Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за увеличаването на бюста?
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за увеличаването на бюста?
-
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
-
Какви са мненията за срещата на майките във Варна?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?

.
).
. Всъщност не съм смятала подробно, но може и повече да излезе. Тъпото е, че не дават една обща цена, а всичко смятат по отделно.
.Поне болката вече е по поносима,ама отока не спада все още,ама ще се оправям няма начин.
.Малее ужас колко ме е страх
.Всичо съм забравила,направо не ми се вярваше тогава,че някога ще забравя така,ама...ей го на.Сега питам тука и разпитвам другите мами за какво ли не.
.Едно време от училище също често ни водеха там,а по късно като по големи все ходехме там на разходка по магазините.Абе хубав град...
Ааа и количката ти изглежда наистина супер !И аз мисля,че си заслужава парите 
Това парк ли е до вас, какво е? 
ама
.ми какво да направя приличат си някак си.със сигурност ,моите познати имат комбинирана и много я хвалят за зимно бебе/тяхното се роди на 31.10. 05./
?!
!
!/
, а тати го подготвям за почистване на триъгълника
Пусти мързел да се напъва.
Така, че тази покупка няма да ни се размине!
Сега пък съм се зашашкала като Тедито как ще справя с беба. Понякога си мисля, че няма да е чак кой знае колко страшно, но друг път си припомням всички най-страшни моменти и ...
, за смях на останалите в къщи. Теди и моята щерка се роди малка - 2600 и ни изписаха 2500. Бабите като я видяха им се изправиха косите. За сметка на това още първия месец наддаде около 1кг. Но сега се моля да е поне 3кг мъничето!
Моля някои да я махне, за да не стои този дразнещ въпросителен.