ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 53

• 63 815
  • 832
  •   1
Отговори
# 465
Браво, Papurche, герой си 😍
Може ли да подосаждам с въпроси към Папурче и всички дами, направили 20 + 10.
Бях много болна близо месец, възстанових се бавно и пих много лекарства. От неделя обмислям 20 дневно плодолечение, но имам разни страхове дали ще ми се отрази на работата и кондицията, защото съм в натоварен период, с доста стрес и движение. Правя често плодолечение, но по 14-15 дни.
Въпросът ми е - как Ви се отразява при динамично ежедневие, кои са слабите моменти, които сте усетили и как се поддържате в кондиция докато сте на работа?
Papurche, за 20-те дни имаше ли моменти на слабост и ако да - как ги преодоля?

# 466
Здравейте и от мен. Реших  да започна режима, защото ми омръзна да не се харесвам Joy
По принцип съм с доста разбъркано ежедневие, та исках да попитам абсолютно задължително ли е да спазвам часовете? Например първият чай  непременно в 8 ,в 10 плод и т.н. Или мога да попроменя леко часовете.

# 467
  • Берлин
Отговарям на последните 2 поста:
- имах моменти на слабост, не много, но не беше приятно. Пия вода- това + малко свеж въздух и се преживяваше. Ежедневието ми е много натоварено - пътувам, срещи, обучения, презентации, ръководя и екип...та си беше направо лудост да плодувам. И тук към 2-я пост- аз мразя чай, изобщо го игнорирах заедно с бульоните. Основни 3 хранения - около 10, 14 и 18-19, зависи от работния ми график. Приемах между 0.8-1 кг плодове дневно, вода и това е. За мен беше много интересен експеримент и ще повторя, когато отново съм достатъчно мотивирана. Търсих здравословен ефект, не отслабване, но явно свалените кг са ми били ненужни.

# 468
PAPURCHE поздрави за желязната воля и търпението с което си преминала през целия цикъл!Сега,ако продължиш със по-здравословни храни и поне 1 ден в седмицата на плодове може да продължиш лечебния процес на тялото. Hug
me_for_president защо не се харесваш?
Ако искаш да правиш гладуването за отслабване ти препоръчвам по-кратки курсове.Аз не съм спазвала часовете при гладуване,само гледай да има 2 часа от плод до чай с мед и не забравяй да пиеш вода. Hug
martina_petkova11 не се страхувай щом си решила да гладуваш за здраве си на правилния път!
Притеснява ме това,че си пила много лекарства,а при гладуването ще започне много интензивно чистене и е възможно да имаш неразположения като силно гадене и главоболие.Аз след раждане заради лекарства и упойки които са ми вливали като започнах гладуване на 5 ден започнах да повръщам гадни черни стомашни сокове.Имах чувството,че съм отровена и започнах да се захранвам.Въпреки,че имах дългогодишен опит с гладуванията,след толкова химии които са ми вливали щях да се самонатровя.
Затова се вслушай в тялото си и,ако усетиш такива тежки неразположения се захрани и след месец пак започни.Но ти имаш опит щом си гладувала до 14 дни няма да ти е проблем да направиш и 20 Hug
Иначе при динамично ежедневие лично на мен ми е най-добре да гладувам,защото се чувствам най-концентрирана,най-енергична и трудоспособна.
При кризи водичка,понякога забравях да пия ,а е важна хидратацията на тялото.
Ако ти прималее съвсем чай с мед и лимон,ако не обичаш чай мед с лимон,или само ч.л. мед.
Само веднъж ми се е случвало силно причерняване със губене на съзнание за кратко,фреш цитруси със мед веднага ме съживи.
Успех момичета,нека минете леко и безпроблемно през целия процес на пречистване!Да се чувствате преродени и заредени със нови сили и положителна енергия!Да се отървете от всички болести,негативни чувства,мисли и нагласи!
Hug

# 469
  • Варна
PAPURCHE ако здравословните проблеми са хронични не става с едно гладуване.

kriani е права иска се постоянство и тотално преосмисляне на хранене и начин на живот. Лично за себе си аз взех решението,че искам да ЖИВЕЯ и то в буквалния смисъл на думата. Е получава ми се. Ако се върна една година назад и се сетя как се чувствах ми иде да ревна с глас.
 По време на гладуване си имам слаби моменти. Хай,често ми се вие свят и зверски ме боли глава. За лечебните кризи съм писала....Болят бъбреци,стави/особено ако има сериозен проблем някъде/. Миналата година 5 дни бях с ПМС ама зверски,но си струваше.  Миомата за месец от 2см. стана 4 мм.,а след още два месеца нямаше и помен от нея Kissing Heart.
 Тая година само глава ме боля два дни и ми се виеше свят след 10-ти ден,но това е защото съм магаре и не пия чай Grinning. Не мога да го понасям пущиният. При премаляване лъжичка мед и му капвах две капки етерично масло лимон. Веднага ми връща кондицията.
 Най-много ме радва ефекта върху зрението. .....

# 470
Като един пълен новак в подобни начинания искам да попитам за лимоните в чая.Задължителни ли са и, и просто за вкус ли се използват или имат някакъв спомагателен ефект към режима?

# 471
Лимонът е в диапазона на киселите храни, но в организма е с алкално действие.
Това помага за киселинно-алкалното равновесие в организма,но такова действие имат и чая и другите сурови плодове.
Следователно и да не пиеш чая с лимон няма проблеми,според мен е въпрос на вкус Wink

# 472
За лечебните кризи, аз съм 6-ти ден на  плодове и преди лягане, много ме болят синусите. Това ми е хроничен проблем, но обикновено лятото е по-добре.
Трябва ли да пия лекарство за синузита или да изчакам да отшуми?

# 473
За лечебните кризи, аз съм 6-ти ден на  плодове и преди лягане, много ме болят синусите. Това ми е хроничен проблем, но обикновено лятото е по-добре.
Трябва ли да пия лекарство за синузита или да изчакам да отшуми?
Разбирам те напълно,моите синуси също ме мъчат.Препоръчвам ти да си направиш инхалации с някакви билки или кармолис разтвор.Само не пий лекарства,не е добре докато гладуваш.Ако болките не са много силни разбира се.Можеш да слагаш и топли компреси със морска сол.
Опитай с тези методи преди да вземеш лекарство.Надявам се да помогнат и дано бързо отшуми неразположението Hug

# 474
Аз се провалих още в първите дни😭 Направо не знам как да запазя мотивация 🤔Не мога да се понасям😵

# 475
Аз се провалих още в първите дни😭 Направо не знам как да запазя мотивация 🤔Не мога да се понасям😵
Не се обвинявай мила,не бъди толкова критична към себе си.Опитай с по-малки крачици да стигнеш до целта си.Например започни всяка седмица да гладуваш само по един ден на плодове.Останалите дни просто да се ограничаваш от вредни храни и да наблягаш на салатки и растителна домашно приготвена храна.Ако имаш желание и време може да потърсиш книги или видео със мотивиращи разкази на хора които са минали по този път.
Вярвам,че ще намериш своето вдъхновение Hug

# 476
Me president, не се отчайвай. Пробвай пак, въпросът е да удържиш само на плодове. Първите дни ядях много повече от 1 кг на ден, смесвах плодове и дори като много ми прималее хапвах по един банан. После се регулира апетита и ми беше по-лесно. Но аз го правя с лечебна цел, не отслабване. Боуен терапевта ми каза, че синузитът ми е от натрупване на слуз в организма и единственото лечение е на плодове 10 дни. Според него, плодовете се разграждат от стомаха за половин час.

# 477
Здравейте, момичета🌸 Благодаря Ви за коментарите.
Вчера и днес са ми разтоварващи дни само на салати и плодове. Днес заредих от пазара много плодове, че тук предстоят 3 почивни дни и от утре стартирам 20 дни, с лечебна цел и детокс. Ако се разделя и с 5-6 кг ще съм още по-доволна 😊 Ще се сформира ли група, някой иска ли с мен. Мисля да намирам време да пиша всеки ден как се чувствам и какво ям, дано само не досаждам в темата.
Принцеса😘, в какво се изразява ефекта при твоето зрение, какво забеляза и на кой ден, ходи ли на офталмолог след плодолечението?

# 478
  • Варна
martina_petkova11 като цяло нямам проблем с очите. Очилата ми за четене са 0.25 Grinning и почти не ги ползвам освен за етикети със супер дребен шрифт,но като цяло след гладуване ми се избистря зрението,абе виждам по-добре Grinning.

# 479
3 месеца по-късно има ли все още някой, който прави тази диета? Днес на мен ми е 4ти ден и се чувствам перфектно! В Щатите съм (днес е Thanksgiving тука) едвам успях да не хапна нещо, но останах желязна! Мисля да изкарам до 25-30 дена. Стартирах 77, днес бях 75. Целта ми е 55-60кг, висока съм 1.73 😊

Общи условия

Активация на акаунт