Отговори
# 150
Здравейте и от мен:-)
Досега съм влизала няколко пъти за полезна информация, която получих благодарение на вас!
Днес обаче реших да се регистрирам...

# 151
Здравейте!
Идвам да разбуля още една от изненадките - ще си имаме щерка! Изкараха я 2,5 кг, пък ще видим накрая колко ще излезе Laughing
Искам да ви попитам дали на някоя от вас и изтръпват често ръцете и знаете ли на какво се дължи. Благодаря предварително!
Лек ден!

# 152
Здравейте, момичета,
Такава мързелана съм станала ooooh! така и не можах да се организирам за 11 часа въпреки че днес по случайност не съм на работа, но ще гледам с удоволствие снимки и нямам търпение Simple Smile
На вас случва ли ви се бебчовците да ви ритат ниско долу по пикочния мехур? Снощи а и днес продължава много ме изплаши, такива остри болки като мръдне там, че направо подскачам Sad Малко се притесних, защото се чудя не е ли много ниско, то направо усещам една бубунка, която се движи  толкова ниско при срамната кост, все едно бебка ще излезне  newsm78
Мислех да звъня ли на докито, ама реших да ви питам вас преди тоа случвало ли ви се е?

# 153
Здравейте:-)
Аз съм нова тук! Влизала съм няколко пъти, но сега се радвам че се регистрирах и ще мога да си общувам с всички вас.

# 154
Посещавам сбирките на сп. "9месеца". Предполагам че и между вас има такива?

# 155
Добре дошла, dbs ! Аз ходя от време на време на сбирките в UP stairs, че ми е на 3 минути от офиса.
Мамчетата от срещата явно са уморени или още не са се прибрали, та няма отзиви за виждането им. Работещите чакаме снимки и впечатления!
барабана, когато съм много преуморена и се случи бебчо да се обръща отривисто аз също съм имала усещането, че е прекалено ниско долу, едва ли не - всеки момент ще се подаде краче/ръчичка. Неприятно е, не е като леките подутинки високо в корема. При последния преглед се оказа, че вече  е обърнато с главичката надолу и това, очевидно са движенията на ръчичките. Но при мен разминават за няколко минути.
Лек ден!

# 156
  • Откъм Варната
...На вас случва ли ви се бебчовците да ви ритат ниско долу по пикочния мехур? Снощи а и днес продължава много ме изплаши, такива остри болки като мръдне там, че направо подскачам Sad Малко се притесних, защото се чудя не е ли много ниско, то направо усещам една бубунка, която се движи  толкова ниско при срамната кост, все едно бебка ще излезне  newsm78
Мислех да звъня ли на докито, ама реших да ви питам вас преди тоа случвало ли ви се е?

Мен ме рита и там и навсякъде, имам чувството че съм боксова круша, и аз се чувствам като теб, особенно когато си мисля че спи и изведнъж прас прас  #Crazyедин в ребрата и един в пикочния едновременно, направо ми изкарва акъла...после едни кълбета, връткания май тренира спортна гимнастика...или пък както си лежа с ръка на корема, нищо не усещам обаче една издутинка леко леко се появява и бавно бавно се премства от единия край на корема до другия и пак изчезва направо не ми го побира акъла какви разходки си прави...абе много ме забавлява

# 157
Здравейте момичета!
Ей сега се прибирам от срещата и едва изчетох какво сте писали.
Срещата мина много приятно - хапнахме и си побъбрихме. И снимки си направихме.
dbs, добре дошла!   bouquet
Кръц кръц, и аз като излезнах в болничен започнах да гнездя, та чак се уплаших от себе си. Все ми се струва, че няма да мога всичко да изчистя. Дано другата седмица мъжо ми даде колата, че да си напазарувам на спокойствие и да почна и аз вече основното чистене.
Сега ви оставям, че мама ще ми дойде на гости всеки момент.
Поздрави и  Hug на тумбаците!

# 158
Здравейте и от мен,

от днес официално съм в отпуск урааа..В петък съм при докито за болничен и назначаване на изследванията
и моят бебчо рита много ниско долу, дори днес ходихме с татито да си купува дрешки и в един магазин като ме схака два пъти ми се припишка ужасно .. та се примолих на продавачката да ползвам тоалетна hahaha

За хемороидите - аз такава екства си докарах в началото на бременността една седмица не можех да си седна на Д-то.. мен ми помогна едно кремче на билкова основа Vitassin, викали му още родопското чудо..Тук някой говореше и за топли бани, това го забравете не става за бременни, отпускат се мускулите и може да си докараш раждане ..

# 159
Здравейте момичета,
 Ние с бебо сме добре.Едвам смогвам да Ви изчета.Тази тема върви мна.ого бързо.
Привет  и на dbs и леко добременяване.
Аз също имам куче и много обичам животните.Чудя се тези хора които не ги обичат и ги малтретират ,защо въобще ги взимат.Не ми се вярва скоро да имаме закони за защита на животните.В това отношение сме много далече от запада.
Е сега ще чакам с нетърпение да видя как е минала срещата.
Лек ден

# 160

Галенце, наи-вацното е за количката да кажеш каква да е допустимата цена. Иначе мога да ти дам голяма инфо от личен опит.

Ma4o, може ли да дадеш инфо за колички тогава? Интересуват ме възможно най-евтини варианти за комбинирана количка, по възможност до 150 лв.

# 161
Привет и от мен! Докато се наканя да се запиша в новата тема и току виж чевръсто сте започнали друга Laughing 
Добре дошла на новата мама!  bouquet Леак и успешна бременност!
И аз да благодаря за новата темичка на Хера и Кръц Кръц  bouquet Нека споделяме само хубави моменти в нея и най-големите ни проблеми да са от сорта "бели кахъри".
barabana, имам същите оплаквания като тебе  - внезапни прерязващи болки много ниско долу. И аз се бях стреснала, че беба е тръгнала да се настанява за излизане ShockedОнзи ден питах Док и той ме успоки, че тези усещания са от движенията ( или протяганията на човечето). Утре за всеки случай съм на преглед и пак ще го обсъдим. При мен има още един проблем, който отстрани е маловажен, но много болезнено - бебка си е настанила дупето под ребрата ми и така ги е натъртила, че когато реши да се врътка с тази си част ми се доревева от болки! Sick
У нас приключихме с боядисването и почистването - останаха само дреболийки за подреждане. Майсторите ми объркаха цвета на стените, но за сметка на това работиха много бързо и чисто! Следващия път отивам сама да си поръчвам цвета и не се доверявам на никого.
Разгледах ви придобивките всичко е много сладурско! Да се похваля и ние се сдобихме с кошарка. Сега чакам таткото да я сглоби и ще кача снимки и на нашите покупки. От понеделник започвам да пера, да гладя и да подреждам скрина на беба.
Момичета много проблеми стези ваши свеките! Съчувствам ви най-искрено - аз едва изтрайвам мъжо и щерката понякога, а вие и с допълнителни дразнители. Ужас! #2gunfire
кръц кръц, баща ти защо така - че по неговата логика и родителите на мъжа ти ако се затръшкат ( а то по стара бълг. традиция си е баш така  първо мъжката рода - свекър и свекърва  Stop). Не се притеснявай всичко им минава след като видят бебока!
galentse, за да не друс амного количката по мое мнение трябва да е с амортисьори - такива са на Мак Енгланд гледах ги в Штъркел и цените им са съвсем нормални. 
Лек ден на всички!

# 162
дебоса welcome,ако напишеш термина  си,кръц и хера ще могат да те вишат сред нас на първа страница.и аз ходя на лeкциите на "9 месеца".ще се радвам да се видим там!!

и двамата с мъжа сме големи природозаитници и предвид това ,също смятам ,че хората които проявяват жестокост към животни ,трябва да подлежат на наказание/съдебно,пък и от другия вид/.но ,момичета,признайте ,че и от хората с домашни любимци в България има какво още да се желае.може и да не малтретират животинките,ама ми е писнало да лавирам между кучешки изпражнения.не ми се вижда редно да пускат големи песове без намордници,а най-гадното е като изтърват животинчето разгонено и после изхвърлят на улицата нежеланото поколение!

галенце,и аз много често виждам майки с колички на ТСМ и ако си решила да вземеш нещо по-евтино ми изглеждат добър вариант.аз също смятам да си купя такава-в складовете били около 60лева.имат си всичко-кошница,която можеш да носиш и отделно,напълно затворени за зимата.само ,че са по-тежки и са триколки/за мен това не е проблем/.

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 18:02 от oska

# 163
Привеет!

Качих малко снимки от срещата в стария албум "Софийски мами", имаше още 2 апарата, така че качвайте ги всичките и да се посмеем каква атракция бяхме в Мола - 7 бременни жени на куп! Обръщаха се да ни гледат  Laughing

Сега много ми се доспа и мисля да подремна мъничко!  Heart Eyes

# 164
Е ее момичета, ама много сте сладки всички Hug
А защо няма снимка в цял ръст на всички ви, да се видят тумбацитеее Heart Eyes
Оска, виждам, че си се боядисала по-тъмна, така ти е по-хубаво, а и обривите са ти минали Heart Eyes

Хайде, хайде, качвайте още снимки, та любопитките като мен да разглеждат newsm47. Ей издивях без работа ви казвам, само се чудя какво да забърша, какво да премия-ужааас  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт