Отговори
# 135
Здравейте моми4ета,аз да посумнамбулствам в новата ни теми4ка и да ви се опла4а.
Аз току що се връщам от тоалетната,станах да Sick,ох но то само това да беше,това е капака на днешния ми ден.Та по-рано днес ми стана много лошо едвам не припаднах,успях да изкарам акъла на вси4ки наи-ве4е на 5годишната си дъщеря като полу4их нещо като асмати4ен пристъп.Не можех да си поема въздох доста време,добре 4е беше майка ми за да ми помогне,полу4их сърцебиене и като ми се сви гърлото неможех да си поема въздух-полива ме с вода жената ,духа ми в лицето-абе грозна картинка и това е но много се уплашихме вси4ки,после бегом в спешното на АГ-то,оттам ни успокоиха 4е вси4коо е ок с бебка,пратиха ме на кардиолог днес,та да видим какво ще каже той,а като допълнение на вси4ко и това сега с повръщането,ина4е контракции нямам,но те нещата се компенсират.
Ох съжелявам,но на вас мога да се опла4а.Ще пиша пак по-късно.

# 136
  • Виена
Здравейте мамчета Hug.
 Днес бях на преглед.Всичко с бебко е наред.Лекарката каза,че бил голям бебока,отговарял някъде на 37ма седм Shocked.тежал 3 300,което на мен ми се вижда доста,ама то не може да се каже с точност.С главичката надолу си е.Ама имам май голям проблем.И толкова ме е яд,че ме досръмя да попитам лекарката,и сега срам не срам ще питам вас.Май имам хемороиди ли как се казва newsm45.Сутринта беше малко и не ме болеше,ама сега толкова мн.ме боли че едвам издържам да стане утре и да се обадя да питам,какво да правя.С предишната бременност май пак имах,ама си мина само и не беше така болезнено.Ужас,някой да е имал такъв проблем случайно и да знае някакъв лек.Направо съм мн.уплашена и май не ще мога да спя тази нощ.

# 137
Да ви се оплача тоя корем така ми пречи не мога да си почистя краката, да не говорим за интимни части, май е вече време за някой крем за тая цел, направо не мога да се сгъна даже и ноктите на краката да си оправя, таткото е ангаже вече за тая дейност, после може за педикюрист да се хване някъде да работи...
И аз се чувствам така, а и краката ми са като гюлета вече и дори нямам обувки с които да ходя!Имам приятелки, които ми казват:"Е, как така ти е тежко?На мен не ми е било тежко!", на нея може би Не, но аз едва издържам.

# 138
  • София
kL30pa7ra как може такова безобразие, кога ли ще имаме закони като в нормалните държави за такива неща #2gunfire

rusavelka добре че сега си добре, кажи днес кардиолога какво е казал

Tedito_799 аз в момента страдам от същото  Embarassed мноого неприятно, знам че спасението е много често миене само с вода, може да се правят промивки от смрадлика, има и мазила, но били кортикостероидни и не се препоръчват за бременни и кърмещи. И по възможност яж повече разхлабващи храни, за да не се получава запичане, но не и другата крайност разбира се

Аз днес сутринта стъпих на кантара (гледам да не го правя често, веднъж на 7 - 10 дни) и се оказа че за почти 2 месеца не съм качила нито килограм, дори имам смъкнат един, бях + 12, на предишните жеги смъкнах един и сега продължавам да съм + 11, взех да се притеснявам вече, доста време е все пак. Днес звъннах на акушерката и тя ме отряза като куче че имала много работа, да звънна след обяд. Иначе си усещам бебо да ритка, движи си се редовно

# 139
Май имам хемороиди ли как се казва newsm45.Сутринта беше малко и не ме болеше,ама сега толкова мн.ме боли че едвам издържам да стане утре и да се обадя да питам,какво да правя.С предишната бременност май пак имах,ама си мина само и не беше така болезнено.Ужас,някой да е имал такъв проблем случайно и да знае някакъв лек.
Tedito_ 799 Дано болката ти да премине  Praynig Питай доктора си, не се срамувай! Чувала съм от други жени за този неприятен проблем  ooooh! Важното е, че бебо расте и е добре. Всички тези съпътстващи бременността болежки - болки в кръста, гърба, подуване на крайниците, главоболие, заглъхнали уши, диария, сънливост и т.н. сме длъжни да ги изтърпим в името на голямото чудо, което е сътворила природата Heart Eyes

Hug от мен!

За срещата днес на СФ мами, 11 ч. в MALL Sofia, Happy Bar&Grill - бройте ме и мен    wavey Ще нося photo

# 140
kL30pa7ra - и едно паве и от мен

rusavelka- да кажеш какво ти казаха но самата случка е доста неприятна  Confused

mi6ka82 - не се ядосвай, при всички е различно и на мен не ми тежи за сега, ама знам ли какво ще стане до края  ooooh!

