Две деца от различни жени

• 7 631
  • 118
  •   1
Отговори
# 75
  • Paris, France
Значи : имам две деца , плащам за едно , не ми се плаща и за второ ( или майката на второто ми дете е гадна и сега ще я оставя да се оправя сама с него за наказание )  и затова  твърдя  , че второто ми дете не е мое . За целите на твърдението не си правя тест .  Тъй ли ?

Не, не е точно тъй. Мъжете не примират за деца от всяка срещната, още по-малко когато вече имат друго дете. За много мъже детето от някоя невзрачна кратка тръпка не е желано. То е дете на жена, на която никога не са държали, харесвали са, но в последствие са се разочаровали, самата жена в момент на гняв е метнала, че детето може да не е тяхно, околните са подмятали, че детето може да не е от мъжа, узнаване на връзката с такава жена уронва достойнството им или престижа им, семейството им не харесва жената Итн. Много известни и богати мъже отказват да направят тест за бащинство дълго време и го правят само под угроза от затвор или огромна глоба.

Мъжът е импулсивен, но по детски наивен. Ако майката на второто дете подаде в съда искане за тест за бащинство той ще го направи, но сам никога няма да иде да се пъне. Това дете не е искано, майката вече не е в живота му, защо да си причинява главоболия? На мъжете парите им отиват в дупката, в която отива долната глава в момента. Това обяснява защо търпят чужди деца и даже се грижат за тях докато са с майките им, а не се интересуват от собствени.

Това, че не се интересува от второто дете съвсем не означава, че няма да се грижи за трето или четвърто. И такива познавам. За бащата някои деца са част от майките им. Майки, които те някога са таковали, но в момента не могат да дишат. Има и такива майки, макар че са рядкост.

Много е красиво да си влюбен.

..... в млад, здрав, красив и богат ерген без деца.

# 76
  • София
Невена, добре дошла!

Значи, имам познат, познавате го и вие, но няма смисъл, та: Тай има 4 деца от 3 жени, две от тях съпруги. На второто му дете казва - "това". Казва се като него, единствено момче от всички деца - не го познава, не иска и да го познава. Плаща повече от доволно. С останалите 3 деца има цялостно изградена, близка и топла връзка, непонятно за мен, но той ги ГЛЕДА. Три момичета, той е там.
Чисто по женски настръхнала го питам как може - той съвсем спокойно ми казва - така. Не съм искал жената, не съм искал детето, никога няма да ги искам. Мимолетна авантюра, съвсем мимолетна. Обаче, не се дърпа - плаща като поп, но емоционална връзка никога няма да има.

Децата се раждат, не връзват.

# 77
Мисля, че е съвсем естествено и разбираемо, че когато обичаш един мъж/жена повече от друг/а, ще обичаш повече и децата, създадени от тази  връзка повече от останалите.
Въпросът е, че за мен мъж, който създава деца и после ги отрича аз не искам в живота си още повече, когато съм само, забележете на 24 години.
Когато си на тази възраст, младостта е пред теб, живота е пред теб, предполага се, че имаш алтернативи, че трябва да трупаш житейски опит, да се научиш да правиш анализ на фактите, да сравняваш и избираш.

# 78
На мен ми е интересно какви са принципите, които се споменаха, достойнствата на този елемент. Сиреч, кое му е хубавото?!

# 79
Мисля, че е съвсем естествено и разбираемо, че когато обичаш един мъж/жена повече от друг/а, ще обичаш повече и децата, създадени от тази  връзка повече от останалите.
За мен не е разбираемо да делиш колко обичаш децата си на база коя е майка им. Горките деца! Какво са виновни, че баща им не е гледал в коя си посява безценната семка.

# 80
  • Варна
На мен ми е интересно какви са принципите, които се споменаха, достойнствата на този елемент. Сиреч, кое му е хубавото?!

Сигурно в чаршафите, не знам какво друго... И в свалянето на звезди.

# 81
А на мен ми е интересно по какъв начин изразява сериозността си и в какво се състои тя?
Защото на приказки, всеки може да се изпише стабилен, сериозен, и любимото ми "коректен", но трябва да го видиш в определени ситуации, за да разбереш как стоят реално нещата.

