Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 858
  • 772
  •   1
Отговори
# 240
la principessa,
Благодаря Hug
Така е, едничко ни трябва.
Ще почиват, но вероятно през втората половина на август. Ани е в отпуска, Малена май ще излиза на 10.08.2020. В началото на миналата седмица д-р Кисьов още не знаеше до кога ще работят, но след прегледа ми в петък стартирах. Може би е преценил, че ще успеят да ме приключат преди почивката.

# 241
la principessa,
Благодаря Hug
Така е, едничко ни трябва.
Ще почиват, но вероятно през втората половина на август. Ани е в отпуска, Малена май ще излиза на 10.08.2020. В началото на миналата седмица д-р Кисьов още не знаеше до кога ще работят, но след прегледа ми в петък стартирах. Може би е преценил, че ще успеят да ме приключат преди почивката.
На мен Александров ми каза че ще работят

# 242
Благодаря ви за отговорите Simple Smile успех с процедурите ви желая. Аз тепърва ще ходя на преглед, да видим какво е станало с тая пуста киста. Чудя се ако ми предложи старт да се съгласявам ли, или да си изкарам лятото и да мятам есента.
Стискам ви палци за много сили и спокойствие в тия жеги, дано всичко мине по план Simple Smile

# 243
Здравейте, аз съм съпруг на Лиляна, миналата седмица тя претърпя ужасна катастрофа, след която загубихме бебето си, беше на 9 месеца. 3 дни преди термина се случи. Преминала е много операции, една от която беше за премахване на детеродните органи. Тя все още е в болницата и дори не знае какво се е случило. Въпроса ми е, след като са премахнати яйчниците И, дали мога да потърся помощ от специалист и да запазим поне яйцеклетки. За в бъдеще да пробваме друг начин да си имаме наше бебче?? 😭😭😭😭😭

# 244
Здравейте, аз съм съпруг на Лиляна, миналата седмица тя претърпя ужасна катастрофа, след която загубихме бебето си, беше на 9 месеца. 3 дни преди термина се случи. Преминала е много операции, една от която беше за премахване на детеродните органи. Тя все още е в болницата и дори не знае какво се е случило. Въпроса ми е, след като са премахнати яйчниците И, дали мога да потърся помощ от специалист и да запазим поне яйцеклетки. За в бъдеще да пробваме друг начин да си имаме наше бебче?? 😭😭😭😭😭
Многу сажалявам за случилото се
Ако се махнати яичниците не виждам как ще запазите яйцеклетки

# 245

😭 Съжалявам за ужасът който преживявате . Съболезнования за бебчо , бързо възстановяване на Лиляна . На теб сила , търпение и кураж . Ако са премахнати само яйчниците може да износи бебче ( ако имате замразени ваши или с донорска яйцеклетка ) . Ако са премахнали и матката , тогава само със сурогатна майка . 😭

# 246
Нямаме замразени, мислех да отида до АГО, където и правиха операцията за да потърся нейните, които бяха премахнати преди седмица, но личния лекар ми каза че всичко се изхвърля и няма такава политика да се запазват органи при тежки операции.

# 247
Матката отстранена ли е ? Иначе да практика е да се унищожат премахнати органи . А и при бременност не узряват яйцеклетките . Ако искаш пиши и на лични .

# 248
Нашият опит приключи преждевременно с изчезването на единствения фоликул на осми ден, въпреки цитротида. И доктора няма никакво обяснение защо се е получило така. Не му се е случвало досега. Преминаваме на естествен цикъл.
Успех на борещите се Simple Smile

# 249
  • Варна
Здравейте,
Днес бях за първи път на преглед, видяхме и сърчицето 💗 Според д-р Александров всичко е наред.
Бързам да ви споделя, че Александров младши е в клиниката и май отново работи. По думите на старши поне до нова година ще е тук.

# 250
Да попитам гонала по едно също време ли го  слагахте
Малена ми каза като се сабудя да се боцна
И какво е мнението ви за (незнам как се пише)
Кисов?
Днес той ме стартира

# 251
Любица аз го слагах по едно и също време сутрин.Само като имах преглед го слагах по-късно за да може док да коригира дозата ако е необходимо.
Д-р Кисьов е страхотен.Друго няма какво да кажа.На когото и да попаднеш там,няма да сгрешиш.Всички са много добри.Успех ти пожелавам и накрая да гушкаш бебче. Hug

# 252
Любица аз го слагах по едно и също време сутрин.Само като имах преглед го слагах по-късно за да може док да коригира дозата ако е необходимо.
Д-р Кисьов е страхотен.Друго няма какво да кажа.На когото и да попаднеш там,няма да сгрешиш.Всички са много добри.Успех ти пожелавам и накрая да гушкаш бебче. Hug
Мерси миличка мен ме притисняваше деня на прегледа

# 253
Ljubica2, не се притеснявай, важното е да е горе-долу по едно и също време. Малка разлика не е фатална. Колкото до д-р Кисьов, ние сме негови пациенти и аз лично се чувствам много добре при него. Можеш да говориш спокойно, да разпитваш, да се пошегуваш, свободна комуникация, което за мен е много важно. И определено му имам доверие. Стискам палци да мине леко стимулацията, хубав резултат от нея и после едни прекрасни шушулки, които здраво да се хванат за теб и да не те пускат чаааак до финала. Успех.

# 254
Момичета,припомнете ми че забравих,като се кандидатства за фонда,ходеше ли се на място при Пепито или само се обаждаш и тя ти праща документи?
За нашето инвитро миналата година отне точно месец и половина от подаване до получаване,как е сега?
На моя приятелка й предстои инвитро и е точно на фаза подаване и искам да й дам адекватна информация,че е много ошашавена нещо. Имат една биохимична и четири инсе,много й стискам палци.
Любица,успех!

Общи условия

Активация на акаунт