Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за увеличаването на бюста?
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за увеличаването на бюста?
-
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
-
Какви са мненията за срещата на майките във Варна?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?

Някоя от вас чувала ли е такова нещо?Знаете ли за такива упражнения?Много ми се иска да пробвам ако наистина има такава вероятност с упражнения да накарам бебо да се обърне.Изобщо не ми се ще да се стига до секцио.Истината е ,че ме е шубе

!
Как да си ка4я снимки тук за да ме видите и мен? 
.Качих и аз една две снимчици ето ме и мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56997 Утре ще ви кача снимки и на креватчето
вече съм почти готова с покупките,това е най голямото удоволствие през бременеенето.Чао за сега
на кандидат бабата, да е жива и здрава и на много внуци да се радва
Вчера реших да пообиколя магазините, първо за да измисля подарък за едно бебче на моя приятелка, и второ да се ориентирам вече и аз към покупки, че нищо не съм купила още дори и за болницата. Та влизам аз в магазина и поогледах се за подарък и след като погледа ми се спря на бодитата за новородени, продавачката веднага дойде и ми казва: "Ама аз като ви гледам - рано ви е още да гледате бодитата, кога ще раждате", и аз и отговорих без да конкретизирам дата "Октомври", "Е, ами кво сте се разбързали, елате края на септември, пригответе 50-60лв. аз най-необходимите неща знам кои са, ще ви ги дам и сте готова" Останах като в необрано лозе, след като тя се обърна и отиде в другия край да си подрежда нещо. Почувствах се изгонена и си тръгнах, направо ми уби мерака да ходя и по други магазини…