Проблеми със свекървата, съпруга и обличането на детето

• 13 985
  • 217
  •   1
Отговори
# 15
Няма значение какво я притеснява авторката, въпросът е, че свекървите не бива да дават наклон как да се гледа чуждо дете.

# 16
Мисля, че авторката е твърде млада и сама не осъзнава и не може да степенува проблемите си.
Неразбирателството със съпруга и нейното нежелание да ходи при роднините - тя не умее да откаже и да обясни отказа си.
 Не е гледала като се е омъжвала. Сега се мъчи да троши стени с глава.

# 17
Проблема не е добре изяснен в поста на авторката.Подозирам,че не  е в обличането и събличането на детето.По скоро в липсата на уважение от страна на съпруга.За начало може да поговори с него и да разреди ходенето в свекърите.

# 18
Внуците бяха на гости с баща си, ама и с царя да бяха се събуват по чорапи и даже скъса едни внукът.Купих  гумени папучки , но и тях запапитиха  и по чорапи , а лете и боси, събуват и  това  е.Разбра се ,че проблемът е друг-незачитане и балкански район-балканът е хладен .

# 19
  • Варна

Аз разбрах. Омъжила се е за селски бек и сега си бие главата с него и с родата му.

# 20
  • София
Това е ясно.
Не разбрах какво събличане , срам, село, мегдан и прочее

# 21
  • Варна
Познато дете се съблякло пред хората, защото явно са го насърчавали да не се навлича много и сега авторката се притеснява, че и нейното ще започне да си маха дрехите и ще бере срам пред хората.

# 22
Кажи на мъжа си, че не искаш да ходиш на село. Кажи на свекърва си да не ти се меси във възпитанието на детето. Ама май не ти стиска.

# 23
Докато не се разбереш с мъжа ти другите ти проблеми няма да се решат...А всеки ден да пътувате за да спи при мама, аз изобщо не го разбирам. Ако жегата е фактор, ще сложите два климатика и ще си спите във вашия дом. Ще си спестите и пари, и време и нерви.

# 24
Едва ли е само спане. Сигурно и хапват там.

# 25
Проблема е че мъжа ми малко или много се влияе от мнението на родителите си, доставя му удоволствие да доминира над мен, но само пред техните, които подкрепят едва ли не неговите действия спрямо детето. Темата със разсъбличането е просто най-прясната ситуация. Относно климатиците имаме два климатика, но той си иска да се качи на село, да пътуваме нагоре надолу за да спим при техните на хладно и сутрин да си идем в града, което е свързано с вечеря у техните, съответно закуска сутрин и мъкненето на торби багаж и съсипване на нервите ми с безброй тъпашки истории

# 26
  • София
Щом само за пред мама и тате е ербап, стисни го за вратлето насаме и си кажи кво- що.

# 27
  • Варна
А ако откажеш да ходите, какво става?

# 28
  • София
Ами той да ходи да спи, където иска, а ти остани с детето в панелката. Що за селска идилия е това изобщо?
Иначе и за мен е нармално на 30 градуса детето да е по къси панталони и боси крака/сандали.

# 29
  • София
Познато дете се съблякло пред хората, защото явно са го насърчавали да не се навлича много и сега авторката се притеснява, че и нейното ще започне да си маха дрехите и ще бере срам пред хората.

Ама чисто голо ли се е съблякло? Да не са били на морето и то да не е имало бански примерно (дъщеря ми до преди няколко години си щъкаше голичка на плажа, все пак е детенце)?
Дъщеря ми и посред зима се е събличала по къс ръкав (вкъщи, де), като ѝ е топло, защо това трябва да ме притеснява?

Общи условия

Активация на акаунт