куки- аз пък на кантар се не качвам по далеч от тези уреди, особено откакто бях при мама на гости ..... Whistling

friki- хайде на море, поне бира ще пием, ако не друго, така тъкмо ще събереш варненските мами  Wink че сме от сериозните  Party

и аз чакам снимки от софийските  Grinning

# 141
Куки, не се притеснявай ама изобщо за кг-те. Имам приятелка, която роди преди месец, тя от 30-та седм. до края изобщо нищо не качи!!

Де да бях и аз така  Embarassed Но аз всеки мес. бавно и методично си напредвам.... направо ти завиждам и хич не е благородно да знаеш!  Laughing

Tedito_ 799, кажи на лекаря наистина при бременните е доста чест проблем и мен много ме е страх, дано се размина с тая екстра... Успех!

Клеопатра,направо не ми се задълбочава да мисля за това куче, че много се разстройвам.... На мен ми е по-жал като видя, че тормозят животинче от колкото човек, толкова са беззащитни милите душички...

Хайде аз да ходя да се къпя да не закъснея за срещата!  Heart Eyes

# 142
Здравеите, момичета!
Русавелка, дано този ужас не се повтори.
Тедито, как така 3,300? #Crazy Браво на вас! На мен ми казаха, че бебчо е 1,600, а на дължина излиза 36г.с. Не зная дали трябва да се притеснявам. newsm12
Куки, не се притесняваи за кг. Аз последните 2 месеца не съм качила нито грам, а общо дотук съм 9кг. плюс. Преди да забременея бях 55кг, сега съм 64.
Мамите бременни за жтори или трети път какво ще кажат - по-различна ли е тази ви бременност? При мен е много различна. С каката нададдох ужасяжащо много smile3518 Направо не е за казване. Коремът ми беше разлят, широк и огромен. Сега е като футболна топка.
Как мога да публикувам и аз малко снимки?
А сега отивам да hang
Лек и приятен ден от мен!

# 143
Здравейте, момичета!
Вчера си говорихме с мъжа ми по болния въпрос.На него му е болно ако решим да се изнасяме на квартира, защото той пак ще е минат заради брат си.Това е все пак негово жилище, а да живеем и да плащаме поне 300лв. на някой друг.....? Rolling EyesТака, че.....Аз по принцип не съгласна да ходя където и да било. #Cussing outВ края на краищата баща ми и барт ми вложиха труд, който възлиза на доста хилядарки.Аз няма да се мръдна от тук.Обаче, нали се сещате, че вече не съм така усмихната и мила. Twisted EvilДа си гледат работата.Ние няма де се мъчим, а те да си гледат живота. #2gunfireАз като нямам спокойствие  и те няма да имат. #2gunfireТа свекървата си мислеше снощи , че все едно нищо не е станало, даже ми се мазнеше-сготвила манджа с пилешко заради мен, купила някакво друго сухо месце.Ама аз я одрязах.Влиза в стаята ни да мери къде щяло да стои най-добре легълцето.Аз се направих на глуха и сляпа. Twisted EvilСлед това питала мъжа ми какво ми е и той и казал.А тя се завайкала, че все тя е виновната, че щяла да се изнесе.Дано си вземат там една къщичка има при родителите й и да си отидат някой ден там.Щом на мен ще ми е гадно и на тях.Хубавото, е че при нашите има място и като се роди бебчо мога да ходя и да стоя там поне една седмица.Татито ще идва да ни види през уикенда и ще си ни взима.Все пак са на около 70 км. от нас.Всяка седмица мога да пътувам.Тъкмо ще се разнообразявам.
Хайде стига съм ви тормозила с моите проблеми.Благодаря ви за подкрепата!Много сти мили.Сега пак по този повод ми се породиха едни стари мои идеи, та живи и здари да видим дали таткото ще остане на работа и ще се поинтересувам за реализирането й.
Днес съм с по-ведро настроение.Съжалявам , но няма да мога да дойда на срещичката.Но с удоволствие ще разгледам снимчици ако качите.
Иначе освен тези ядове съм добре , а като чувствам и бебчо-мести се , подскача и т.н.

# 144
tarlej4e дано нещата лека полека си дойдат на място!kL30pa7ra ако бях присъствала на тази случка щях да изпадна в истерия.Много обичам животните имаме си кученце -Таши /при родителите ми е/ винаги като ми стане криво ходя да си го видя и се успокоявам.
rusavelka дано не е нещо сериозно дръж се!
Tedito_799 браво на вас добре се храни бебо.
Софийските мами вече сигурно се събират -и аз чакам снимки!!!! Hug

# 145
Ето че пак успях да се включа:) newsm44
kL30pa7ra, аз имам коте, което прибрах от улицата и куче - шелти. за мен всички животни имат нужда от грижа и закрила, но много комплексари си изливат отрицателната енергия върху животните, щото са по- слаби. Всеки път, когато видя някой да насилва животно се намесвам, ако мога, веднъж и кучето ми се скара на един, който почна да бие собственото си куче, само защото е тръгнало да се запознае с друго куче. Ами те и животните имат нужда да общуват...за съжаление такива насилници ще ги има винаги, дано поне като влезем в Европата да измислят малко закони в защита на животните...
Tedito_ 799, и аз съм с твоя гаден проблем  smile3550, задължително  говори с лекаря си. На мен лекарката ми изписа кремче, което веднага помага, ще видя как му е заглавието и утре, надявам се да мога да ти го кажа newsm10
Таралежче, аз имам много свекървенски проблеми /веднъж ви се оплаках/, сега съм спокойна, щото успях да докажа че съм права и ме оставиха на мира. И на теб ти казвам, гледай себе си, бебчо и в тоя случай много важна е подкрепата на мъжа ти, ако той те подкрепи, родителите му ще се кротнат!Поне при мен стана така! Дръж се!
Варненки, ние ще се срещнем ли newsm08
аз например съм на работа до другата седмица, септември съм свободна!

# 146
     Здравейте,мам4ета.
     Днес пак се издъних с важна дата,която за пореден път забравих.То4но преди две години мъжлето ми ме попита дали искам да се омъжа за него.Направи го на най любимото ми място на света,в Прага,на моста Карлов.Беше 4акал доста време да отидем там на ваканция,защото знае колко е специално това място за мен.Много романти4но беше.....Пък аз да взема да забравя датата.Както винаги(тази слава я имат мъжете,но в нашия слу4ай е обратното).Ама той ве4е ми е свикнал и си знае.
     След малко отивам на доки,стискайте палци резултатие за диабета да са наред.
     Русавелке,много лошо с тази слу4ка,дано да не е нищо сериозно.Пази се и гледай да си с хора постоянно,4е да не се повтори когато си сама.
     Леля Зеля,айде вие бири4ка пък аз сок4ета от касис и 4ерешки,4е тук са кът а са ми любими.
     Днес може би ве4е ще поръ4аме коли4ката и креват4ето.Кеф.
     лек ден на вси4ки.

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 13:15 от friki

# 147
ох аз май забравих да пиша  в тази темичка  Embarassed
всеки ден чета, но като ме мързи да пиша.... иначе при мен всичко изглежда е наред. Следващата седмица съм на лекар за лист аза 45те дни. То в петък тази седмица трябваше да ми го даде, ама е в отпуска. Та ще поработя до края на месеца и от септември съм в почивка. Не знам какво ще правя, направо се чудя. миналата седмица купихме кенгуру за бебчо, че като гледам колко са разбити и тротоарите и улиците, май най-удобно ще е така и за двама ни. Иначе количка още не съм избрала. Исках да ви питам, особено тези от вас които вече имат опит, какъв вид количка трябва да търся, ако искам да не друса много на бебчо по пътя? Също, за новородено трябва ли задължително дъното на количката да е съвсем равно? Вчера гледах една количка на  Бертони, ама и околните до нея бяха като нея--комбинирани, но дъното не беше съвсем хоризонтално...

А за проблемите със свекитата, от опит знам че е най-добре да сме разделени. Просто иначе въпреки добрите намерения от двете страни, се стига до неприятни ситуации, които само ни озлобяват ненужно един към друг.

# 148
Здравейте и от мен Heart Eyes

Мен ме обхваща яка треска за чистота CrazyЦял ден пера, пера, всичко трябва да се изпере. Зимните дрехи се изпраха и моите и на съпругът ми, сега почнах олекотените завивки, после всичко се пакетира и прибира да е готво. Ами като дойде бебчо, няма да имам време за тези неща, а пък и сега изсъхват за нула време Crazy

Гледам, че повечето имате проблеми със свекървите, аз пък имам проблем с моя баща  Най мразя да ми се налагат, особено и сила да се прилага. smile3515 Да ама не е познал. Спора е за името на бебо. Вие имате ли такива проблеми???  Thinking
Това в България си е направо селски манталитет. Според мен никой освен майката няма право да решава как ще се казва бебето, което е износила с толкова мъки и неразположения, за което се е притеснявала и тревожила. Родителите трябва да си решат, а не баби, лели и т.н. да се бъркат #Cussing out Аз съм решила да кръстя детето си на баща му, т.е. на моя съпруг и това ще е - край Heart Eyes

Русавелке, наистина много страшничко звучи, добре че не си била сама и че бебо е наред.

Аз също много обичам животните,  animal037такива сладки  и невинни същества, особено като те погледнат с влажните си очета Heart Eyes  и винаги ми е ставало много мъчно, когато някой тъпак така постъпва.

Теди, голям бебок, голямо чудо - да ти е жив и здрав.  Heart Eyes

Хайде оставям ви, отивам да доизпера и подредя Crazy

# 149
Здравеите отново!
Днес в три часа съм на преглед на 3Д да го видим тоз юнак наистина ли е толкова малък или се притеснявам за глупости.
Галенце, наи-вацното е за количката да кажеш каква да е допустимата цена. Иначе мога да ти дам голяма инфо от личен опит.
Тедито_799, за хемороидите ми попадна една брошура на Doloproct. Za облекчаване на симптомите пише: седяща вана в топла вода няколко пъти дневно за 10 мин., студени компреси/лед при възпаление и накрая локално приложение на крем или свещички. Дано да ти е полезна тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт