ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 53

• 63 400
  • 832
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ооооооо днес в плод-зеленчука ми потекоха лигите по едни ягоди Grinning ама съм инат не взех. Много обичам ябълки аз,но когато съм на режим ги избягвам защото много огладнявам от тях.
  Зимните месеци по принцип избягвам да съм на режима освен някой и друг ден по пълнолуние,че умирам от студ.
Иначе ям скъпарско грозде Grinning. Доскоро се намираше на цени по-ниски от на краставиците,манго/в Лидл го има постоянно и цената му е прилична/, киви,круши,ананас,мандарини. Много обичам грепфрут,но на фреш и редовно изкарвам по цял ден на фрешче.

Излязат ли черешите и аз ще направя един 20 дневен цикъл.

# 226
Втори опит за пост Joy нещо предишния изчезна Blush
Тези дни бях на салати...ще броя дните от 20 до 1...та ще видим
За захранване ще чета после,за да не се изкушавам  Flushed
От утре стартирам с цел изчистване и сваляне на кг
Утре ще видя колко кг съм и ще пиша да е документирано всичко Joy  ще съм благодарна на подкрепа от ваша страна
Хубав ден момичета Heart Eyes

# 227
Nelito, успех, аз съм още дълго на линия и ще се подкрепяме 🌷🙏
Ден 8 при мен. Килограмите не са помръднали последните дни, но на обиколки усещам, че свалям. Няма да се меря няколко дни, за да не се демотивирам. Вчера имах леко замайване, но хапнах малко мед и се оправих. Днес пак се заредих с плодове и ако на ден 14 съм добре, ще продължа още 1 седмица.

# 228
Добро утро момичета ,днес стартирам 😀
На 35г ,154см и тежа сериозните ....ще се премеря след малко ,но мисля че към 80кг
За днес съм си подготвила Ананас
Ще съм благодарна на съвети и подкрепа Grinning хубав ден:blush:

# 229
Честита Баба Марта!  Hearts
Премерих се вече 80кг...днес е втори ден( или 20минат успешно засега и 19ти е ок) и се чувствам добре
Само да попитам 1 кафе на ден може нали Blush вчера бях на ананас
Днес сутринта бях на портокали за обяд и вечеря ябълки Blush споделете вие как сте момичета

# 230
  • Варна
Аз си пия кафе по време на всички режими. Е вместо3-4 пия 1 сутрин. Задължително обаче чисто без нищо друго.

# 231
Благодаря Hug и аз го пия чисто попринцип Blush

# 232
Момичета днес ми е 4ги ден и съм минус 5кг
Предполагам скоро ще спре свалянето
Чувствам се добре...леко се изкушавам като готвя на дъщеря си( двете сме си само),но си казвам айде без глупости " Joy вие как сте...някак все едно съм сама

# 233
Ден 5ти Blush днес съм на портокали...много вкусни уцелих Joy какво да ви кажа момичета чувствам се различно а и кантара като е на - усещането е още по-хубаво
Засега съм доволна много от себе си ,ако изкара20 пълни дни ще е страхотно
Хубав и спокоен плодов ден момичета Blush

# 234
Някой с хиперфункция и Хашимото правил ли е плодолечението и как му се е отразило?

# 235
  • Стара Загора
Здравейте, момичета. Радвам се че ви открих, надявам се с ваша помощ да е по-лесно и аз плодувам - днес ми е 6ти ден. Лошото е (или може би не чак толкова), че аз кантар нямам и не мога да следя процеса. Дори не знам на колко кг започнах, последно се тегли преди 1-2месеца и бях ...78кг Sad (на фона на моите 160см - ужас)...сигурно и 80кг съм чукнала. Та направо си беше наложително да направя нещо. На 30г съм, нямам здравословни проблеми други освен че така се усвиних, сигурно имам ИР. Целта ми е да направя пълния режим 20дни, но ще видим- каквото сабя покаже. За сега се справям без прегрешения, но ми е много трудно признавам. 1те 4дни бях на ябълки, вчера на грейпфрути а днес на портокали- до 900-1000гр макс дневно, разделени на 3 порции и 2 3 чая пия(поне това обичам), може би не пия достатъчно вода....трябва да се насиля, защото сигурно е около литър дневно. Честно казано така като се гледам в огледалото  а и по дрехите, не забелязвам никаква дори и минимална разлика, но то така без кантар..  Имам да свалям цели 20кг, но силно се съмнявам...доста режими май ще са нужни,ще видим. Мотивирана съм, защото не мога да се понасям и съм адски депресирана, че се докарах до тук така да се освиня Sad. Това е за сега от мен, ще гледам да пиша всеки ден, мисля че това ще ми помогне да съм стриктна.

# 236
Така...ден 7ми Blush всичко е наред засега
Колежките само ми предлагат разни неща да хапвам и казват че е лоша идея режима
Аз се чувствам страхотно
Целта е 20 дни,но ще видим

# 237
  • Стара Загора
Ден 7-ми. Днес пак съм на ябълки. Коремът ми престъргва, но ще издържа!

# 238

Няма да се отказваш аз съм ден 8ми
От 80кг съм 73-74кг
Чувствам се добре,но скоро ще спре кантара а и очаквам МЦ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 239
  • Стара Загора

Няма да се отказваш аз съм ден 8ми
От 80кг съм 73-74кг
Чувствам се добре,но скоро ще спре кантара а и очаквам МЦ Stuck Out Tongue Winking Eye

Поздавления за страхотните резултати!
Няма отказване - ще си даваме кураж!
Аз кантар нямам и не знам имам ли прогрес, за сега по дрехите не виждам такъв, но се надявам скоро да видя! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт