Отговори
# 330
Магнезий е за контракции и спазми. Аз съм с диагноза заплашващ аборт и пия 2 х 300 ( диаспорал). Не си самоназначавай нищо обаче, звънни ако трябва и го питай да взимаш ли още нещо. Но така или иначе имаш преглед утре.

# 331
  • Чикаго / София
И тук няма комплект за изписване Simple Smile

Носиш каквито дрешки прецениш. Още не сме купували, но ще взема от дрешките, които ще купим за носене, нищо специално.

Резултата от обременяването с глюкоза е добър, нямам ГД, което ме зарадва и учуди. Бях сигурна, че ще имам с всички предпоставки, които имам за това.
Желязото ми е ниско, продължавам да пия, но то по принцип ми е ниско - тук няма изненади.
Също и някои други показатели са леко занижени, но АГто каза, да си пия витамините за бременни за сега и това е.

# 332
  • Terra incognita
Браво, Ирка! Много се радвам, че нямаш диабет, чудесна новина 🤗

# 333
Здравейте момичета, ние сме почти готови с покупките, сега ще подготвим и Баткото за 1-ви клас, че септември ще е весело 😊😊😊Вие мислите ли да ходите на море, как мислите дали ще можем да влизаме във водата🤗🤗🤗

# 334
Във водата не бих влизала-гъбички, бактерии.. Не ми се ходи на море в 8-9 месец, може само малката да заведем да се порадва.

# 335
Момичета на какви колички се спряхте? Аз само гледам за сега, още нищо не съм купила, а всички около мен са вече заринати с покупки. Все чакам. До скоро мислих да пазарувам в началото на 9тия месец, но май ще се преориентирам. И относно това, че най-вероятно ще чакам бебчо към края на Август направо не знам какви дрешки да купувам. 🤔

# 336
  • Варна
Irka, радвам се, че нямаш ГД и като цяло АГ е казал, че всичко е наред!

Аз също не мисля са вземам комплект за изписване с твърде много части, но все пак ще взема някакво комплектче с рокличка или туника Simple Smile Пелената от комплекта за изписване на сина ми я ползвах като завивка доста дълго време и вкъщи, и в количката.

Аз си харесах количка Cam Dinamico. Чакам сега да ми потвърдят за цвят дали ще доставят, че го нямаше и мисля да я купя, че е намалена сега.

Мисля са ходя на море в Гърция с началото на юли. АГ още като му споменах каза да не ходя при, деня на плаж, но мисля, че е най-вече заради слънцето. В края на месеца ще се запиша за преглед и ще обсъдя с него всички препоръки за там Simple Smile. На връщане май ще трябва да остана в София поради служебен ангажимент  на е чудя до коя седмица мога да пътувам със самолет на БГ еър.

# 337
Комплект за изписване и ние ще пропуснем. Ще взема някакви готини дрешки и одеалце, които да ползваме и след това.

Беше много смешно със сина ми, който е роден края на септември. Бях му взела един мечешки гащеризон и мъжът ми трябваше да купи дрехи за отдолу, когато вече родя. Беше студено и всичко това беше добра идея, докато в деня на изписването не пекна и не настана една жега. Освен това мъжът ми купил само едно боди, даже чорапки нямаше, и сестрата го гледа едно странно само това ли ще е. Поне не сварихме детето съвсем от жега, но и беше първи случай от много, в които се почувствахме ужасно неподготвени да се грижим за бебе, макар формално много да бяхме чели. 

# 338
  • София
Здравейте момичета, ние сме почти готови с покупките, сега ще подготвим и Баткото за 1-ви клас, че септември ще е весело 😊😊😊Вие мислите ли да ходите на море, как мислите дали ще можем да влизаме във водата🤗🤗🤗
Ще ходим, ще ходим Simple Smile
След 10 дни заминаваме към Гърция ако всичко е наред. АГ каза че няма проблем, само басейни не. По мое настояване ще се видим преди да замина, колкото да съм спокойна че всичко е наред. Е, ММ ще отнесе повече игри и по-малко почивка, но да види и той нещо от бременността.

# 339
Не, не пия. Аг не ми е изписвал, не съм имала проблеми до сега. В каква доза приемате вие?
Николаева12, пиеш ли магнезий?
Жасминче, колебаете се върху няколко или изобщо не можете да измислите?

Дозите при всеки са различни, попитах те понеже на мен ми ги предписаха точно защото ми беше твърд корема. Най-добре ще каже лекар. Първоначално пих 2х2, после ми ги намалиха на 2х1.

Аз комплект за изписване нямам мераци да купувам, но свекърва ми иска да вземе, щом ѝ е кеф на жената няма да се противя.

Аз си харесах количка Cam Dinamico. Чакам сега да ми потвърдят за цвят дали ще доставят, че го нямаше и мисля да я купя, че е намалена сега.

Аз поръчах Cam Taski Sport, изключително лека и маневрена, много удобна ми се струва, а и доста добри мнения има за нея, като цяло мисля, че марката е много добра.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 09:49 от Mint.

# 340
Ние май ще пропуснем морето, не че не ни се ходи, но просто много пътуване ни се събра напоследък - местене от един град в друг, тази седмица отново на път да кумуваме на наши приятели и юли посрещане на гости и сключване на брак, а август си мисля, че ще е прекалено горещо и ще ми тежи прекалено много коремът.

Количката беше първата покупка, която направихме за бебко. Към края на април покрай англисйкив Великден по техни сайтове имаше уникални намаления и аз просто не се стърпях! Взехме на Egg и то на цена двойно по-ниска от обикновено. По принцип много исках Стокке, тъй като съм по-височка и знам, че при тях може и бебето да е разположено малко по-високо, но предвид хубавата оферта, която грабнах, не съжалявам за избора си.

# 341
irka, чудесни новини за захарта и инсулина при теб! Браво!

Като обсъждате магнезия и аз да кажа. Вчера на прегледа АГ пак каза, че матката е неспокойна, да си пия диаспорала, но да си взема и Алеракт (май беше това името) - някаква добавка с магнезий. Не усещам стягания на корема, но имам мускулни схващания на краката.

Mint., ние уж бяхме харесали няколко имена, после мислехме за други и накрая нищо не решихме.. Племенниците ми (на 3 и 5 г.) като ги питахме какво ще е бебето още преди да знаем пол и те казаха момче. Скоро майка им ги пита как ще се казва - малкият отговори Алекс, големият каза след доста мислене Александър. Нито имат приятели с това име, нито имаме във фамилията.. За това име пък ние изобщо не сме мислили.

Много хубаво е , че ще имате време за почивка. На нас след броени дни ни е сватбата, после ни чака ремонт, а след него и чистене, та няма да имаме почивка. Миналата година ходихме на Дуранкулак и бяхме много доволни

Количката може би ще е ADAMEX Reggio

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 11:04 от Jаsmin

# 342
Здравейте момичета,
И при мен мина обременяването с глюкоза, днес бях на консултация с ендокринолог и всичко е ок- нямам ГД. ТСХ също ми е под 2 най- накрая. Желязото ми е 7.1 и хемоглобина ми е паднал на 113 и ми изписа по 1 ампула Tothema дневно. Относно почивката - ние заминаваме за Гърция на 15.06. и ще постоим 10 дни. АГ каза , че няма проблем- само да се пазя от слънцето. Не мисля да влизам и във водата . Надявам се само всичко да е ок по границите, ако не- ще отидем на нашето. Относно количката- ние взехме Mutsy I2 на намаление от Англия и съм много доволна. След като се върнем от Гърция вече ще поръчаме и мебели и щори за детската стая . Аз засега работя от вкъщи и се чудя това лято дали ще се разминем без климатик- днес ми е страшно топло, а навън градусите не са чак толкова високи и гледам да се разхлаждам с лимонада. Не знам като започнат жегите как ще я карам.

# 343
Irka, радвам се, че нямаш ГД и като цяло АГ е казал, че всичко е наред!

Аз също не мисля са вземам комплект за изписване с твърде много части, но все пак ще взема някакво комплектче с рокличка или туника Simple Smile Пелената от комплекта за изписване на сина ми я ползвах като завивка доста дълго време и вкъщи, и в количката.

Мисля са ходя на море в Гърция с началото на юли. АГ още като му споменах каза да не ходя при, деня на плаж, но мисля, че е най-вече заради слънцето. В края на месеца ще се запиша за преглед и ще обсъдя с него всички препоръки за там Simple Smile. На връщане май ще трябва да остана в София поради служебен ангажимент  на е чудя до коя седмица мога да пътувам със самолет на БГ еър.

Сис, със самолет можеш да пътуваш до 34 седмица, ако нямаш някакви усложнения или си бременна с близнаци, тогава срокът е до 32г.с
На мен ми предстои полет другата седмица, надявам се всичко да бъде наред, доста ми е притеснено.

# 344
Момичета сега се връщам от АГ-то, като цяло всичко е наред, госпожицата вече е 660гр и върви с 4 дни напред, но ме притеснява, че шийката на матката е скъсена и ми предписаха утрогестан и магнерота на 4х2 през 6 часа, което в аптеката ми казаха, че за първи път виждат толкова висока дозировка и дали не се е объркала АГ-то, а аз от два месеца съм на магнерот 3х2.. според вас много ли е?

Общи условия

Активация на акаунт