беше усетил, защото тази нощ беше по-спокоен и остави майка си да спи... smile3524

Хера, удари бинго! Вчера не издържах и понеже не бях ходила на 3D, снощи ходихме при д-р Цонева...  costumed050...честно казано съжалих, че до момента не съм го направила smile3555...едно че ми каза пола и второ толкова хубаво обяснява и видяхме всичко...днес пак ми се ходи... Flushed

Момичета, някоя от вас пие ли витаминозното сиропче на HIPP?!? Аз досега залагах на плодове и зеленчуци, ама доки каза, че е хубаво и него да пия...

Хубав и прохладен ден ви желая!  Nature Sunny ...време е за работа  atwork

# 196
барабана,количката ,която виждаш на ТСМ е точно комбинирана/знаех си аз ,че може да се объркате/.снимана е отделно и кошницата или бебепорта.абе не мога да се оправя още с тези термини-кое пелена ,одялце,спално чувалче ,а бебепорт ми е напълно неясен-това такава кошница ли е или е нещо като завивка ,само-че с цип отпред и отворено отдолу и горе!
дидита ,не издавай фронта-никаква работа Naughty,освен пазаруване и сладки срещи с мами бременлийки!
фрики-радвам се ,че си ок.,ама да не вземеш сега да пребродиш всичко на длъж и шир  tiptoe
теди,може и аз преди да съм имала подобни болежки,но е било в мн. начален стадий . имах чувството ,че д....то ми направо пулсира.добре ,че са ти предписали лечение да се оправиш!
деничка ,нищичко не пия,нито съм пила .аз пък залагам на витатамини от природата и пу пу - всичко ни е наред.
моичкият още се гуши в леглото,опиянен от снощната победа и други опияняващи средства,пък аз се ококорих рано-рано.ще ходя да го разбутам,че така ми се пие кафенцеее  food010!

# 197
Barabana моята е последната Деста на Chipolino, но е в синичко, че нали ще си имам мъж.

# 198
  • Стара Загора
Добро утро и от нас bowuu
Рано рано се оцъклих днес. Сънувах един кошмар снощи...и се събудих направо от ужас и защото плачех. Барнах си корема и бебчо заигра...явно усети че съм притеснена и да се обади на мама послушанкото Heart Eyes Поигра си чедето и то заспа...ама аз като оцъклих едни очи...до като звънна на тати часовника.
Значи не само моя е фен на Левски Mr. Green От вас разбрах, че Левски е победил...снощи съм заспала /щото мачове хич не ме вълнуват/ и кога си е легнал незнам. Аз чинно отидох в спалнята като започваше мача, че да погледам някой филм ама съм заспала.
Деничка забравих да ти честитя мъжа  bouquet Добре дошла в отбора.
Оска и аз като теб още немога да се ориентирам..кое за какво е. Като пате в калчища съм Crazy
Фрики не спиш ли бе жена Flutter Честито за хубавите новини...само такива дооо краяяя Hug
barabana абе аз ли не прочетох правилно....ама само една май има и зимен вариант? За количките говоря де. Иначе са много сладурски Flutter

# 199
Ей това е то мислих си че съм от ранобудните, ама ..... докато дойда на работа и то.....

ААААА много сте си елегантни всички, и в цял ръст  Hug

barabana - аз имам впечетления само за куизъра на кангаро, сестра ми беше с такъв и аз съм с нейната  Wink Маневрена е горната част става и за стол за кола, лесно се сгъва, тя се беше научила поне при мен това упражнение все ми отбягваше, ама ще се науча и аз къде ли ще отида Laughing

friki - радвам се че всичко е наред и да се похвалиш с новите придобивки  Grinning

oska- и аз съм на кафе, втора вече, какъвто съм кафеман.....

Дени4ka- нищо не пия, ама ям и то основно зеленчуци, не долюбвам плодовете и още е така, освен дини и пъпеши.

Хера- моито що така все му се преиграва нощно време свикнах вече да спя пък то да си рита  Confused

Чао от мен за сега и прохладен ден, че тази жега ме умори  Tired

# 200
Добро утро, октомрийки

аз се извъдих една голяма поспалана вчера почти цял след обяд и после пак в 23 часа та така до преди малко   newsm46

За количка и ние сме се спряли май на Маг Принцес, но явно ще трябва да дебнем за цвят.. за съжаление Маг във Варна има само в Штъркела .. поне ние само там намерихме ..
Другата която харесах беше Бевърли на Чиполино с 4 гуми, една страхотна зелена със жирафчета, но много е тежка, верно аз съм мощна мама .. но 13.5кг за Беверли пред 9 за Маг  newsm78

Утре съм при доки и днес трябва да изърша акция обезкосмяване.. как не ме питайте
 Blush

Лек и прохладен ден на всички

# 201
Добро утро и от мен на всички мами!
РС коте, успех с обезкосмяването newsm10. Аз преди една седмица го правих за последно с кола маска и направо не ми се мисли... То не беше пуфтене, не беше схващане, не беше чудо. Сега съм подготвила мъжо за тази работа ама с кремче вече.
И аз не пия нищо допълнително, а само наблягам на плодовете и зеленчуците. Ама за кърменето ще пия сигурно Матерна, защото с каката останах без запаси.
Тедито, радвам се, 4е си по-добре. Сигурно е ужасна болка. Маика ми страда вече от години, та по нея съдя.
Приятен и прохладен ден на всички. На пазаруващите - наслука!  wavey

# 202
Здравейте, момичета!
За количиките аси харесах една в "Щъркел, ама ако ви кажа , че нито и знам марката, нито и знам модела  newsm78
Ох, това обезкосмяване.Много кофти работа.Аз таткото го подготвям от два месеца.Краката отгоре в задната част той ги чисти.Триъгълника отново той се занимава с него и мишничките също.Готово е за козметик Joy
Не ме питайте аз как се чекна-пъшкам, охкам....Търкалам се като бъчвичка из леглото, и гледам да не си легна на коремчето. #CrazyНо тава така ме разглези, че май таткото ще си го пазаря и за в бъдеще.Дори се справя по-добре от мен.
Снимчиците са чудесни, а вие софийски мами -прекрасни сладурани  baby_neutral
Да ви кажа аз съм голяма смотла-имам снимки в компа , а не знам как да ги сложа в албумчета.Трябва да се стегна и да свърша тази работа.Те ще са две , но разликата е огромна от трети месеци след това към седми.За четири месеца като гледам не приличам на себе си.
Стига толкова.
Хубав ден и ви  Hug

# 203
Здравейте

Гледам, че повечето сънувате кошмари. Много неприятно. Аз не сънувам, но ме хваща някаква яка депресия. Само ми се реве. smile3518 Ето и сега пиша и сълзите ми текат. Ебаси, ненормалната бременна съм. Много ми е кофти без работата и сега ми се обадиха колеги и се разциврих. Ужас, дано по-бързо се регулират тия хормони, че ще побъркам народа около мен... Confused

Аз пък сега си харесах, същата количка като на Кикиники - зимна, лятна, с порт бебе и чувалче, със столче за кола , голям багажник отдолу и голяма чанта, само че е на ДЖОРДАНИ. Пак е такава цена около550-600 лв. Свекървата много се натиска да купи количка и каза каквато и да си избера, колкото и скъпа да е, тя ще я купи. Пак се уредих newsm47
Ето я , вижте я :http://www.giordanibaby.com/novita.php?id=281&pdt=1&cat=1&linea=11
Казаха ми , че е много лека и супер маневрена и си заслужава всяко левче.

Нашия тати не гледа футбол. На него му дайте формулата и мотори. Всеки с номера си Grinning

Фрики, браво за резултатите. Понякога си мисля, че май е по-добре без никакви изследвания. Само ни психирват и после се оказва, че всичко ни е наред.

