Проблеми със свекървата, съпруга и обличането на детето

• 14 010
  • 217
  •   1
Отговори
# 180
Чудесно - остави го цял ден с баща му и им гледай сеира. И като ревне малчо за теб, кажи: Не знам как.
Това не ми се струва да помогне. Най много свеки да го натяква в бъдеще.

# 181
мъжа ми ми казва че от тук нататък той командва и че не съм знаела как се гледа дете
Идеално. Отиди за една седмица на спа с приятелки и го остави да покаже майсторството си в гледането на дете.

# 182
Чудесно!Отиди на някакъв санаториум или СПА и го остави да се изживява като супер татко.Защо ли подозирам,че детето ще бъде метнато още на 15-та минута на свекървата.
И при всеки следващ проблем с детето,упорита повтаряш   "аз нали не мога да гледам дете,ти го свърши.."

# 183
Не ти се получава да го пречупиш!

# 184
Ама тя не се и опитва!

# 185
Ако си умна жена, ще се прежалиш за няколко дни и ще заведеш свекървата на СПА, че има нужда жената. Детето има кой да го гледа 😜

# 186
  • Пловдив
Ако си умна жена, ще се прежалиш за няколко дни и ще заведеш свекървата на СПА, че има нужда жената. Детето има кой да го гледа 😜
Това е много хитър съвет. Защото ако му остави детето на него, той го тропосва на майка си и много лесно му се вижда. Ако заведе свекървата някъде и остави мъжът наистина сам да се оправи с детето ден-два ще се види наистина ли е толкова лесно.

# 187
....  а пък ако успее да прикотка свеки и поне една трохичка от сърцето ѝ да спечели...Леле-мале! После жална му майка на "командира". шЪ види той как се гледат деца.

# 188
Петя, страхотен съвет, но той е само за играчи, които имат топки.

# 189
Е нищо де, може пък някоя друга булка с топки да прочете и да се светне.
Аз нали за свекърва се подготвям и  гледам да съм достоен противник на бъдещата снаха, че ако рече на СПА да ме води, веднагически да я пресекна!

# 190
Ооо, как ще откажа СПА? Опаковам в багажа бутилка текила, солничка и лимонче, хващам снахата под ръчичка и, преди да затворя вратата след нас, се вслушвам в звука на падащото чене на наследника. Simple Smile

# 191
  • Пловдив
Ооо, как ще откажа СПА? Опаковам в багажа бутилка текила, солничка и лимонче, хващам снахата под ръчичка и, преди да затворя вратата след нас, се вслушвам в звука на падащото чене на наследника. Simple Smile
Не,ненене! Взимам си виното и отивам на винен туризъм. Значи дегустации, спа с вино, масажи с вино. МНОГО вино! Синовете да си гледат децата. Аз и снахите на винен туризъм!

# 192
Янтрич, аз и вино не връщам, споко.

# 193
  • София
Авторке, вземи свекървата, сестрата и отидете на почивка, ако може за цяла седмица, а децата (твоето и на сестрата) оставете на мъжа ти! Да го видим, като няма на кой да ги метне какво ще казва - дали е толкова лесно.

# 194
Вече той поема командването? Във вашия дом (на свекървата тоест) той и без това командва. А в бизнеса мама командва, както знаем.

Авторке, ти защо продължаваш да ходиш с него у техните? Как е твоят бизнес, короната не се ли отразява негативно?

Общи условия

Активация на акаунт