Две деца от различни жени

• 7 620
  • 118
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Намразила го като забременяла. Ама родила от него, не е направила аборт. Как стават тия работи след като го мрази?! Яко издиша този.

# 61
Майката като да не е могла да го привика по съдебен ред.
Или е гузна или тоя си е боклук.
Може и да не знае какъв е начинът или да си мисли, че тя трябва да плаща теста, че струва много пари и пр. А то всъщност детето е припознато от него май, тя трябва само за издръжка да го съди, пък той, ако иска да доказва, че не е негово. И да не е припознато, като заведе дело срещу него, могат по съдебен ред да му изискат тест, който той ще плати, ако се окаже, че е негово детето. Плюс това, ще плати от по-скъпите тестове, защото тези, които се признават в съда, с вероятност още няколко знака след 99.9%, струват двойно на обикновените тестове за бащинство, да не беше и тройно.

Аз поне 2-3 жени познавам, които не получават никаква издръжка и не завеждат дело, защото едва смогват с парите и не могат да отделят да платят за първоначалния хонорар за адвокат и си мислят, че целият процес е много бавен и скъп, пък могат да загубят (сякаш лесно се губи дело за минимална издръжка на припознато дете) и само дето ще са похарчили пари, които нямат и трябва да вземат назаем, за нищо. Една я убедихме, убедихме и адвокат да си вземе половината пари след делото, че про-боно не щат да работят повечето адвокати, и после се ядосваше, че по-рано не го е осъдила и колко години издръжка е загубила.

# 62
Ох, колежки, изневери, пък една жена, пък втора, пък едно дете, пък второ. Няма ли за теб мъже с по-светло минало? Мъже, които не са обременени с толкова негативи? Може да откриеш сродна душа и сред тези, които са без деца и n на брой жени, на които прави деца.
Освен това съм на мнение, че 6 месеца са доста кратък период, за да опознаеш един човек в дълбочина. Трябва ти време, трябват ти ситуации, за да си съставиш по-правилно мнение за него.

# 63
Може и нещо да я е заплашил. Знам за един, който е заплашил майката, че ако го съди за издръжка бял ден няма да види, тя и детето. И жената се отказала.

# 64
Мен не биха ме притеснили двете деца, ако ще и пет да са, а отношението му към тях. Не е свестен тоя човек.

# 65
  • Бургас
На мен не ми се вижда читава тази история.Преживяла съм раздяла с несериозен мъж.
Роди се бебето,него го нямаше по цели седмици.Аз бях болна,не знаеха все още какво ми е.Един ден му настоях,че съм зле,че имам нужда от помощ.Заведе ме в спешното.Казаха му да ме заведе в университетска болница.На другия ден ми каза цитирам"Като си болна или умирай,или си ходи сама по болници!На мен болна жена не ми трябва!"Взе да си събира багажа и си замина.
Не знам какво е разправял за раздялата и развода на хората,мога само да предполагам.
Твоя разказ ме остави безмълвна...
Сега се държи добре.Идва,купува дрехи на детето,помага,плаща курсове(синът ми е седми клас),подари на детето компютър,заедно купихме геймърски стол,мишка,монитор...Че и на мен винаги подарява по нещо за Коледа,рожден ден.Истината е,че съжалява.Много при това.Аз съм му простила,поддържаме приятелски отношения.Но му трябваха години да се промени.
Разказах историята,за да си има едно наум авторката.Не мога да приема,че мъжът няма да се интересува дали детето е негово,че говори такива неща за майката.За мен е силно несериозен.

# 66
Или пък не се е намерила някоя здрава да прибере това съкровище.

# 67
  • Бургас
Или пък не се е намерила някоя здрава да прибере това съкровище.
Ако става въпрос за нашия татко-толкова се стресира да има семейство,че не се ожени повторно.Има мъже,които не стават за семейство.Струва ми се,че и този случай е такъв.Две жени с деца от него е напуснал,авторката не знам на какво се надява.

# 68
"Не иска да си направи и тест за бащинство, тъй като не искал да има нищо общо с нея и детето и отделно не искал да гледа 2ро дете извън семейство." - само това като прочетеш, си личи как се опитва да манипулира ситуацията в негова полза. Значи уж не ще да гледа дете извън семейство. Но не дава никакъв шанс да има такова семейство. Отделно и тест за бащинство не е направил. Ако е толкова сигурен, че не е от него -щеше да направи. Пълно бягство от отговорност.

# 69
  • Бургас
И за мен човекът бяга от отговорност.
Едно е да имаш връзка от шест месеца,в началото на почти всяка връзка нещата са прекрасни.Но да издържаш семейство,да не спиш по цели вечери,защото детето плаче и да си на работа на другия ден,да помагаш вкъщи след работа,това е нещо съвсем различно.

# 70
Значи : имам две деца , плащам за едно , не ми се плаща и за второ ( или майката на второто ми дете е гадна и сега ще я оставя да се оправя сама с него за наказание )  и затова  твърдя  , че второто ми дете не е мое . За целите на твърдението не си правя тест .  Тъй ли ?

# 71
Майката като да не е могла да го привика по съдебен ред.
Или е гузна или тоя си е боклук.
Може и да не знае какъв е начинът или да си мисли, че тя трябва да плаща теста, че струва много пари и пр. А то всъщност детето е припознато от него май, тя трябва само за издръжка да го съди, пък той, ако иска да доказва, че не е негово. И да не е припознато, като заведе дело срещу него, могат по съдебен ред да му изискат тест, който той ще плати, ако се окаже, че е негово детето. Плюс това, ще плати от по-скъпите тестове, защото тези, които се признават в съда, с вероятност още няколко знака след 99.9%, струват двойно на обикновените тестове за бащинство, да не беше и тройно.

Аз поне 2-3 жени познавам, които не получават никаква издръжка и не завеждат дело, защото едва смогват с парите и не могат да отделят да платят за първоначалния хонорар за адвокат и си мислят, че целият процес е много бавен и скъп, пък могат да загубят (сякаш лесно се губи дело за минимална издръжка на припознато дете) и само дето ще са похарчили пари, които нямат и трябва да вземат назаем, за нищо. Една я убедихме, убедихме и адвокат да си вземе половината пари след делото, че про-боно не щат да работят повечето адвокати, и после се ядосваше, че по-рано не го е осъдила и колко години издръжка е загубила.
Попринцип може за няколко години назад да вземе издръжка. Да не се ядосва.

# 72
За година назад може да изиска издръжка.
Авторке, толкова ли си влюбена в този човек, че не виждаш, какъв човек е?

# 73
  • София
Вижда, мъждукат някакви лампи, които умело подтиска.
Много е красиво да си влюбен.

# 74
Безотговорник, че и наглец.
Ама стойте си, нали е бил честен с Вас...

Общи условия

Активация на акаунт