Аз не пия витамини. Мачо, Матерна няма мнооого отдавна, незнам от къде ще я намериш ooooh!

Аз довечера си заминавам при мама  Heart Eyes на Плевеен. Няма да пиша до неделя. Ако има нет, ще пиша де, но се съмнявам newsm78

Таралежче, много е лесно. Отиваш в сайта, пишеш паролата и влизаш. В дясно има опция добави снимка. Кликваш там и то пише Разлистване или на английски броуз. Избираш снимка от твоя комп и я прикачваш на сайта, това е. Хайде пробвай се, че да гледаме

Лек деен от мен Hug

# 204
Нямами снимчицитееееее Cry

# 205
здравейте мами
вчера ми беше един доста натоварен ден, неможах да стигна в софия до 11 часа Sad, но пък бяхме в мола по късно - таткото ни води на 3д кино и дъщеря ми ръкомаха през цялото време за да хване нещо  Joy, а като даваха динозаврите само отвреме навреме преглъща и казва - малко ми е страшничко  Mr. Green и отстрани като я чуваха само се подхихилкваха,
днес си стерелизирах разни нещица - ей така пробно  Laughing
тези дни ще боядисваме и стаята на бебо, а за него ме зарадваха че щял да стигне 3.5  килца ако си стигна термина - голямо пояснение беше но не съм стигнала до торакс още, тези дни дано Praynig татко ни е обещал че ще го има впредвид а все сме на заден план Sad
слагах си тези дни гино певарил150мг  свещички - казаха че било  профилактично  newsm78
купих на бебо вчера от мола бибки на авент и още малко памперси/ това по инициатива на мъжо памперсите са му слабост Rolling Eyes/
взех си и чай на хип за кърмачки
а цяла нощ ентосиазирано мерихме стаята за да видим дали ще се сабере всичко което сме намислили да купим за малкия човек- ще си има два скрина - един висок и един нисак за преобличане -  hahaha и трикрилен гардероб  Joy ама таткото каза че било комплект и такъв щял да бъде 
от мен лек ден и още малко да постискаме дружно
много сте сладурски на снимките  Hug само си представям как сте окопирали мола- много мами с кореми, само мога да съжалявам за това че и аз не бях сред вас
току що получих награда от "моето бебе и аз " - един мечок и дъщеря ми е много щастлива  Laughing

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 12:01 от krissie

# 206
току що качих 2 мои снимки, съвсем пресни smile3509

най- накрая разбрах как става номера Grinning

От другата седмица почвам голямото почистване, стига вече работа и ремонти
newsm79 1ironing wash hang
а септември - пазаруване, дано таткото да намери време за нас двете, че никакъв го няма, все с работа се измъква newsm71

# 207
mia_ata на пристанището ли работиш?

# 208
тедито_799, добре, че си питала чичо доктор за твойто проблемче, иначе аз ползвах DOLOPROCT - помага
За схващането на крайниците - мойта лекарка ме успокои, че се случва при 1/3 от бременните и ми изписа МАГНЕРИЧ /магнезий/ - също помага!
айде, махам се Hug
Илияна, - да, нали си личи Sunglasses

# 209
Здравейте, коремчета!
Поздравления за срещата - изглеждате страхотно, много ме е яд, че можах да дойда. Да организирате следващата по-скоро!
Аз с всеки изминал ден си правя сметки по-раничко да си взема болничен, да не чакам до средата на септември - много ме боли кръста, едва си намирам място по цял ден на стола, вечер ходя едва-едва, а уж не съм качила много...7-10 кг /всеки кантар е със собствено мнение/
Сега излизам да се поразходя в обедната почивка, докато не е напекло много!
А за количките - и на мене ми е труден избора, за креватчето също пада голямо мъдруване...
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт