ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 53

• 63 384
  • 832
  •   1
Отговори
# 210
Зависи какъв е бил предишният ти начин на хранене, какви са плодовете, зрели ли са, зелени ли са, бели ли ги. Нормалното е относително понятие. Аз нали след 10 те дни направих още три. Като ядох круши ми се поду, къркореше и ходих доста до тоалетната. От ябълки и банани не ми се е случвало

# 211
Зависи какъв е бил предишният ти начин на хранене, какви са плодовете, зрели ли са, зелени ли са, бели ли ги. Нормалното е относително понятие. Аз нали след 10 те дни направих още три. Като ядох круши ми се поду, къркореше и ходих доста до тоалетната. От ябълки и банани не ми се е случвало

Колко свали за тези 13 дни? 🤔
И количеството за деня 800гр плод .ли ти е

# 212
Изкарах 10 дни и свалих 4.700 грама.
После със захранването на 4 тия ден пих вино и ядох салата. На следващия ден ми беше много зле. На по следващият започнах пак три дни, за да си нормализираме стомаха и да изчистя +1 кг, който бях качила в деня с виното. Изчистих килограма и още 400 грама надолу.
Днес приключих с трите дни на плодове и сме на ваканция. Внимавам много колко ям, за да нямам +. Бях много гладна к все пак дадох половината порция на мъжа си.

Да, 800 грама плодове, това са горе долу 2 големи ябълки, две големи круши и два протокала. Не съм смесвала плодове, освен 1 което не си го слагам на сърцето, защото сложих горски плодове, един банан и вода и направих смути, което разделих на двама човека. Но като цяло не съм смесвала плодове. Следвах си правилата за един вие плод на ядене, количество, чай и така

# 213
Здравейте! От утре започвам ново плодолечение. Планът ми е 14 дни и след това захранване, ако се чувствам добре - ще направя 21 дни.
Има ли желаещи да се подкрепяме и да вървим заедно по пътя към здраве, дълголетие и нова, по-елегантна фигура? 🌻

# 214
Аз бих искала, но ще е в края на седмицата

# 215
Супер, много ще се радвам да не съм сама🌸. Аз започнах днес, заредих се с доста плодове, чай и мед. Хубав ден на всички

# 216
Здравейте, ден четвърти за мен, минава много леко и спокойно. -3кг

# 217
Браво. Давай така Simple Smile

# 218
Има ли някой плодуващ? 😊
При мен е ден 5. Жива съм и съм добре.
Критични ми бяха ден 3 и 4. Адско главоболие и липса на енергия. Надявам се това да са само лошите ми дни. Килограмите падат вече малко по-бавно, което е нормално. До момента 3 кг. Много съм доволна.
Хубав ден🌸

# 219
Аз имах желание, но съм с ковид, тръгнах два пъти, но не ми се получава. Ще видя след няколко дни пак.

# 220
Дух, бързо и безпроблемно възстановяване 🌷🙏

Ден 6 при мен. Съвсем жива съм и съм добре Joy
Днес ми е много замъглено зрението, а е май рано да се чистят очите. Знам за тях, че чистенето е след 14-ти ден.
Ходя до тоалетна през 15 минути. Правя лека гимнастика. Килограмите започнаха да падат много бавно, но усещам промяна по това как ми стоят дрехите - доста по-свободно.
Лек ден на всички!

# 221
Здравейте момичета,обмислям от 28.02 да се включа и аз в режима
Тогава ще имам 3 почивни дни и мисля,че ще е добре да съм си вкъщи:) ще ми е за първи път така че ще се радвам на подкрепа
Благодаря!

# 222
  • Варна
Nelito.86Хубаво е няколко дни преди старта да разтовариш храненето от всичко животинско постепенно. Това ще ти спести в последствие главоболието през първите дни и дискомфорта като цяло.  На мен днес ми е 9-ти ден от житния режим и се чудя от събота дали да не направя седмица на плодове защото това жито пусто да остане не е моето.

# 223
Nelito.86Хубаво е няколко дни преди старта да разтовариш храненето от всичко животинско постепенно. Това ще ти спести в последствие главоболието през първите дни и дискомфорта като цяло.  На мен днес ми е 9-ти ден от житния режим и се чудя от събота дали да не направя седмица на плодове защото това жито пусто да остане не е моето.
Скрит текст:
Аз започнах режима с мъжа ми на 18-ти, на 20-ти срещу 21-ви ставах да повръщам от вкуса на жито в устата си. Ужасно беше. Не бях гладна, защото самото жито може би се надува в корема и засища. Но вкусът... Мъжът ми го кара вече 10-на години всяка година. Е, на 21-ви вечерта тестът му за ковид беше положителен, та спешно се наложи и той да го прекрати. Слагам го в скрит текст, защото не е пряко по темата с плодовете. Но исках да кажа, че житото не е и моето....
Какви плодове ядете в момента? Откачам като вляза в магазина и видя само ябълки, банани и някакви изтръпнали мандарини/портокали, чиито сезон не е сега и са ужасни.

# 224
Значи няма да съм сама, страхотно 🌷🌸😊
Много вярно е това, което prinzesata е написала - няколко дни преди да мина на плодолечение, се хранех основно със салати, малко варива, ядки, семена сурови и плодове във вид на смути. Преходът е по-лесен и не е голям стрес за организма. Аз хапвам повече от 800 гр, така се чувствам добре. Вече стомахът ми се сви и ям по-малко, но съм гладна (признавам си 🙈)
За мен, за да се чувствам добре докато правя режима (особено зимата) , е много важно да разнообразявам плодовете. Ям всякакви плодове - ананас, манго, киви, ябълки 2 сорта, ягоди днес си взех, помело, круша, хапвам и банани.
В сезона на черешите и дините не изпитвам необходимост да разнообразявам толкова. Ще направя плодуване когато излязат черешите и после юли/август на дини и пъпеши, август ми е най-лесно да правя режима.

Общи условия

Активация на акаунт