Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Mari_Mar, файлът с епизода нещо е счупен и прекъсва. Дали ще можеш да го качиш отново? Благодаря!
Съжалявам, че чак сега виждам поста ти, но прекъсването не е от файла, а се получава когато видеото е качено наскоро и още се обработва. И на мен ми прекъсваше много и затова се отказах да правя GIF-картинка с избрани моменти.
Но сега го пуснах и си върви гладко.

Ето ЛИНК с по-малка резолюция, макар, че този който давам за мобилните е с още по-малка и пак прекъсваше в началото.

Ако пак има проблем с видеото, качих епизода в

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 03:29 от Mari_Mar

# 106
  • София
C голяма мъка ми се откъсва от сърцето една червена точка за Гринчи. Но съм готова при първи удобен случай да си я взема. Joy

# 107
  • Разпиляна във въображението
Както предполагах, сагата между Марио и Зорница приключи по "Анатомията на Грей". Там мъжът каза "майната му" на теста за бащинство, иска си жената и бебето. Тя го прие и все пак му каза, че той е бащата. Малко психо направиха Марио.

# 108
  • София
Жесток епизод, ЖЕСТОК! Най-доброто, което е правено в последните сезони на ОЖ. Гледах го през нощта, но още ме държи емоцията.
Всичко беше изпипано до последния детайл - от първите думи на Марио в монолога, през безкрайнито повтаряне на фокуса от Пенев и думите на Романова, че от добрия човек става добър глупак и накрая, че цялата история не е фокус, а е магия. Не помня някога да е имало епизод, в който през цялото време да ни говорят с метафори - без да ни сдъвкат и изплюят, а да оставят зрителите сами да стигнат до внушенията на историята. Това с картите и балона беше брилянтно хрумване.
Пиша 6+ на Апостолова. Браво! А на Велислав Павлов пиша 10 Simple Smile, страхотен, автентичен и истински във всеки един момент - гняв, отчаяние, лудост, осъзнаване, надежда... - всички емоции в един епизод. Това не се вижда често в този сериал!

# 109
Аз Зорница я разбрах веднага за какво говори, когато каза че не е спала Simple Smile Само не съм съгласна с репликата на Марио, че не я заслужава. По скоро е обратното.

# 110
Аз Зорница я разбрах веднага за какво говори, когато каза че не е спала Simple Smile Само не съм съгласна с репликата на Марио, че не я заслужава. По скоро е обратното.
Не че не я заслужава, а кой заслужава подобна саможертва - единият да носи кръста на вината цял живот, за да е в розовия балон на щастието другият. Това му каза Гринч - че на него е щяло да му е леко, а на нея да тежи.

# 111
Може, той малко го смотолеви този момент и не бях много сигурна дали точно това е казал.

# 112
промото:
https://nova.bg/series_movies/video/6085/%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0% … 0%B9%D1%82%D0%B5/
 Чии са тези ръце? На Емилчо или на Марио?

# 113
  • София
На Марио Wink

# 114
Дават Девора при Гала.

# 115
О, много е готин мъжът ѝ Heart Eyes

# 116
  • София
На мен по-пуФкави ми се виждат ръчичките,  за Емилчо съм.

Това за балона не го разбрах откъде дойде, Гринч е чул/видял нещо?

Напрегнат епизод, но ми идеше да хвана една сопа... Grin Зорница, дето се претръшка за бебе Диана и беше готова през трупове да минава, за да я вземе  - сега се фръцка, без теб няма да го родя. Здраво, чакано, едва сбъднато бебе. Astonished
Марио пък като в умопомрачение, драска по стените, заключва и заплашва и иска да чуе и аз не знам какво. Добре все пак, че било блъф основното.
Хаджито се прояви май най-разумно. Говори човешки, колегиален е спрямо Марио. Е, ясно, че е временно това състояние и пак ще почне с гадостите, ама можело значи и нормално да се държи. Grin

# 117
Hа Mарио са. По ноктите на дясната ръка го познавам Joy

# 118
Щом отърва телефона така драматично, нещо фатално се е случило.
Злати, да не са лакирани🤣😝

# 119
  • София
Hа Mарио са. По ноктите на дясната ръка го познавам Joy

Хахха, вярно, че Велислав свири на китара Simple Smile

Предполагам, Марио все още не може да се свърже с Тони и затова реагира така.

Общи условия

Активация на акаунт