Отговори
# 210
Абе аз докато кача някаква снимка то ще вземем да родим.Та тези са ми в третия месец.Ходих за последно да си правя тази прическа /като на Камелия на турнето, ама като гледам мойта не личи много/ и ми се смяха, че съм одрязъла пишката на бебето Thinking
Ама не знам ще видим ако малкото спре да се крие и малко покаже какво има или няма.
Сега трябва да изровя и другите снимки та да видите какво се казва качване на кг.Ако не ще трябва да правя нови, ама кога не знам.То снимки има де , но няма кой да ги качи в компа.Все чакам таткото да го направи

# 211
Привет ви заемащи всякакви форми коремчета Simple Smile.
Днес съм с малко повече настроение и с корем изкривен на дясно (пак сме преместили дупе сигурно Wink).
Тази сутрин реших да сортирам нещицата за бебчо, че да започвам да ги пера скоро. Ми нямам търпение пък! И по този случай взех, че спретнах снимки (качих ги в албума "Придобивки"). На едната снимка е столчето за кола, което от светлината хич не се вижда, но реших да не я трия, а да се похваля с изгледа през спалнята ни Wink.
Heart, фирмата производител на количката се казва "Gesslein" (www.gesslein.de), но още не съм убедена, че ще е от тях. Мерцедеса на количките тук ги водят Teutonia (www.teutonia.de). Hartan и Hesba са също много добри. При всички случаи искам обаче да е с големи гуми, комбинирана, и да може лесно да се сменя посоката на движение (сиреч да се обръща самата сръжка на количката в двете посоки).
Иначе любимия модел ми е това:

в този основен цвят:

Обаче още не съм убедена, че си струват почти 700 Евро Sad. Всъщност не съм смятала подробно, но може и повече да излезе. Тъпото е, че не дават една обща цена, а всичко смятат по отделно.

# 212
  • Виена
Мерси все пак mia_ata за името на мехлемчето Hug.Поне болката вече е по поносима,ама отока не спада все още,ама ще се оправям няма начин.
 И на мен мн.ми се схваща вси4ко,ама щом е нормално няма и да питам докито.Вие пиете ли желязо?Аз досега пиех по 1табл.на ден,ама мин.ден докито каза да взимам вече по 2(1 сутрин и 1 вечер).
 Дадеде ми една свещичка моята гинеколожка която да си сложа към 37ма седм.била за дезинфекция,понеже преди съм имала гъбички.Аз сега нямам(да чукна на дърво),но тя каза,че нямало значение.Да си я сложа пък,нали не съм искала бебчо да се роди с млечница,не че знам какво означава,ама щом така казва,тя си разбира от работата.
 Тъкмо гледах снимкие на бебоците на септемврийките,направо се просълзих,още толкова малко остана и ще си гушкаме и ние малките мишчици   ylinfantHeart Eyes.Малее ужас колко ме е страх Shocked,като знам какви мънички се раждат,пък и мойта дъщеря беше 2 700,и направо умирах от страх да не я повредя нещо Crazy.Всичо съм забравила,направо не ми се вярваше тогава,че някога ще забравя така,ама...ей го на.Сега питам тука и разпитвам другите мами за какво ли не.
 kryc kryc и аз имам такива дни като теб,направо съм станала голяма ревла...И си рева ей тъй без нищо и си се чудя на мене си...Ти от Плевен ли си?И на моя мъж баща му е от там,макар и да не живее от давна в Плевен де.Ама ходим всеки път като се приберем задължително поне 1 ден.Баби,лели,братовчеди,всички трябва да се посетят yes.Едно време от училище също често ни водеха там,а по късно като по големи все ходехме там на разходка по магазините.Абе хубав град... smile3521Ааа и количката ти изглежда наистина супер !И аз мисля,че си заслужава парите Peace

# 213
Теди, от Плевен съм да. Но от три години живея в Русе, съпругът ми е от тук Simple Smile

Неса, много як изглед Grinning Това парк ли е до вас, какво е?

# 214
Кръц какъв як изглед аз отивам да живея у тях, ако Неса ме иска. Само в спалнята ще стоя и няма да мърдам  newsm08

Неса супер ти е столчето и придобивките  Hug ама и количката ти е супер, която си избрала, сега отивам да си оплакна очите при мерцедеса на количките  Whistling

mia_ata - аз пък от септември го почвам това почистване, ама голям мързел ме гони, та не знам Confused

# 215
Привет и от нас,
Снимките са много готини и всички сте излезнали много фотогенично Wink
Nessa количката е страхотна.
Колкото до количката на TSM тази която беше снимана тя е само лятна.Отделно има една която е без амортесьор и е по-тежка /16-17кг/тя е комбинирана.Моя позната има комбинираната и е доволна .
Моите крайници също изтръпват,но ще издържа още месец.
Е дано по-скоро дойде ОКТОМВРИ и всичко да е ОК защото вече ми е много тежко и чакам срещата с бебчо с нетърпение,да го гушкам,стискам
Лек ден Peace

# 216
роси,значи съм ви излъгала Outta Joint ама smihesorry.ми какво да направя приличат си някак си.със сигурност ,моите познати имат комбинирана и много я хвалят за зимно бебе/тяхното се роди на 31.10. 05./
кръц,казват ,че в  двойните колелала се натрупва сняг, киша ,кал -всякакви зимни екстри.
ееее,несса,струвало си е да се изфукаш!вие в гората ли живеете  Stuck Out Tongue Winking Eye?!
тарлежче,покажи и коремче,де preggo!
миа ата,да качиш после и снимки на покупките!

странно как ми спори работата днес!дано не ми омръзне бързо,че напоследък я карам само до средата и си намирам причина да изхвръкна навън/основно по кафета и магазини- ако ми плащаха за това,милионери щяхме да станем smile3503!/

# 217
Здравейте и от мен:-)
Ние голямо чистене няма да правим, защото преди седмица довършихме ремонта и предполагам че дълго време всичко ще си е новичко и чистичко.
В събота купихме креватче и скринче за бебчето и снощи сглобихме скринчето.
А колкото до количките и ние май се ориентираме към един от моделите на MAG (комбинирана, с 4 колела - единични, тежи 9 кг., коша под нея е с 15 кг. вместимост, има опция за портбебе...)
Мисля все пак, че едно столче за кола би ни свършило повече работа от портбебето, но още не сме решили. Simple Smile
По въпроса с обезкосмяването все още нямам проблем, но гледам да е сутрин докато не съм хапнала Sunglasses , а тати го подготвям за почистване на триъгълника Simple Smile

# 218
  • София
Днес най на края успях да стигна до училището на 9 месеца, както се очакваше си побъбрихме доста с мамите, но то може ли по друг начин Simple Smile Кикиники, забравих да ти каза какво знам за Б. Иванова, но ще ти пиша на лични разчисти си кутията, че си изчерпала лимита

Снимките от срещата вчера са супер, забавно е било 7 бременни на една маса, а кухнята още не работи, как не им е до-жаляло да я отворят по - рано заради вас

кръц,казват ,че в  двойните колелала се натрупва сняг, киша ,кал -всякакви зимни екстри.

Ами не е точно така, вярно е че се бута по - трудно, но не се събира сняг между гумите, за сметка на това са много по - маневрени и лесни за управление

Вече ми е изпрано почти всичко, гладенето продължава, но с бавни темпове, че на жегата не може да се глади много, малко по малко всичко ще оправя Simple Smile

Много хубави колички сте си избрали всичките, сега като гледам по магазините и улиците за година и половина има много повече марки и модели, избора става все по - труден, за щастие аз нямам този проблем сега, но като знам какво чудене беше за количката за Калина направо не искам да ви мисля. Но важното е вие да си я харесате и да е удобна според вашите критерии

