Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 839
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Пусни кървен стискам палци

# 181
Патриция,честито!Не търси симптоми,аз също нямах,поздравления че си изтърпяла до дванайсти ден.Вдруги ден ли си на кръвен ?Успех !

# 182
Утре съм на кръвен тест.

# 183
Честито Патриция ☺!

# 184
Патриция, честити 2 чертички!

# 185
Момичета преди три дни бях на преглед при александров
Прво по време на разговора като разбра че съм на 42 ме посаветва за донорска отидохме да ме прегледа плвата реакция беше ахххх
Срцето ми спря и тогава каза забрави донорска яичниците са горови за старт и с многу антрални за први път виждам на 42 такова нещо
Следващия мц стартираме

# 186
На 42г. и инвитро при Александров?! Все едно да играеш лотария....

# 187
# 188
Ами имам доста опит с Александров... Това че тук пишат няколко възторжени дами забременели не трябва да си слагате розовите очила...Има доста повече недоволни просто не им се занимава да пишат... Така че ако търсите извадка за седмия етаж това тук не е най-точната!

Но всеки сам решава... Просто нямате време за губене затова се включих.

Има една друга група инвитро на 40+ мисля че ще Ви бъде по - полезна... Нищо че имате атрални фоликули после качеството ще е определящо...

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 13:07 от AnMary

# 189
На 42г. и инвитро при Александров?! Все едно да играеш лотария....

Здравейте , тъй като твърдите , че тези като вас са много повече . Моля разкажете си историята и опита с Александров . Защото иначе не звучите сериозно .  Има и жени над 40 с успешни процедури при него .
Патриция , честито . Пожелавам ти прекрасна бременност 🤰

# 190
И защо да звуча несериозно?! Или всяко друго мнение или история освен Вашата розова се неглижира... Темата е МЦАР Варна доколкото си спомням... Да има недоволни, има обидени има огорчение дами и да може би не искат и да чуят за Александров, камо ли да описват историята си... Така че съм повече от сериозна... А и историята си съм я споделяла не искам да се повтарям... Ако не е фонда седмия етаж ще е празен!

# 191
Уважавам мнението на всички , за всеки човек има и положителни и отрицателни мнения . Но Вие твърдите нещо и когато ви питам не казвате нищо конкретно . 
Да темата е за клиниката , но за да могат пациентите да имат по точна представа за нещата за тях трябва и да се говори , а не да се подхвърля нещо и до там ...
А дали ще е празен или не седмият етаж , извинете но Вие няма от къде да знаете това . Клиниката е издържала много години без фонда .

# 192
Аз не съм по фонда
Ако яицеклетките не се качествени никой неможе да помогне
Може пак и да имам късмет на лотарията

# 193
Аз не съм по фонда
Ако яицеклетките не се качествени никой неможе да помогне
Може пак и да имам късмет на лотарията

Пожелавам ти двойна шестица 🙂
Мега лесно се гледат близнаци 😍🤫  Стискам палци скоро да ни зарадваш с бебе/та в корема .

... Смятай има хора които си дават 💰 на седмия етаж 🤫

# 194
Аз съм многу доволна от александров
Там се почувствав като част от едно голямо семеиство
Мерси усмивка аз съм убедена че ще стане
После ще се допитвам до теб за савети:weary:

Общи условия

Активация на акаунт