Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 617
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Е, че пък колко сложно е да се отърве Фотев от тях? Да ги поръча и готово, не е непосилно за него Grinning

# 466
А как пък точно след като получи Тасев дарението ще го накара някой да си смени показанията? Ще си вземат дарението обратно? 😀

# 467
А и откъде толкова кинти, като някакъв петролен шейх е, Ина уж взе всичко, болница, молница....тоя има, и има, и още има...
Ина взе някаква нищожна част от парите на Фотев, които се е налагало да притежава официално. Още тогава ни направи впечатление, че не е възможно оръжеен бос да притежава само десетина милиона, но беше очевидно за всички, че значимата част от парите от този бизнес е в офшорни сметки на многобройните му навързани фирми и трябва да е пълен глупак при толкова рисков бизнес да си държи всичко на едно място на негово име. А той не е глупак. И всъщност не беше тръгнал да отмъщава толкова заради парите му, а заради "предателството" на Ина - една от най-значимите жени в живота му.

Хареса ми донякъде финала макар и да не изглеждаше много на финал. Нищо значимо не получи завършек и смело прехвърлиха продължението за наесен. При условията в които са завършили сезона и това е успех.

# 468
И аз не мисля, че Тасев щеше да тръгне да се жени за Нора, ако не беше Фотев. Със сигурност се държа така студено, за да я отблъсне и предпази, но аз досега не съм усетила да я обича. Честно казано образът на Тасев винаги ми е бил на мъж егоист, самовлюбен, който е с една жена докато нещата вървят, но когато се появят трудности е готов да се отдръпне и да си тръгне. Нито се държи грубо, нито изневерява, но не му и пука особено за друг, освен за себе си. И с Вяра беше така, после и с Ина и с Нора. Само във връзката му с Ина усетих любов от негова страна, но и там след загубата на бебето той не беше особено подкрепящ и все и казваше да се оправя сама с болницата и да не го занимава. Дали е такъв замисъла на сценаристите или Наум не успява да ме убеди с играта си, не знам. Въпреки че той определено задобря.

# 469
  • Другата България
А и откъде толкова кинти, като някакъв петролен шейх е, Ина уж взе всичко, болница, молница....тоя има, и има, и още има...
Ина взе някаква нищожна част от парите на Фотев, които се е налагало да притежава официално. Още тогава ни направи впечатление, че не е възможно оръжеен бос да притежава само десетина милиона, но беше очевидно за всички, че значимата част от парите от този бизнес е в офшорни сметки на многобройните му навързани фирми и трябва да е пълен глупак при толкова рисков бизнес да си държи всичко на едно място на негово име. А той не е глупак. И всъщност не беше тръгнал да отмъщава толкова заради парите му, а заради "предателството" на Ина - една от най-значимите жени в живота му.

Хареса ми донякъде финала макар и да не изглеждаше много на финал. Нищо значимо не получи завършек и смело прехвърлиха продължението за наесен. При условията в които са завършили сезона и това е успех.
Ясно.
За "предателството" е сигурно, и аз така смятам. Това му е движещият мотив, той така и не можа да го преживее.
Затова и смятам, че ще "гони" Боби до "дупка". Което не ми харесва, не ми се иска цял сезон да се върти около това.

# 470
А аз съм в очакване какво ще се случи с моите трима Емилчо, Мира и Светльо.
Явно е, че е трябвало да се случи нещо между Наков и Юлия, и че рязко са променяли там. Друг е бил сценария с Петмезов, не е било замисляно, за мен, той да е бил въобще някога с жена, и тъпата история, която разказа на Мирослава.
 Така де, аз съм в очакване на повече екранно време за тях и да дадат почивка малко на други, на които наблегнаха твърде много в девети сезон. 😁

# 471
А как пък точно след като получи Тасев дарението ще го накара някой да си смени показанията? Ще си вземат дарението обратно? 😀
Той ще оттегли показанията си, ами Цонев как ще убеди да го направи? А и има запис на всичко станало.
И продължавам да се питам какво толкова трудно има да си го върне на Тасев, защото аз трудност в това не виждам, както в един сериал бяха казали - чукаш на вратата, те отварят и ти ги застрелваш, лесно Joy

За Наков е било нещо друго намислено или поне си мисля, че е било, защото промото с Юлия говореше за сблъсък, а то като цяло нямаше никакъв между тях. Ще видим дали нещо интерсно ще завъртят около него, защото като цяло нищо интерсно нямаше с него този сезон.
Петмозов и Мира са ми безинтересни.
А, сетих се, че вчера гледах  "Писма от Антарктида" - е, как хубаво играе детето тук, нищо общо с Пепе и Кари.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 20:26 от maichetoooo

# 472
  • София
Записът мафията вече го е унищожила. А Цонев ще умре.

# 473
  • Другата България
Цитат
Записът мафията вече го е унищожила. А Цонев ще умре.
Именно. И за двете.
Същото казах и аз. Цонев ще е жертва на короната. Записът е изгорял.

# 474
  • София
Аз мисля, че историята на Наков и Юлия не е променяна, само я съкратиха. Шамарът от Наков беше диагнозата, която и постави, с падналото червило е преосмислянето на важните неща в живота, което всъщност не видяхме.

Много се надявам да не подхванат пак темата с Фотев. Да не говорим колко е глупаво Тасев да се продаде за едно дарение.
В пети сезон Фотев имаше място в болницата - собственик, беше лично ангажиран. Сега ще е чисто мафиотска история, подобно на 7-ми сезон, където историята беше пълно фиаско.

# 475
Че то имаше ли време въобще за нещо около Наков😩
Просто се наблегна на други истории(безкрайно досадни и безинтересни за мен), дори се прекали.

Някой да има обяснение защо Кръстева каза на Наков, че е хубав. 😁

# 476
Хъмбъл, защото е хубав 😉

# 477
Ми, Хъмбъл, то историята около Наков ме отегчаваше до смърт и единствено сцената, където той каза, че е гей и че се моташе със Захариев....... ми нищо друго не се сещам от него Grinning

# 478
  • София
Червеят в окото - единственият интересен медицински случай този сезон Kissing Heart

# 479
За феновете на Чудото е разбираемо. Все едно да питам Силвия Христова коя й е любимата сцена с Марио и Зорница 😁
Дано в десети не ни занимават повече с тях. Да й готви Марио чушки с ориз, макарони, био мусака - ама зад кадър. 😁

Общи условия

Активация на акаунт