Отговори
# 450
  • Terra incognita
Как така си се прибрала? При това изследване движението е забранено, трябва да си в покой през цялото време.

# 451
Медицинския персонал просто понякога ме удивлява 🙄

# 452
Просто са некадърни,  момичета! Преди време си бях правила обременяване и грам не бях запозната. Първо ми казаха да си го разтворя сама във вода, при условие, че нямах шишенце от 250мл. Изливах уж до половината. После ми казаха да се разходя и пак да се върна. Така, че едно голямо нищо направих, но като няма и кой да ти обясни, все пак не сме мед. лица. 😠

# 453
  • София
Как така си се прибрала? При това изследване движението е забранено, трябва да си в покой през цялото време.
И аз така знам, плюс че може да ти прилошее и не е добре да си някъде по улиците.
Освен това АГ ме предупреди изрично да е с венозна кръв, а не от пръста.

# 454
  • Terra incognita
Деси, резултатите ще бъдат недостоверни. Май е добре изобщо да не се връщаш и да повториш изследването.

# 455
  • Пловдив
Аз на обременяването стоях три часа пред лабораторията /заради вируса нямаше как да стоя вътре / казаха че мога да се прибера ако живея на не повече от 5 минути от лабораторията. Това е несериозно, та те резултатите няма да имат нищо общо с реалността.

# 456
Момичета и аз така мисля, но вече мина.
Изобщо не мисля да го повтарям. Може би ми казаха да се пребера защото е само глюкоза без инсулин не знам. И е на 120 и 180 минута,  не на 60 и 120. Не знам. Казаха ми да почивам. Те че са некадърни са, но друг път не бих си го причинила това разкарване.
Аз живея близо до поликлиниката, а и бях с колата. Не съм се движила. Но и не е като да седиш там неподвижно знам.

# 457
  • София
На мен ендокринолога от МД искаше да ми го повтаря докато лежах за задържане, но АГ не позволи, защото било рисковано. Може би месец да е имало от първото обременяване, което си беше с ОК резултат. От тогава си знам че не се повтаря това изследване. То и без това малко остана, момичета Simple Smile

# 458
  • Пловдив
Аз като ходих на ендокринолог каза да го повторя 6 месеца след като родя, за да се види високите стойности от бременността ли са или не. Но да изчакам хормоните да влязат в някакви релси.

# 459

Момичета ето ги резултатите.
ГД ли е? Няма референтни стойности, но така ми се струва.
Как мислите?

# 460
  • Terra incognita
Питай във Фейсбук, аз не мога да кажа със сигурност, защото тук работят с други мерни единици.

# 461
Момичета скоро не съм писала. Аз съм качила 9 кг. в 26 г.с. съм. На 15.06. дойдохме на почивка в Гърция и сега събирам витамин Д на сянка под чадъра 😊 ще останем до 24.06. Морският климат и чистият въздух мн добре ми се отразява на астмата и алергиите, а и няма почти никакви хора все още и ми е по - спокойно 😊 Взела съм си апарата за кръвно и засега нямам проблеми. Вече свикнах и с желязото- пия Тотема- в началото мн ми призляваше, но сега вече успешно го пия и преди хранене.

# 462
Момичета скоро не съм писала. Аз съм качила 9 кг. в 26 г.с. съм. На 15.06. дойдохме на почивка в Гърция и сега събирам витамин Д на сянка под чадъра 😊 ще останем до 24.06. Морският климат и чистият въздух мн добре ми се отразява на астмата и алергиите, а и няма почти никакви хора все още и ми е по - спокойно 😊 Взела съм си апарата за кръвно и засега нямам проблеми. Вече свикнах и с желязото- пия Тотема- в началото мн ми призляваше, но сега вече успешно го пия и преди хранене.
Охх, благородно завиждам. Къде сте там, как е времето? Тук в Бг се скъса да вали....по нищо не личи, че е лято.
Преди малко четох,  че някакво гръцко село, близо до границата го затварят, заради короната. За жалост, ще пропусна гръцкото море, че ми се вижда рисковано пътуването до там в напреднала бременност.

# 463
Ние сме на Вурвуру. Времето е много хубаво-29 градуса, водата е топла, но аз само си мокря краката, няма и вълни. Ние отидохме сега, тъй като като вляза в седмия месец вече ще избягвам по- дълги пътувания, а и жегите няма да ми се отразят добре.

# 464
Привет дами, виждам много сте изписали, аз като че ли проблеми с кръвното нямам, при все че имам сериозни пристъпи на главоболие и съм се чудела не е ли от кръвно. Нямам апарат за мерене и нз към какъв да се ориентирам, споделете вашите какви марки са и около какви цени варират, за да се оборудвам и аз.
И аз правих обременяване вчера, всички е Ок, но 10 мин преди третата кръв ми се обади госпожата от градината на дъщеря ми, да каже, че си разбила брадичката... Направо чудо, третата ми проба е в норма, 4и малко, но после газ към градината, взех и таткото, хайде в Пирогов, и сега е с 3! шева, милата беше много стресирана, но е добре сега.
В събота ходих на инцидентен преглед при моя доктор и докторка, не в болницата, а в техен кабинет, и набързо прегледахме младежа, не го мериха, само видяхме, че се движи, че е добре и това ми стига. Аз си пускам изследвания от ЖК, всичко е Ок, но искат стерилна урина, че ми излизат някакви седименти.
Завиждам благородно Елси, че си на море, ние се каним в началото на юли да ходим, нищо че тогава съм точно в 7ми месец, надявам се да е ок всичко. АГ ми разреши, но и само под чадъра и без къпане, аз имам разширени вени, та се споразумяхме да си топя краката по 10-15 мин, че е много полезно.

Общи условия

Активация на акаунт