Отговори
# 225
Сиси, аз съм си харесала като твойта количка в "Щъркел"-а.Дано не я бъркам, щото като видя някоя и му казвам , че е същата като тазия, която ние сме си харесали, атой ми казва, че не правя никаква разлика.Но сега като гледам твойта-същата дръжка, същите колела, чантичката даже.Тя не е ли с портбебе?Мисля, че към нея вървеше newsm78.Цета обаче ,който видях беше един жълто-оранжев , много слънчев Grinning
Като гледам скоро , ще трябва новата темичка да се почва..... Rolling Eyes

# 226
Здравейте тумбачета!

Мнооого ми е мързеливо и поспаливо   smile3507 но най-накрая качих и аз снимки от вчерашната ни среща, Готини сме, нали?

Наистина е добре да се срещаме по-често особено сега, коагто започва Final Countdown  Grinning

качих и една-две мои в папката Мами с кореми Simple Smile

Скоро надявам се да направим и папка Октомвриики с бебоци  newsm10

Коя ли от нас ще е първа  newsm53

# 227
  • Откъм Варната
Ох като гледам снимките как сте си наредили легълцата и скриновете, и тези сладки тапети....направо нямам търпение да съборят къщата и да почнат новото строителство и догодина на ново и бебчо да си има сладурска стая...надявам се до зимата да почнат, че сме една дядова ръкавичка тука

# 228
vilian терминът ми е на 2ри 10 ... само като си помисля колко мноооого ми се струва времето дотогава, но пък и като знам че има още доста неща да правим за да стане всичко в къщи както трябва за да си го посрещнем и да си ни е удобно, честно не бяхме планували бебо засега все ни се струваше раничко, но като разбрахме че така или иначе се е получил... /а точно този месец с мъжа ми сме правили 2 пъти секс всичко на всичко,  Embarassed неможехме да се засечем да се видим даже / та решихме че е голямо късметлийче за да стане при тези обстоятелства  Rolling Eyes
бяхме наредили всичко да е удобно на каката а сега за да не и нарушаваме реда доста се потрудихме за да е удобно на всички

# 229
Здравейте,
бих искала да се включа при вас. Може би е малко късно, но чак сега ми остава някакво време.
На 35 години съм и чакам момченце около 03.10, ако са верни сметките. За пръв път ми е и съм сигурна, че ще имам доста неща за учене. Laughing

# 230
  • Стара Загора
Ох като гледам снимките как сте си наредили легълцата и скриновете, и тези сладки тапети....направо нямам търпение да съборят къщата и да почнат новото строителство и догодина на ново и бебчо да си има сладурска .....
Ние само ремонти правим.....ти направо къщи ще вдигаш Mr. Green
Кръц кръц весело изкарване при мама и приятно глезене Flutter
Неске...вземам куфара и идвам у вас Crossing Arms На аерогарата може и с Леля Зеля да се засечем, че гледам, че и тя стяга куфарите за у вас Mr. Green

# 231
Уф, аз следобяд писах, писах и страницата ми изчезна без предупреждение. Нещо ми е супер гадна връзката са маменския сървър.
Теди, аз уж изчетох цялата тема, но нещо съм пропуснала твойта грижа Sad - какво се е подуло ве? (да не беше дупето?  Embarassed).
Кръц, аве ти както си от Плевенския край, в кой квартал си отраснала?
Днес, както май казах, настроението е като истинско. Вчера нали се наревах... А и се успокоих като прочетох, че не съм само аз такъв случай...
Питахте дали живеем в гората... ми не, но по дивотия не е много далече от нея - граничим с огромна детска площадка. Качих ето тук снимка с по-подробен изглед.
Разгледах новите снимки - много сте ми хубави ве! Аз вече не мога да си представя, че може без коремче и нещо там да не се вълнува и мотае...
Сиси, количката и бебшкия ъгъл са супер! Рисувани ли са или е тапет?
Нашата бебешка стая хич не е ремонтирана и кой знае кога ще стигнем до нея... най-вероятно зимата. Срам ме е чак.
Хер, и ти като Леля ти Зеля, да си вземеш чехли. Забравих, че и дъждобран, топли дрехи и непромокаеми обувки са мнооого полезни в нашия край, целогодишно. За да се тринирате преди самолета - взимате един вентилатор, приготвяте една кофа вода, след което пускате вентилатора на най-силната степен и се поливате с водата. Важно е температурата в помещението да не надвишава 15°  Mr. Green.

# 232
  • Откъм Варната
Ох като гледам снимките как сте си наредили легълцата и скриновете, и тези сладки тапети....направо нямам търпение да съборят къщата и да почнат новото строителство и догодина на ново и бебчо да си има сладурска .....
Ние само ремонти правим.....ти направо къщи ще вдигаш Mr. Green

Wink Ами миналата година като освежавахме с латекс стените почнаха да падат...
А сега ако направим някакъв ремонт то всичко ще падне... тя тая 100 годишна къщурка...пък и е тесничко стая и кухня, а вече ще сме трима и на бебчо ще му трябва стая....

# 233
  • София
krissie какъв е тоя гино паварил? Аз нали съм по влагалищните проблеми и горещо ме интересува... И аз се чудих дали ще дойдеш в Мола. Честито за наградата Simple Smile
кръц-кръц аз пък много им се радвам на колегите като ми се обаждат и ми разказват каква е лудница, главно защото не съм там а си живуркам спокойно.
оска, как, задрасках понятието работа вече  bowuu Ама ти май все още твориш, браво! Иначе и на мен ми хареса количката на ТСМ, ако се наложи дано да намерим комбиниран/зимен вариант.
сиси оплачи се, нали сме затова
куки аз днес се усъмних, че това си ти, вече ще съм сигурна Wink
роумена добре дошла

днес най-сетне се наспах следобяд. снощи от преумора нещо не можах много да спя, а като заспак сънувах супер извратен сън, няма да ви го разказвам, че е противен.
днес с някои мами ходихме до бялата къща след училището, има много сладурски неща

# 234
didita4u :
три глобули са слагат се три вечери последователно и е за кандида
 казаха ми че нямало "нормално" течение при бременни, аз нямах оплаквания като парене сърбеж но имах някакъв секрет
резултатите ми бяха чисти но лекарката каза за всеки случай да съм си ги сложела - но не глобули от 50 мг - те се слагат 14дни и на тях пише само с лекарско предписание / и те невредели но нямало защо тях да слагам / а само тези от 150 мг те са три  ще кажа тези дни има ли някакъв ефект от тях
а за срещата просто ми беше доста гадно мъжа ми ми обеща че ще тръгнем сутринта а бяхме в сф чак в 4 часа  Sad  аз му бях малко сърдита, нещо го е ударил на ергенлък и вместо да си върши работата навреме тои по кафета с приятели  Close

добре дошла на новата мама  Hug
аз си мисля че вече е време за нови малки човечета а то още нови мами има даже Grinning
седя и като пиша в момента така ме понаболява кръста немога да си намеря място  #Crazy ... май най добре в леглото да се премествам
лека от мен на всички мами и на всички малки хора в не толкова малките кореми

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 21:31 от krissie

# 235
Здравейте сладурки
Ма много сте ми сладки всички с тия коремчета невероятни сте smile3501  а мойто тумбаче колко е мъничко  много се плаша че тоя мой бебок нещо не расте.Ама мога само да се надявам всичко да е наред.
Всички си имате много хубави придобивки а и стаичката на бебока на Сиси е много сладурска Hands Clap 
Аз все още изоставам с покупките понеже съм много работна но ще наваксам.
Ще кача и малко снимки да ми видите малкото тумбаче. smile3539 #Shocked Banghead

