Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за увеличаването на бюста?
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за увеличаването на бюста?
-
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
-
Какви са мненията за срещата на майките във Варна?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?
така и не можах да се организирам за 11 часа въпреки че днес по случайност не съм на работа, но ще гледам с удоволствие снимки и нямам търпение 
Малко се притесних, защото се чудя не е ли много ниско, то направо усещам една бубунка, която се движи толкова ниско при срамната кост, все едно бебка ще излезне 
един в ребрата и един в пикочния едновременно, направо ми изкарва акъла...после едни кълбета, връткания май тренира спортна гимнастика...или пък както си лежа с ръка на корема, нищо не усещам обаче една издутинка леко леко се появява и бавно бавно се премства от единия край на корема до другия и пак изчезва направо не ми го побира акъла какви разходки си прави...абе много ме забавлява 
на тумбаците! 

). Не се притеснявай всичко им минава след като видят бебока!
,ако напишеш термина си,кръц и хера ще могат да те вишат сред нас на първа страница.и аз ходя на лeкциите на "9 месеца".ще се радвам да се видим там!!
. Ей издивях без работа ви казвам, само се чудя какво да забърша, какво да премия-ужааас