Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 842
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
Захарче, ти статистика ли водиш, коя клиника от какво се издържа? Защото някои клиники се издържат от фалшиво положителни резултати, баш заради фонда, ама това е др тема..Твоята позиция, мисля, всички я разбрахме. Уважаваме я, не може всички да са доволни! Редно е и ти да уважаваш нашата - "На няколкото забременели"

Любица, успех и ти пожелавам печеливша комбинация от ембриони Simple Smile

# 196
Статистика не водя...има такава за всяка една клиника...ако Ви интересува може да се запознаете!На база успеваемост ежегодно се подновява договора с фонда...но с  всичко това предполагам сте наясно!Струва ми се некоректно да не приемате мнение различно от вашето достатъчно дълго съм била пациентка на седмия етаж имам 4 инсем. и четири опита в рамките на две години два от който самофинансирани...така че при този интензитет доста неща са минали покрай мен...

# 197
Аз не съм по фонда
Ако яицеклетките не се качествени никой неможе да помогне
Може пак и да имам късмет на лотарията
Успех ти желая 🌷 Може пък с теб тая есен да чукнем джакпота Wink

# 198
Аз не съм по фонда
Ако яицеклетките не се качествени никой неможе да помогне
Може пак и да имам късмет на лотарията
Успех ти желая 🌷 Може пък с теб тая есен да чукнем джакпота Wink
Даи боже
Аз нещо съм многу позитивно настроена
Ти сега ли си в плоцедура

# 199
Статистика и аз съм гледала-50% успеваемост на трансфери.И съм забременяла и родила възторжена пациентка на Александрови.
Няма неоплют лекар,нормално е да има недоволни,аз съм доволна  .Не бях с цветущи яйчници,но имаме най-прекрасното момиченце.
Захарче,бъди здрава и успех!
Днес нашата кралица Зорница стана на 40 дни и беше прекрасен ден,много емоции и изненади,абе страхотно.
Успех на всички!

# 200
Целувки на зорница

# 201
Статистика и аз съм гледала-50% успеваемост на трансфери.И съм забременяла и родила възторжена пациентка на Александрови.
Няма неоплют лекар,нормално е да има недоволни,аз съм доволна  .Не бях с цветущи яйчници,но имаме най-прекрасното момиченце.
Захарче,бъди здрава и успех!
Днес нашата кралица Зорница стана на 40 дни и беше прекрасен ден,много емоции и изненади,абе страхотно.
Успех на всички!
Аххх Бобчитааа ♥️🌷 Много целувки за прекрасната Зорница ♥️🌷 🎈

# 202
На мен ми е любопитно след като на недоволните не им се занимава да пишат тук и затова е тема само на нас-доволните,как пък има някой чак толкова недоволен,че дори след хубава развръзка в друга клиника все още да се рови в темите и да оплюва даден лекар.Аз също имам лош опит с медицински лица,но отдавна съм забравила и не ме интересуват.Все пак съм майка вече и други грижи си имам,които са ми по-важни.
Любица,успех ти пожелавам.
Бобчи,да е жива и здрава прекрасната Зорница.
Патриция,честито.

# 203
Аз бих забравила отдавна лошите си чувства и бих се радвала на живота.Не да ровя и плюя някой при който не съм успяла.
Александров е втория репродуктивен лекар който посещавам,да е жив и здрав и първия.Толкова е могъл,толкова е направил,не виждам смисъл да лея негативни коментари,минало и заминало е.Но има успели и доволни и от него,това че аз не съм,не го прави лош лекар.

# 204
Може ли да ми дадете ориентировъчна информация каква е честотата на прегледите при инвитро процедура? В очакване сме на тазмесечната комисия на фонда и се надяваме септември да стартираме процедури, но ми предстои и смяна на работното място. Притеснявам се дали ще мога да съчетая двете начинания.

# 205
  • Варна
Може ли да ми дадете ориентировъчна информация каква е честотата на прегледите при инвитро процедура? В очакване сме на тазмесечната комисия на фонда и се надяваме септември да стартираме процедури, но ми предстои и смяна на работното място. Притеснявам се дали ще мога да съчетая двете начинания.

Здравей, Дияна! Аз имах 3 прегледа преди пункция, самата пункция и трансфера на ембрионите.  Общо 5 ходения.
Успех! Hands Pray

# 206

Моят опит започна на първо число от месеца , на 12 ми беше пункцията - викаха ме през ден . След това трансфер след 5 дни и тест след 14 дни .

# 207
Моите прегледи бяха: Старт на стимулацията на 2 ден от МЦ, на 6 ден от МЦ, на 8, на 10. На 12 ден пункция и накрая ЕТ. Общо 6 посещения.

# 208
И при мен беше както при Кафи,но имах и един допълнителен преглед в деня преди пункцията,за да видят как са фоликулите и малко по начесто станаха последните прегледи.

# 209
Здравейте,правим изследвания преди инвитро ,но мъжа ми излезе резултати от лабораторията с това- "Необходима е нова серумна проба за изследване за Сифилис", какво означава това?

Общи условия

Активация на акаунт