Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 795
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
Аз първия път имах болки, но търпими, пих но шпа и повечко полежах и спах, но имах 8яйц.
А втория път при 6 яйцекл.(една от тях бе част от дъщеричката ми сега ❤🙃) бях идеално, ходихме да пазарим и после си почивах, вероятно и самата радост, че успяха 6 да извадят, а се очакваше по-малко.
Писах на ЛС🙃

# 121
Не съм запозната, не съм изследвала тогава прог.
Пуснах го при полож.кръвен тест и бе много висок, но ползвах и кринон гел.Повече не съм пускала през бр-та.

# 122
Здравейте девойки ☺
Вчера започнах приема на Логест и доколкото знам не е добре да се пуши докато се пият.Аз пуша до 3,4 цигари макс на ден.
Пречи ли или да ги спирам напълно.

# 123
Деси,всеки лекар ще ти каже да ги спреш.Според мен едва ли е толкова страшно,те нямат късателство с действието му.
И на мен така ми се пуши напоследък,бленувам вино и цигари.😐

# 124
Здравейте девойки ☺
Вчера започнах приема на Логест и доколкото знам не е добре да се пуши докато се пият.Аз пуша до 3,4 цигари макс на ден.
Пречи ли или да ги спирам напълно.

И аз ги пиех и пуших нямаше проблем Simple Smile

# 125
Аз пушех и то повече от 5. Не, че е лошо да спреш... Simple Smile Иначе не се препоръчва пушене, заради сгъстяването на кръвта, Логест прави същото

# 126
Благодаря ви момичета ☺
Притесних се най-вече заради това,че в комбинация с цигарите образуването на тромби било още по-възможно.Но предполагам,че се отнася за приема им за по-дълъг период.Аз ще ги пия един курс,поне за сега.
Благодаря още веднъж 💕

# 127
Момичета как сте има ли движение на 7 етаж

# 128
Момичета предстои ми трансфер,но имам страшно течение с някакви работи,не зная от кринона ли е или имам и гъбички (понеже доста често страдам от тях)вие имахте ли нещо подобно?Много се притесних.

# 129
При мен от кринона имаше слабо течение и топчета.
Кога ти е трансфера? Ако са гъбички, ще отложите ЕТ. Спокойно, ще си прибереш бебетата Simple Smile

# 130
Утре ми е трансфера 5ти ден,в случай,че са гъбички замразяват ли се ембрионите?Моето течение е със сякакви неща като парченца,бели,кафеви...

# 131
Аз нямах течение от кринона,само така наречените тапи,но се появиха на 7-мия,8-мия  ден от поставянето му.
Ако не е благоприятно за свеж,ще замразите,не се притеснявай ☺.
Успех ти желая 🍀

# 132
Благодаря ви момичета,вдъхнахте ми малко кураж!

# 133
Oхххх и аз да се оплача Sad докарала съм си яко възпаление на пикочния мехур. Сега се почват антибиотици, после други, а съвсем скоро уж трябва да почна процедура. Май обаче ще се отменя. От сега съм натъпкана с нурофени, и поне 10 дни антибиотик. Ядосана съм, все нещо се случва.... Оф, извинете, ама много ми докривя Sad

# 134
Еййй Принципеса,много кофти!
От какво си го направила това възпаление?Пожелавам ти бързо да се възстановиш и продължиш с процедурата.За ЗЕТ ли чакаше ти?
Знам колко е гадно и изнервящо това  ежемесечно отлагане.Моята пункция беше март и трансфер все още не е имало.Всеки месец е ново 20.Ама се надявам да е за добро!Предпочитам още толкова да чакам,но да знам,че физически всичко ще ми е наред,за да създам възможно най-добрата среда за моето геройче и да се захване.
Така,че както са казали хората-всяко зло за добро!
Горе главата и това ще мине ☺💕

Общи условия

Активация на акаунт