Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 164
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Първите:
1. Генадиев, Камбуров, Виолета, Жени - мъртви
2. Биляна - аут
3. Калин, Алекс, Янко, Наталия - тук-там
4. Захариев, Врабчев, Романова, Пенев, Катя - останали
/ за Мазов не съм сигурна в кой сезон постъпи; сестрите и Йосиф не ги броя/

Може да ме допълните Joy

# 541
Именно, Майче, всеки е създаден заради някой друг. Едни с това приключват участие и не им развиват образите, другите - обратно, създават им отделни истории. Та не виждам защо това е повод за заяждане.
В следващия сезон на Хх трябва да му измислят нещо, а не да е закрепен за Зорница. Така направиха с Нора. Същото е и с Цвети и Кари, тях ги създадоха за да са около Христо и Кая. В случая обаче очаквам  "откачената" да е Кая - за нея ще е "новата" история.

В сериала няма самостоятелни образи, никой не е сам за себе си, освен епизодичните такива. Всеки с някаква централна история е обвързан с още няколко герои - един, двама....
Естествено, че няма самостоятелни образи. В сериала всеки спи с всеки или поне се опитва да го направи.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 14:50 от Monza

# 542
Фотев обаче на мен ми е много омръзнало да го гледам. Този сезон ми беше интересен, актьорите са чудесни. Последният епизод, когато имаше сцени с Фотев, не можех дори да следя какво се случва, толкова ми в омръзнал и досаден образа му. Направо проспах моментите, в които го показваха.

# 543
Съгласна съм, че всеки е навързан и е нормално даден герой първо да се появи покрай друг, но 90% след това имат собствена история. Нора се появи покрай Марио, но после се навърза с още няколко герои и историята ѝ беше доста далеч от неговата.
Това, че Петмезов е бил създаден, за да влезе Наков си е вече доста силно изразено фенско пристрастие, при положение, че Петмезов си изкара цял сезон преди Наков - все едно да кажеш, че Зорница е била създадена, за да може в следващия сезон да вкарат Марио.

# 544
  • София
Петмезов им е от несполучливите образи/персонажи.
Наков само за няколко епизода го отвя отвсякъде.

# 545
Петмезов им е от несполучливите образи/персонажи.
Наков само за няколко епизода го отвя отвсякъде.
Така си е, просто залезе. 😁

# 546
  • София
Диаволо, защо Петмезов да е несполучлив образ? Аз го намирам за един от образите с голям потенциал за развитие. Да, не е от образите, на които да симпатизираш, защото са добри, разбиращи, мъдри, правят мега яките операции и винаги са положителният герой.  Но пък според мен е реалистичен.
В крайна сметка не може всички да са супер-дупер лекари и хора. Трябва да има и такива, които са нестабилни, объркани, озлобени, страхливи, комплексирани. Петмезов е един от тези и на мен  ми хареса как разказаха историята му. Премина през много фази и емоции, а в крайна сметка нали това е важното - образът и героят да ни преведат през тях. Можеха да ни покажат как се справя героично и преодолява сътресението с Наков и Мирослава, но за местка на това видяхме как се срина и загуби всякакво уважение към себе си. Това също е развитие.
А и дай да си говорим честно - фенската любов е непостоянна. Днес един образ е на върха, но при първата издънка ще бъде смело оплют. Справка от последните епизоди - Марио, който беше ожалван и му се съчувстваше когато Зорница реши да си прави експеримент с ХХ. В момента, в който обаче разбра за евентуалната изневяра и лъжат и престана да е вечно разбиращият, извиняващ се и прощаващ - плочата се обърна - Зорница да го зарязва и да си гледа сама детето.
Така че днес харесваме един, утре друг и в повечето случаи зависи в каква светлин е представен героя. Виж за актьорите е друга работа. Пак си има фенски предпочитания, но ясно се вижда кой колко и как играе, независимо дали си го признаваме или не.

# 547
  • Разпиляна във въображението
С образа на Петмезов нямам проблем, обаче играта на Будинов за мен е ужас.

# 548
Никога не съм оплювала играта на Велислав Павлов, дори започнах да го гледам и ми беше удоволствие, но прекалиха с тая драма с бебето и Зорница, и Диана, която не може да играе, въобще да чакам всеки епизод за две секунди Наков, и толкова да няма. До смърт ми дотегнаха Марио и Зорница, децата, Мазови, Христо и Цвети, абе намразих всички, за нещо, за което единствено сценаристите са виновни.
И няма начин да оплюя Наков, или пък играта на Свежен Младенов. Само защото утре сценаристите ще наврат Наков в калта, ако въобще ще го има в новия сезон, разбира се.
Росита, нали не искаш да кажеш, че Свежен е по-слаб актьор от Велислав😲😮 Колкото и да съм пристрастна, не ги меря двамата. Съвсем различни са като игра и всеки си има своята тежест.

# 549
  • София
Ъъъ, извинявай, но нали ме очакваш да се обяснявам за неща, които не съм казвала, а са родени от твоята глава? Къде видя да съм сравнявала Павлов с Младенов, че да се опитваш да ми вменяваш подобно изказане?

# 550
Ъъъ, извинявай, но нали ме очакваш да се обяснявам за неща, които не съм казвала, а са родени от твоята глава? Къде видя да съм сравнявала Павлов с Младенов, че да се опитваш да ми вменяваш подобно изказане?
Е, ок, тогава. 👍

# 551
  • Ню Йорк
Сюжетните линии Марио - Зорница и  Христо - Кая са отдавна изчерпани. Най-добра услуга ще си направят сценаристите, ако ги затикат някъде и ги забравят. Зорница може да си седи в очакване на бебето в къщи и след това по майчинство и просто да чуваме, че е добре от време на време. Христо може да си смени работата и да изчезне с "новата си голяма любов".
За професора сте прави, че може да го убият. Там също взеха да циклят на едно място.

# 552
Аа Марио и Зорчето да си стоят, да им гледаме драмите 9 месеца и след това. Добре им се получават. Smile
И да пишат повече сцени на Мазови, Пеньо и Кунка и Хаджито.

# 553
  • София
Е как да изчезне Христо, като е закотвен с Пепе?! Освен да го уморят и него - Христо де, ама айде няма нужда чак толкова... Ще го изтърпя някак. Grin
Или да го запратят пак в чужбина, а Пепето да тропосат на баба му - и без това даде заявка за качествена проклетница.

# 554
Христо може пък да живне покрай Цветанка. Заради детето няма да го мръднат.
Аз все още чакам Владо да ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт