Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 149
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Даволското гърло ще го запомня с Христо Петков, за мен той направи най добрата роля там. Карамазов беше добре, но далеч от Дървото на живота, където изигра най-добрия си екранен образ.
Иначе за мен Владо е най-добър в театъра. Трудно ми е да кажа защо, може би заради меланхоличната му натура и излъчване. Последно го гледах лятото в “Спанак с картофи” (гледала съм я и преди, но с Бахаров). Отидох уж заради Геро, който колкото и да е чапат, е страхотен актьор, но Владо беше брилянтен. Много различен, много нетипичен, влезе в роля и двамата с Геро направо изригнаха, то бяха шеги, импровизации и закачки извън сценария. Много се смяхме и е жалко, че това беше последното представление на тази постановка.

# 586
Карамазов често показва снимки на Неда Спасова във фотографския си профил в инстаграм, което ме навежда на мисълта, че може би са приятели в живота и им е трудно да пресъздадат химия. Той се развива прекрасно като outdoor фотограф, между другото.

# 587
Нашите не знам защо не правят chemistry reading с актьорите преди да ги подберат по двойки, защото то и да са добри актьори, ама като не си пасват един с друг - все тая е сценарият  и техните усилия. Американците го правят дори когато става дума за двама герои, които ще са най-добри приятели. Нашите са на принципа ако стане - супер, ако не стане - ми, все тая Grinning

# 588
Точно днес гледах интервю с Хелън Хънт, разказваше за кастинга си за As good as it gets. Каза колко била притеснена, че е много млада за Джак Никълсън, но между тях веднага се усетила страхотна химия и я взели. Heart , което после пък довело до Оскар. Химията е голяма сила Simple Smile)

# 589
  • София
Пепе беше добре в началото / в 6-ти и 7-ми сезон/, но после... Мисля, че покрай Вергов се разиграва по-добре Joy За мен на Карамазов не му се играе и му личи. Идея: да уморят Христо и да върнат Викитата да го осиновят / ако звездната двойка се принизи до сериала Joy/ Шегата настрана, но на Пепе и с Кая му се получава по-добре.

# 590
А сега Неда виновна, че Карамаза не може да играе.

# 591
Сега ще кажеш, че Неда е някво откритие ли?

# 592
Не знам, пак й се получава ролята, старае се. При Владо няма такова нещо - той си знае, че ролята му е сигурна и си живурка там при Пепе.

# 593
Карамазов може да играе. И в театъра, а пък в Дървото беше пожар 😁И страст и химия.. имаше си от всичко, но с Теодора, с Неда не знам какъв е проблема.

# 594
  • София
Кая с Банков?
Кога е било това?
Въобще не си го спомням, а уж не съм изпускала епизод...
Ужас!
Сигурно имам Алцхаймер.

# 595
6ти сезон. Той се погрижи за нея покрай болестта и смъртта на майка й, тя се влюби. После той я спасява от танците, ходи там в един бар, загръща я със сако, заведе я вкъщи, не пожела да спи с нея, тя съвсем се влюби, реши, че иска да е с него, ама той я отсвири. Христо я видя да излиза от дома му, ревнува, кара се с Банков и тн.

# 596
  • Разпиляна във въображението
То пък колко жар да има във Владо, ако е в сериала, за да може и Пепе да е там. Е, това е чиста спекулация де, но красив, известен, талантлив актьор, да се снима, за да може бездарно /за мен/ дете на сценаристите да се изявява на екрана не е много ок, но пък дава постоянен приход на пари. Не ги съдя, но не ми харесва. Поне да му завъртяха интересни неща, а не да наглежда влюбените деца, да гледа Пепе в телефона и т.н. Много ми е смотан образът му.

# 597
Карамазов може да играе. И в театъра, а пък в Дървото беше пожар 😁И страст и химия.. имаше си от всичко, но с Теодора, с Неда не знам какъв е проблема.
Aко може да си партнира само с една жена, а с други не, значи не може да играе. Hо не му е в това проблема. Пуснал се е по течението, играе заради парите, които се изкарват в сериалите (индиректно го беше признал някъде из блога си), но няма хъс и му личи. Hапоследък сякаш се пали само по фотографията и там хвърля цялата си енергия. В последния епизод видяхме две-три сцени, в които доказа, че може, като цяло и ролята му не е благодатна, но и желание  да вложи всичко от себе си май вече няма, за съжаление.

# 598
Според мен е спокоен, че е баща на Милошевото дете в сапунката на тати и затова не си дава зор. От една страна си прибира парите, а от друга може и той да не е доволен от сценария. Ами да напусне с достойнство.

# 599
Ако напусне Владо, Пепе вече няма да играе. Като гледам как го набутват непрекъснато ми се струва малко вероятно. По този повод искам и аз да кажа, че сцените с детето на Милошев не мога да ги трая. Винаги превъртам, защото гледам на запис филма. Детето не става за актьор. Голяма мъка е да го гледаш и най-вече слушаш. Иначе е много красиво дете, но дотам.

Общи условия

Активация на акаунт