# 82
Мисля, че е съвсем естествено и разбираемо, че когато обичаш един мъж/жена повече от друг/а, ще обичаш повече и децата, създадени от тази  връзка повече от останалите.
За мен не е разбираемо да делиш колко обичаш децата си на база коя е майка им. Горките деца! Какво са виновни, че баща им не е гледал в коя си посява безценната семка.
За теб не е разбираемо, но ако се замислиш и потърсиш случаи около теб с подобна история, ще видиш,че е точно така за съжаление. Аз познавам такива деца, които вече са възрастни и тези чувства и върху внуците се прехвърлят.
Ами, да, не, е правилно, ама точно така се получава в дейстнителност.
Да, горките деца...

# 83
Разбира се, че родителите не обичат поравно децата си. Като са млади може и да го прикриват някак си, но като остареят става много видимо. Какво остава за деца от различни майки/ бащи. Аз съм ОК с това, човешката натура е такава.

# 84
За мен е невъзможно да изпитам уважение към човек, който постъпва така с децата си. Съответно ми е невъзможно и да изпитам обич към такъв. Ако някой не може да обича повече от едно дете или повече от две деца , просто не създава допълнителни бройки деца с всяка срещната.
Но хората са най - различни и имат различни разбирания.
Авторката да си прецени тя каква е , как мисли , какви са разбиранията й . Ако не й пречи, че мъжът й има зарязани деца някъде , значи няма да й е проблем цялото нещо. Може би трябва единствено да внимава , ако реши да има дете с него, да не мине и тя в групата на разочаровалите го. Че тогава и нейното дете отива в графата "по - малко обичаните деца " .

# 85
  • Варна
Разбира се, че родителите не обичат поравно децата си.
Такива родители (абсолютно не смятам, че всички са такива, но да, такива има) делят и децата си от един и същ партньор. така че това няма връзка с тезата "обичам повече детето от единия мъж, а по-малко това от другия". По тая логика всички разведени трябва рязко да заобичват децата си по-малко, защото вече не обичат партньорите си. Което е връх на абсурда и смятам, че изобщо не подлежи на коментар.

# 86
  • Далече, далече
Аз също имах един такъв пример в живота си - голям "играч", няколко деца от различни жени, някои непризнати.
Такива "мъже" умеят да манипулират и да омагьосват с думи, да се правят на свестни и надеждни. Според тях все другите са виновни, но те самите - никога.

Не си струва дългосрочна връзка или брак с такъв.

# 87
Хаха, не можех да изчета цялата тема, но имах приятелка в абсолютно същия филм с разликата, че имаха 10 години разлика... В началото голяма любов, голямо чудо и като я чуех как приказваше "Ама те бившите му жени на са го разбирали, той щото много пътувал нямало как да се задържи, ма сега тя била по-различна"... голям смях, едвам се сдържах и все пак я предупредих, че тя е n-та жена подред да не се връзва на глупости... Нямаше и 1 година след това, те се разделиха, той я изхвърли като мръсен пес на улицата, но не го разбрах от нея, а от други хора и когато я попитах защо не ми е споделила, отговорът и беше "Защото знам какво щеше ми кажеш - Аз ти казах"

# 88
Аз съм първата жена на подобен тип, появат ли се децата бяга с 200. После разправя на следващата, колко съм лоша, зла, откачена и т.н... следва голяма любов, той сериозен и стабилен за нея ... хоп бебе, после шут.. после същото.
Помисли си историята се е повторила 2 Пъти ! Има нещо гнило ...
Ще можеш ли да живееш живот в постоянни напрежения с деца от други, заделяне за издръжки, а дали той ще иска дете повече, а дали той наистина иска деца ?
Трябва да си мнителна, много мнителна спрямо него. Не приемай нищо като чиста монета. Рискуваш си целия живот и щастие. Защото или ще останеш без свое дете или ще си поредната, която ще си гледа детето сама.
Защо бе, защо бе момиче се оценяваш толкова ниско? Не искаш ли ерген с който да градите своя живот и семейство, без ремаркета.
На тоя твой любим по му приляга някоя жена с 1 или 2 деца, и тя си има и той. Да си се съберат и да са наравно, и деца не им трябват.
Не си погубвай младостта, не се подценявай. Сега е времето да мислиш много добре, да си постелеш добре. Да можеш да си щастлива после.

# 89
  • Пловдив
Съвет няма да дам, мнение също. Споделен опит - метнах един подобен на пързалката, че съм бременна и бързо го разбрах колко са му сериозни намеренията към мен. Общо взето, всички "невероятни" черти в човешкия характер "блесват" в кризисна ситуация. Успех Ви желая, дано стигнете до истината.

Общи условия

Активация на акаунт