За изтръпването моят доки каза че е от липса на магнезии, аз ако намаля дозата на Магне Б6 (смятайте забравя някой прием) веднага започват изтръпванията заедно с контракции ... А напоследък усещам и едни странни болки или по - точно странни усещания, като че ли във влагалището или може би шийката, сигурно започва да се подготвя за изглаждане, ама то си е нормално Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 16:25 от куки

# 219
Здрасти и от мен! Леле, всички сте на вълна колички, само аз днес обикалях за бебефон! Е хванах се за едно Куини в Хиполенд, ама нещо хич не ми пасват триколките. Иначе и лека, и маневрена. Ние ще сме за първите 6 месеца с количката на една приятелка и след това минаваме на тази, но в друга разцветка. Влюбила съм се в нея от преди няколко месеца. А и от опита с каката знам, че лятната количка се използва по-дълго време и се стремя тя да ми е по--удобна.  Иначе вярно е, че ТСМ количките са много яки, ама и тежаат newsm78 Пусти мързел да се напъва.
Аз да се върна на въпроса за бебефоните на П-вския пазар - установих, че предлагането е много бедно. Останали са само някакви модели на Чиполино и една друга неизвестна марка, която не запомних - но цените им се доближаваха до тези на Philips. Накрая си поръчах в Техномаркета да ми доставят един модел на Philips, да видим какво ще стане. У нас е невъзможно да гледаме бебе без този уред.
Момичета не знам, дали сте чули нещо за новия закон з адвижение по пътищата, но малките деца и бебета задължително трябва да са в столчета за кола! Naughty Така, че тази покупка няма да ни се размине!
И мен не ме подминаха хормоните  Sick Сега пък съм се зашашкала като Тедито как ще справя с беба. Понякога си мисля, че няма да е чак кой знае колко страшно, но друг път си припомням всички най-страшни моменти и ... newsm45, за смях на останалите в къщи. Теди и моята щерка се роди малка -  2600 и ни изписаха 2500. Бабите като я видяха  им се изправиха косите. За сметка на това още първия месец наддаде около 1кг.  Но сега се моля да е поне 3кг мъничето!
Тази вечер съм на консултация и после пак че се включа. Стискайте палци да е наред всичко!
krissie, кога ти е термина? Аз започвам да ходя вече често често в Торакс, така, че може и да се засечем някой път!
Софийските мами, много сте хубави и елегантни!
Засега чао от мен! Hug

# 220
Kръци, аз не съм ги търсила тази бременност и не знаех, че няма. Защо така? И какви витамини пият сега тези бременни, които имат нужда? А количката ти е страхотна. Сигурна ли си, че с всичко е на тази цена. Аз съм си харесала подобна на Chicco, но тя е към 1000лв., а 550лв струва един модел, които обаче няма зимен кош. Приятно гостуване в Плевен. Аз също ще вкарам малко снимки.

# 221
публикувах снимки в мами с кореми, но едната нещо не я иска Embarassed oops Моля някои да я махне, за да не стои този дразнещ въпросителен.

# 222
публикувах снимки в мами с кореми, но едната нещо не я иска Embarassed oops Моля някои да я махне, за да не стои този дразнещ въпросителен.

В албума съм нищо такова не виждам ?!?И двете снимки са си ок Grinning

# 223
Здравейййййтеееее Hug
Време беше и аз да се разпиша,че докато смогна да ви изчета и започва нова тема  Crazyнека,нека,радвам се че сте толкова активни
Много хубави придобивки thumbsup-браво и аз сложих моята количка,а очаквайте скоро и леглото щото като гледам татито го сърбят ръцете да го зглоби smile3508
Радвам се че всички сте добре-не остана и аз нямам търпение
Естествено и аз имам с какво да се оплача,но...няма да ви занимавам Rolling Eyes
Благодарности за хубавото оформление-страхотни сте  bouquet
Цунки от нас lovekiss

# 224
  • Откъм Варната
Леле колко снимки сте качили, все се каня и аз да сложа ама снимките не са на мойто PC и все забравям да си ги взема ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт