Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 144
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Димитър Захариев и на мен ми беше много симпатичен и имаше потенциал. За разлика от внучката на Тодор Колев, съжалявам да го кажа, но не мисля, че е наследила таланта му. 🤐

# 616
  • София
Искам да кажа две хубави думи за гримьорите. Много добре са се справили с грима на Гринчито Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аплодисменти за целия екип!

# 617
Ами той Наумчо не става за тежка и отговорна работа. Дай му фитнес, ютуб и инстаграм и това му стига да каже, че си има работа.
Как разбра, че не става? Познаваш ли го лично?
На мен една от актрисите ми е много неприятна, но не я коментирам, защото съм сигурна, че мнението ми ще е крайно и субективно.

# 618
Аз казах. За мен не става. За теб, ако става - добре.
Коментирай. Тук сме, за да коментираме. Не се притеснявай. Smile

# 619
Аз казах. За мен не става. За теб, ако става - добре.
Коментирай. Тук сме, за да коментираме. Не се притеснявай. Smile

И аз не очаквам с нетърпение появяването му . В чест на истината се шлифова леко . Още не ми е попадал материал , в който да се говори за "лекарската" му практика .Четох , че  се фукал с нови коли пред колегите си студенти /в по-предните сезони/.

По-рано в темата коментирахме защо приемаш да играеш каквото и да било /по тъп сценарий/ и това ,че ОЖ си било частен проект на фамилията и можели да си канят , когото пожелаят /визирам децата им/ .
Нямаше да ме интересува и главни герои да са децата им в домашно видео , но  семейството през национален ефир ми нахлува в дома и ме дразни , защото много нехигиенично  набутва  този и онзи и върти  тъпоумните си истории около капризите му . Тук не е необходимо някой да ми казва - ами не гледай !  Просто искам качествен български сериал /филм/ .

Колкото до участието на добри артисти , които клякат на кофти сценарии - преди малко ми попадна статия за Геро , който като много негови колеги бил на ръба заради два кредита , които трябвало до обслужва . Това е причината . Ако имаха избор , едва ли щяха да го правят , а ние  щяхме да имаме късмет да гледаме по-качествени БГ сериали. Сега са общо-взето без голяма конкуренция .

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 11:30 от Ели-ТАЛ

# 620
  • Велико Търново
Само в него е, разбира се. Дяволското гърло отначало не ме плени и го зарезах, но ако един актьор не му допада предлаганата роля - отказва. Това е в моя идеален свят, разбира се, но все пак не е ли това същината?
В България за съжаление актьорите не могат много да избират . Няма  толкова много продукции . На театър не можеш да отидеш във всеки град .
Участието в един сериал за тях си   осигурен доход  за годината .
Amphibia, явно наистина светът ти е супер идеален. А както знаем - такъв не съществува.
Освен всичко написано само да напомня и че Карамазов е много добър приятел с Милошев&Апостолова. Колкото и да не му харесва написаното, сигурно или е заслепен от приятелството, или не смее да каже.
А може пък наистина да искат да го покажат такъв Карагьозов. Което означава, че все пак Владо се справя добре.

ПП/ И с Пепе са приятели. Satisfied
         Всъщност, като се замисля - може точно приятелството да е пречката, знам ли...

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 11:10 от DamaPika

# 621
Да, изглежда добре на екран, но дотам. Няма някакви големи актьорски умения. И в сериала като му кажат "Докторе"  ми става смешно. Какъв доктор, какъв хирург?! Ролята на разглезено богаташче повече щеше да му отива.

# 622
Толкова избяга сюжета от първоначалния замисъл, че вече е все едно какво ще напишат сценаристите. Много отдавна сценария се пише не по сюжета, а се наглася по актьорите.
Все го чета това и реших да проверя в началото на сериала, какво е писано като синопсис за него. Е, това е, та не виждам какво толкова са избягали от замисала, има си ги драмите и те си се развиват в болницата:
"Поредицата проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика, които създават актуалната рамка на сюжета и провокират интереса и емоциите на зрителите."

# 623
  • Разпиляна във въображението
Щеше да е добре, ако лекарските им случаи, поне половината, не бяха просташки. То напоследък ги нямаше никакви, но какво да се прави. Явно е трудно да се изкопаят поне двадесет истински такива и да завъртят личните съдби на героите около тях.

Преди малко даваха интервю с Яна Маринова и Блатечки. Тя сподели как се е явявала няколко пъти за кастинг за "Стъклен дом" и се е борила с Духовникова. Тук май се подбират от филмите и предаванията на Нова телевизия.

# 624
Много алогични сценки има в сценария. Как така Албена е задно с брата в Испания, той е болен от Ковид и айде - не са информирали Марио за болестта да не го притесняват. Ама да не се обадят дори че е починал и да се налага за се звъни на външно министерство за информация е пълна простотия. И чак след 4 дни Албена благоволи да се обади на баща си и да му каже. Лаишка им работа както обикновено

# 625
Някой пак не е гледал внимателно. Албена се обади на баща си в деня, в който Тасев разбра от външно. А той беше починал сутринта на същия ден, тоест не е като да са се мотали много.
Плюс Албена е работела като анестезиолог и е било лудница, нали изрично подчертаха, че не е имала време дори да го погребе.

# 626
Ама не ми сравнявай погребение с 1 мин обаждане по телефона. Сами казаха, че Албена се обадила на баща си 4 дена след като умрял Тони - не си гледала внимателно

# 627
Просто не е вярно, в епизода, в който Тасев разбра, дадоха телефона на Захариев, че му звъни Албена. Тия 4 дни даже не знам откъде си си ги измислила.
Няма никакво значение обаче. Все пак това не е документален филм.

# 628
  • София
Захариев каза: “Само ден след като Марио разбра за  смъртта на брат си, ти се занасяш...”
Зорница: “Кога?”
Захариев: “Преди 5 дена”
............
Абе, те, 10 години ги нямат за нищо, вие се хващате за 5 дена Joy

# 629
Това е заради квантовата реалност - за едни е минал ден, за други - половин година Joy

Общи условия

Активация на акаунт