# 236
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравейте момичета.Отдавна не съм чела и писала,докато се наканя и ще отворите нова темичка като гледам тази с какъв темп върви.Браво все така. smile3501
Ох не знам какво става с мен няма късмет и това е. no noНяколко дена подред обикалям по магазините за легълце и скрин и все не мога да си намеря.Истината е ,че имам малко претенции. Е не са кой знае какви,но просто държа леглото да се люлее и да с размери 120/60.Счупих си краката от обикаляне в нашия град и няма и няма.Днес ходих до един магазин където уж правели по поръчка,но и там не било сигурно дали ще се съгласят да ми изпълнят искането.Обещаха ми да питат фирмата производител и утре или в понеделник да ми се обадят.Стискайте ми палци,дано се съгласят.Добре че поне с количката която съм си харесала няма да има проблеми,нея е имат в наличност а и бързо ставало със заявка.Ето тази е
http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=2372
http://www.pakostnik.com/pics/9383931618.jpg
но определено няма да е синя.Има я в червено и оранжево много сладурски цветове и страшно много се отваря.Синята много простее ,а и нали чакаме момиченце  Laughing Laughing Joy Joy
И на мен ми изтръпват ръцете няма денем няма нощем не мога да си намеря място нощно време,сън не ме хваща Whistling Whistling Close.Да не говорим как ме болят вече и краката непрекъснато са ми подути не мога и да вървя.
Е какво да се прави лесно не се става мама пък и малко остава.Аз на 31.8 съм на лекар за да видим как се развива бебата и дали вече се е обърнала,че с това дупе напред не ми се мисли Hug Hug.
 Е това е за сега от нас много целувки по тумбаците  love001  love001  love001  love001

# 237
  • София
Mira sm, вярно, че ти е много малко тумбачето, обаче не трябва да се притесняваш. Всичко си е до структура. Ако лекарят ти не се безпокои, защо и ти го правиш?

Румена, добре дошла и не се притеснявай - ще се учим всички заедно в крачка.

Ние също все още правим ремонт и вече се надявам тези дни да поръчваме мебели, че време не остана.

Момичета, колко неща сте напазарували... аз все още нищо - само едно одеалце от ТСМ... Иначе знам какво ми трябва, но нищо конкретно не съм избрала. Най-голям проблем ще имам с количката - хем да е на нормална цена, хем да симпатична поне, хем да не е много тежка и куп други изисквания. Направо не знам....

Е, приятна вечер.. да спите спокойно...

# 238
здравейте,
драсвам само няколко реда, че нямам сили вече Tired снощи не можах да спя до 3 часа, ужас направо...и днес на работа ми беше ад, едвам го избутах деня и си събрах мислите, сега се тропясвам в леглото.

едвам ви изчетох, много сте активни Hug
за количките Хера ами ужким тези дето гледах са комбинирани, или поне така аз си мисля newsm78 изобщо не съм си избрала модел, ама то така само по картинка, без да пипнеш не бива Naughty
някой пита за витамини, аз пия на Hipp сокчето за бременни, много съм доволна, то се пие 2 седмици и две почиваш.
хайде лека от мен, че заспивам

# 239
тц , тц, тц,как пък успях да пропусна ходенето до "бялта къща".то тъкмо човек се накани да поработи и вземе ,че пропусне интересното Crossing Arms!
алекс,в един магазин рещу нас има евтини легълца,които се люлеят и са  с чекмидже ,но са от ПДЧ.ще взема да питам,ако искаш ,дали нямат магазин и в Бургас.
сиси,количката изглежда мн. стабилна,да ти е честита Peace и рисунката на стената е много сладка и добре направена  redecoration,щом я бъркат с тапет!
мира см,защо излишно да ти се разтяга кожата,ако и така бебока си намира достатъчно място да се развива /пък и нали размера няма значение Laughing/!ама и омни и дидита също са с по-прибрани коремчета.
омни,добра идея,много си падам по нережисирани снимки-изненадки  surpriseuu!
здравей румена!не е късно,шоуто продължава,само да сме живи и здрави и ние и малките ни мушмороци! аз с моите връстници,обикновено много не се разбирам-все имам чувството ,че разговарям с лелите си,но много се радвам,че се включваш,още повече ,че сме с термини в поредни дни!
да си призная,пиша само за да отложа оправянето на леглото.мойто мило как спи незнам,но винаги успява да навие чаршафа на масурче и да изрита завивката вединия край на торбата. все едно банда прасенца са купонясвали в леглото Animal Pig Animal Pig Animal Pig!

Общи условия

Активация на акаунт