Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 137
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Захариев ми беше малко позапуснат и грозен този сезон. Тия къдрици не му отиват. По-предните сезони си беше супер пич. Сега сякаш остарял изведнъж.

# 631
  • Велико Търново
HumbleDrumble, Story-то на театър "Възраждане" във Фейсбук видя ли? Свежен Младенов отправя покана за онлайн излъчването на "Великденско вино" във вторник от 19 ч.

# 632
DamaPika, Благодаря, видях му аз поканата(най-после махна тая брада)

Някой гледа ли днес Джуджето Дългоноско!? Ето линк, за който е пропуснал, още ден ще е активен, и ще бъде закрит: https://www.facebook.com/kamerentheatrevazrajdane/videos/181181963227927/
Митето и Свежо ми напълниха душата! Не знаех, че Димитър Захариев можел да пее така хубаво😮

# 633
Как само се забавляват !
Не трябваше  така да махат  Митака Захариев  от ОЖ .

# 634
Как само се забавляват !
Не трябваше  така да махат  Митака Захариев  от ОЖ .
Не трябваше. 😤

# 635
Сега гледах по Синемакс Дамасцена с Неда и Симона. Героинята на Спасова е привидението на Плачков, а на тази на Халачева и бе помогнато от него, не рабрах точно какво и как, защото го гледах от средатат нататък. A и актрисата, която играеше свекърва в миналия серила на Нова също бе, има много плашещ поглед Grinning

# 636
Бонка! 👹😂
Галя Александрова се казва.

# 637
Бонка - Президент! Heart Eyes

# 638
О, да, Галя Александрова е с дяволско излъчване Grinning

# 639
Рейтингът за април, ако няма силен и осезаем спад за този през май, в което силно се съмнявам, то девети сезон ще е с най-високия успех:

# 640
  • София
в тази държава само два канала се гледат...
тц тц тц

# 641
тц тц тц
А, гледат се и други, просто тук са най-гледаните предавания. което си е съвсем нормално, все пак става въпрос за двете от трите големи телевизии. Американците са същите с ABC, CBS и NBC. Иначе, ето го дяла и на Бнт, Фокс и другите телевизии(те са под общ знаменател, иначе ще са по 2-3 процента, както дъщерните на Бтв и Нова)

# 642
тц тц тц

Защото Нетфликс, HboGO и Замунда не са канали Joy

# 643
  • Разпиляна във въображението
Направо не е истина какво е на първо място, че и първата тройка. Леко съм разочарована, но както и да е. Хляб и зрелища, пандемия е все пак.

# 644
Рейтингът за април, ако няма силен и осезаем спад за този през май, в което силно се съмнявам, то девети сезон ще е с най-високия успех:       

Щях да ослепея от списъка на първите по рейтинг предавания !
Може в мен да е дефекта , но не харесвам и не гледам  нито едно от тези готварски шоу-програми , защото ме дразнят  нагли и невъзпитани мъже , които се мислят за най-важните в света , защото въртят черпака .
Единствено ме изкефи ,че турският сериал по БТВ е след двата български .
Не очаквах "Ол инклузив" да изпревари ОЖ , но си има обяснение - сравнително малко епизоди , без излишни драми , леко пародия - и аз си го гледах .

Общи условия

Активация на акаунт